Názory soudců: Vodárny jsou tunelovány

28. 4. 2014
Znát názory soudců a ekonomů, kteří na příkladu kauzy společnosti Vodovody a kanalizace Zlín doložili, jakou cestou jsou tunelovány vodárny v ČR, kdo toto tunelování dělá a pro koho je toto výhodné, je obrovský úspěch, protože “kolaborující” politici již nemohou lidi, ani zastupitele měst a obcí, dál balamutit.

Dokumenty pro ty, co chtějí být informováni, zpřístupňuji na stránkách www.vodalidem.cz. Jde o výsledky mé 12 leté práce a také výsledek práce soudců. Nyní jsou k dispozici všem, kdo chtějí znát pravdu o tom, co se děje kolem prodeje vody a vodáren v ČR. Tato usnesení soudů na stránkách s koncerny kooperujících měst či politiků nenajdete – www.zlin.eu . Nenajdete ho ani na stránkách vytunelovaného Vaku Zlín – www.vakzlin.cz .

Soudci v nich popisují a hodnotí manipulace se zastupiteli, politiky jednající v zájmu koncernu, jednání vedoucí ke ztrátě dotací z EU pro okresní vodárnu. Na konkrétním příkladu Vak Zlín je ukázáno a vysvětleno, co se děje v řadě regionů ČR i to, jaké to má dopady na lidi, vodárnu a souvisí s tím i nejdražší cena vody ze všech vodáren ve Zlínském kraji.

Rozsudky soudů můžete získat zde: www.vodalidem.cz/blog/