úterý 23. ledna 2018

Prohlášení Demokratické strany zelených k 2. kolu prezidentských voleb - podpora Miloše Zemana

23. 1. 2018

Demokratická strana zelených /DSZ/ podporuje v druhém kole prezidentských voleb současného prezidenta Miloše Zemana.

DSZ proto vyzývá své členy, příznivce a voliče, aby v nadcházejícím finále prezidentských voleb volili kandidáta č. 7, Miloše Zemana.

Řídící výbor DSZ

V Domažlicích 23. 1. 2018

1. To je dobře a tady vlastenci kteří bojovaly za Českou zem podpořily Zemana:

2. V jednotě je sîla !

1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

3. Ještě Sněhurka a sedm trpaslíků - a bude to v suchu!

1. 0:51 Sedm trpaslíků tu už v prvním kole bylo. Za Sněhurku se vydávala "princezna koloběžka" Štěpánová. Trpaslíci i Sněhurka se nás kupodivu snažili přesvědčit, že nejlepším vládcem bude jakási nová královna. Jenže pak stačí jedna veřejná debata a všichni vidí, že ta "nejkrásnější a nejslušnější" královna je ve skutečnosti šeredná a prolhaná ježibaba, která nabízí pravdu a lásku v podobě jedovatých jablek.

2. Souhlas. Vtipně jste to napsal.

4. Do Evropy nejdou žádní islámští uprchlíci prchající před válkou,ale otrokáři a vrazi nás,našich dětí a vnoučat !!! Vlastenci a všechen český národ musí volit ctěného a geniálního prezidenta Miloše Zemana, který brání národní zájmy ČR,svůj Lid, suverenitu a prosperitu ve prospěch českého národa !!! Zaprodaný a zkorumpovaný Drahoš je členem Římského Klubu,který je napojeny a řízeny mezinárodní zločineckou kabalou,která už vyvolala dvě světové války, páchá genocidy a organizuje a platí fašistické puče z nakradených peněz židobankéřů z Wall Street, sionistů, chazarů a Iluminátských nejbohatších 15-ti klanu,kteří mají v ,moci většinu světových bank a médií !!! Drahoš je zkorumpovaný zločinec a satanista v Římském Klubu - k čertu s ním !!! Volme všichni ve vlastním zájmu ctěného prezidenta Miloše Zemana, který to s námí myslí dobře jako otec národa českého !!! Zeman znovu na Hrad v roce 2018 !!!

5. viď Drahoš umí tančit jako Justin Tinberlake kdiž spíva s Madonov a takhle je zdravotne lépe na tom,videl sem to na jedném videu jak Drahoš tančí piruetu a jak lézt voličúm do prdele.

1. Jedno video se tal volá,už brzi v České republice.

6. Kdo je chlap, ten volí Zemana! Baby Drahoše.

7. 7,50
    Idioti volí Dluhoše,normální baby ani náhodou!

8. Strana Zelených ? Že by se obrodila ?

No snad to panu prezidentovi neuškodí :d

1. Tahle strana DSZ to jistě nebudou bursíkovci. Bursíkovci a Stropničtí dnes naplno podporují knížete (pardon profesora v zastoupení). PK2

2. Tak to jsem si oddechl.

3. Zelení jako zelení, je to jedna verbež...

4. 9:11 to se, prosím, mýlíte. Zajímavý program i lidé. Něco zcela jiného než SZ i LES Bursíka.

9. Tak toho pimprláka tlačí na presidenské křaslo ta slavná kavárna? Ten v politice je jen obrejlená nula.Sám zapomněl jak se stal vítačem a o presidentovi prohlásil ,že nemá paměť? Jo drahoši skus začít u okresní politiky a potoum bez podpory horáčka a jinych šmejdů skusit postoupit výše.Na první ligu jsi hloupý jako prvňáček.Bez titulu.

1. Ty by sis zas měl zopakovat základy češtiny.

10. Jako členovi volební komise mi úž teď ráno volalo několik nechodících bab z naší vesnice, abych za nimi přišel s urnou, že budou volit Zemana. No to mi říkat nemusely, to by mělo být tajné...

1. Můžou říkat, když chtějí, to je jejich věc. Vykecat na ně byste to neměl akorát Vy... Ale i tak jsme rádi, že jste nám to sdělil. Šak neznáme ani Vás, ani ty super babči, co jim sice neslouží nohy jako Zemanovi, ale hlava jim pořád slouží dobře!

11. jedineě Miloš ,šaška na hradě nechci

12. Nejen Zelení. Majitelé firem, kterých se netýká embargo na vývoz jejich zboží do Ruska, přemlouvají svoje zaměstnance aby volili Zemana!!! To mám z naprosto důvěryhodných zdrojů.

1. Oni půjdou a majitele poslechnou. Přece kvůli Drahošovi nepřijdou o práci!