pondělí 9. prosince 2019

Kosačov komentoval Corbynovo prohlášení o NATO a Rusku

Anastázie Rumjancevová, Anna Lušniková
9. 12. 2019 russian
Vedoucí výboru Rady federace pro mezinárodní záležitosti Konstantin Kosačov okomentoval pro RT prohlášení lídra Labouristické strany Velké Británie Jeremyho Corbyna o tom, že podporuje úsilí francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o dosažení reforem NATO a ukončení konfrontace mezi aliancí a Ruskem.

"Zdá se mi, že toto prohlášení je součástí volební kampaně ve Velké Británii: jsou před předčasnými volbami a každá ze stran zoufale hledá alespoň nějaká témata, která by mohla voliče přitáhnout". Pokud však ruské téma ve Velké Británii dozrálo natolik, že může být otočeno o 180 stupňů a začít získávat body prostřednictvím výzev ke zlepšení vztahů s Ruskem, je to známka určitého uzdravování britské společnosti", vysvětlil Kosačov.

Pokud se Corbyn nemýlí a správně "vystihl nálady", pak je to podle vyjádření senátora "zajímavá tendence".

"Ale prozatím bych nezveličoval její význam. Toto prohlášení není určeno pro Rusko, ani pro Francii, ani pro NATO - je určeno výhradně pro domácí spotřebu a výsledek těchto diskusí je naprosto nepředvídatelný, stejně jako jsou těžko předvídatelné britské volby, které proběhnou tento měsíc", uzavřel.

Dříve Corbyn konstatoval, že je nutno deeskalovat konflikt mezi NATO a Ruskem.

Rovněž poznamenal, že pokud Labouristická strana vyhraje předčasné parlamentní volby 12. prosince, budou se snažit snížit napětí ze strany NATO v Evropě i mimo ni, udržovat vztahy s USA a prioritou bude posílení vazeb s Evropskou unií.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

1. Před chvílí takle blbnu na netu a před očima mi v pleskl titulek "Šichtařová vytáhla v putinovském stylu proti zahraničním agentům." Ta jsem na to klikl a čtu. A nevěřícně kroutím hlavou, co se dozvídám. Tak najedu na začátek, kterýže to web a co za bezmozka to zplodilo a ejle - jakýsi Jandourek na Fórum 24. A něco takového bojuje proti dezinformacím! Ale je to sranda, vzato kolem a kolem. Ten nápad, že náš národ je tak blbý aby ty hovadiny žral. Něco podobného se mi stalo s Deníkem N. Také čtu, čtu a říkám si - ale to je přece lež! Tak to nebylo! A pak se číhnu co je to vlastně za web. A on to Deník N. Vlastně jsem se s ním tak seznámil. A zároveň rozloučil. I když pravda, občas si tam pro pobavení zabrouzdám.

2. Oni to budou chtít i většinově lidé na západě kdo by chtěl válku která nejde vyhrát a byla by opravdu poslední. Jen takový pitomci jako petr pavel a ten americkej vzteklej pes.

3. Jedina dulezita vec je ze si britove odhlasovali Brexit ,aby nejak zastavili ty laviny uprchliku z celyho sveta. To se prisne zamlcuje , hrozi vysoky tresty za rasismus atd..A to zadna politicka strana ani organizace strana NESMI DOVOLIT ,jenom Trump a vypukly na nej hned himalaje vykalu a trestu..
    Musi vsichni kricet a odprosovat na kolenou za to ze existujou a prosit za odpusteni za zlociny ktery urcite se chystaji a jsou schopni tech nejhorsich urcite spachat, protoze jsou Evropani... beda..
    Taky ze nejsou lesby a milousove..To je taky zlocin dnes..Naopak v USA riskovaly lehkomyslne elity hodne , kdyz si mysleli a prehlizeli ignorovali s pohrdanim ze Trumpa nikdo /jenom neco malo deplorables and undesirables/ nezvoli a vsadili na ideologicke propagandy miliardaru,vlastniku vsech medii..Akorat Fox jsou proti a maji vydelek az 2 miliardy rocne ,protoze je sleduje miliony lidi a veri jim,, ponevadz tvrdil Tr.velmi nekorektni veci a trva na nich protoze chce neco udelat pro lidi USA ..Nikdo taky netusil ze valka na teror je na nas predevsim, na dovoz milionu ze statu ,kde teorismus je vec kazdodenni a spolecensky normalni a nikdo neni proti a taky se terorr siri uz na Americke zakladny a ani vojacek uz nema moznost existovat v bezpeci..

4. Ještě info: USA byly založeny v roce 1776 sloučením 13 kolonií V. Británie (Kanada se nepřidala, patří pořád pod V.B., hlavou je tam jmenovaný guvernér)a v článku je uvedeno (2017), že za dobu existence byla USA ve válkách 241 let, bez válek pouze 27 let.
    ---V rezervaci se ptali náčelníka indiánů, co si myslí o migrantech v EU? "Také jsme migranty vítali a jak jsme dopadli vidíte".----
    22. února 1819, Spojené státy koupily Floridu ze Španělska.
    Spojené státy obecně nakupovaly více než 50% svého území. od koho si Spojené státy zakoupily 50% svého území? Přišli na cizí zemi, zničili domorodé indické obyvatelstvo, zbili zbývající do rezerv a nyní se chlubí svou falešnou demokracií!
    Protože pokud jste něco koupili - je to vždy vaše, a pokud jste něco ukradli - je to vždy cizinec.

5. Ne nadarmo se říká, že USA už více jak 200 let terorizují a masakrují svět. Začaly to právě genocídou domorodých obyvatel. Mluví se o vyvraždění téměř 100 mil Indiánů. Pak Ameriky navezli několik milionů Černochů z Afriky, kterých více zemřelo cestou no a pak lze vypočítávat zločin po zločinu, přes Vietnam, Hirošimu, Nagasaki Jugoslávii, Irák, Lýbii atd. Cílem je ovládnout svět i za cenu nejstrašnější a poslední atomové apokalypsy...po které bude naše planeta plout vesmírem jako mrtvá planeta...A demonstrace včetně té dnešní podporovaná CIA a USA je jednou z epizod, které směřují k zániku planety Země....

Redakce vás žádá, abyste diskutovali slušně, nenapadali spoludiskutující ani autory, abyste argumentovali věcně a fakty. Děkujeme.