Kerry nečekaně odkryl karty: Ukrajina jako záminka na kolonizaci Evropy ze strany USA

2. 6. 2014 Freeglobe 
Ukrajina je pro ministra zahraničí USA Johna Kerryho jasným důkazem toho, že se musí NATO posílit a semknout, jelikož má mít v Rusku nepřítele a Rusové údajně, podle jeho zmateného myšlení, dělají vše proto, aby situace na Ukrajině nemohla být řešitelná.


 Asi sám zapomněl, že USA a EU stojí za zločineckým převratem na Majdanu a za převzetí moci na Ukrajině nacisty. „USA pokládají ukrajinskou krizi za důvod k posílení NATO,“ prohlásil Kerry.

„Je nutné přimět spojence USA v NATO, aby zvýšili reálné národní vojenské rozpočty, upevnit ekonomické styky mezi účastníky Aliance a podniknout neodkladná opatření k tomu, aby evropské země nebyly závislé na Rusku v rámci energetických zdrojů,“ odtajnil důvod Ukrajinské krize Kerry, kterého citovala rozhlasová stanice Hlas Ruska na svém zpravodajském serveru.

Kerryho prohlášení jasně dokládá pravý důvod krize na Ukrajině. USA jsou v nejhlubší ekonomické krizi, tak potřebují vytvořit dojem nutného zbrojení, kdy zbraně budou dodávat spojencům právě ony. Navíc chtějí, aby státy NATO v Evropě nenakupovaly energie (plyn, ropa) z Ruska, ale byly závislé energeticky na USA, což by také podpořilo ekonomiku USA, ovšem na úkor té evropské. USA si takto chtějí z EU udělat svou kolonii a Evropany zotročit jako v nedávné minulosti si zotročovali černochy.