Hledá se nejlepší presstitut

Petr Ďoubalík, 24. 8. 2014, zdroj: Youtube (Outsidermedia.cz), ČT24, internetová diskuse

Na TV se dívám výjimečně, ale ten hodinový speciál z Ukrajiny jsem zrovinka viděl. To byl opravdu nechutný zážitek. Zapnul jsem Debilizátor proto, protože v internetové diskusi někdo psal: “Honem se mrkněte na ČT24, právě mluví analytik Jan Schneider a je to neuvěřitelné!” Jan Schneider byl opravdu neuvěřitelně statečný, zasloužil by medaili. Mluvil výborně a byl bílou vránou v té hodině mediální žumpy. ČT dává slovo takovým lidem, ač nerada, z prostého důvou: až se jednou bude zodpovídat ze svých činů, bude tvrdit, že dávala hlas i opačným názorům (“názorová vyváženost”).

Jan Schneider


Pamatujete, kolikrát moderátor zdůraznil v rozhovoru s Janem Korálem (NWOO) v Hydeparku, že jeho pozvání do vysílání je důkaz, že ČT dává slovo všem? Ano, jednou za věčnost, třeba Janu Schneidrovi, v hodinovém pořadu celé 4minuty a 51 vteřin. Na Youtube visí jeho slova pod názvem “Další člověk, který bude v ČT zakázán”:

Přidávám několik názorů internetových diskutérů:

-SR, 23.srpen 2014:
Jak si ten zmr. ČTčáckej dovoluje mluvit o cynismu Moskvy nebo Rusů ohledně humanitárního konvoje!? Je tohle možný? Los sráčos, tenhle ušatej hubenej milovník US demokracie co asi studoval na CEVRU a Beverly High umí jenom lhát a manipulovat, ze prachy debilizovaných obyvatel TV čumilů je pečenej vařenej v USA, to je novinář jak fík, ten měl dostat ceny Tý Tý, Týví a MTV za největšího presstituta, měli by ho vylisovat na DýVýDý, to je Mediální Tv Ice Propaganda Challenge, jenže se nepolejvaj oni, ale svinstvem polívaj diváky ČT.

http://www.nwoo.org/2014/08/22/vyznam-ruskeho-rozhodnuti-vyrazit-s-humanitarnim-konvojem-do-novorossie/

http://czech.ruvr.ru/news/2014_08_23/Curkin-oznacil-zasedani-RB-OSN-za-kralovstvi-krivych-zrcadel-3870/
-Béda, 23.Srpen 2014:
Z článku výše: „…Čurkin připomněl, že nedávno byla v Radě bezpečnosti OSN vypracována „právní novace“ – byla přijata rezoluce o dopravě humanitární pomoci do Sýrie přes hranici bez souhlasu vlády v Damašku.“ Když to šlo v Sýrii a nebyl žádný problém s narušením suverenity, proč by to nemohlo jít taky v případě Ukrajiny, že? Že by nebyla humanitární katastrofa jako humanitární katastrofa?

 -O konvoji z diskuse na http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Obama-a-Merkel-oznacili-rusky-konvoj-na-Ukrajine-za-provokaci-331804/diskuse:
Milice doprovodila konvoj nejbezpečnější cestou, oklikou 170 km přes Krasnodon. Lidé z Luhanska s radostí přivítali ruský konvoj. Mnoho lidí vyšlo z domů, aby pozdravili bílá auta s ruskými čísly. Kamazy směřovaly do obchodů s potravinami, které jsou vybaveny ledničkami. Na příchod konvoje se připravovaly týden, musely se vybavit generátory. Zboží poputuje do skladů, kde se prvně překontroluje s papíry ruské strany. „Byl sestaven seznam lidí, kteří nejvíce potřebují pomoc. V první řadě jsou to důchodci, rodiny, kde oba rodiče pracují ve veřejném sektoru, uprchlíci, oběti bombardování, osoby se zdravotním postižením a pacienti v nemocnicích.“ – řekl Oleg Carjov. Všech 280 kamionů bude propuštěno dnes, 22.8. a večer pojede organizovaně směrem k ruským hranicím.

http://www.hlavnespravy.sk/osn-vyjadrila-znepokojenie-nad-nepovolenym-vjazdom-ruskeho-konvoja-na-ukrajinu/339211
-Podľa generálneho tajomníka OSN ľudia na východe Ukrajiny síce humanitárnu pomoc potrebujú, no jednostranný krok môže situáciu ešte viac skomplikovať…

http://czech.ruvr.ru/news/2014_08_23/Prvni-ruske-kamiony-z-humanitarniho-konvoje-opustily-Ukrajinu-1237/
-Vaska, 23. Srpen 2014:
Včera večer jsem omylem přepnul na zpravodajství čt a vydržel jsem to poslouchat 1 min – zrovna tam ze sebe vypouštěl zvratky zaVorálek – jestli se někdo chce pořádně pozvracet at se na to mrkne – jinak soukmenovci merkel a černoušek se můžou podělat z hum. konvoje – prskaj jako ťavy asi by tam radši viděli člověka v plísni -(
http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/684-organizace-clovek-v-tisni-zapojen-do-terorismu, to by lépe odpovídalo jejich pojetí demokracie.
Doporučuju sledovat toto – http://vlkovobloguje.wordpress.com/

Také na našem webu dáváme hlas celému spektru názorů, tak např. Jaroslav a Miroslav si spolu notují:
Jaroslav P., Jablonec nad Nisou, 24.srpna 2014 + Miroslav N., Klatovy
No to je mi ale náhodička. Včera k nim dorazila nikým nezkontrolovaná “humanitární pomoc” ve vojenských kamionech a dnes přešli do protiofenzivy. Vidíte tu spojitost, vy kýmsi placená rudá chátro, nebo máte stále ještě pásku na očích?
Co chcete od komunistů, když vás budou popravovat, tak to bude pro vaše dobro.
Beneš: „Dlouho jsem věřil, že alespoň Gottwald mi nelže, ale nyní vidím, že lžou všichni bez výjimky, kdo je komunista, je lhář – je to společný rys všech komunistů, a zejména ruských.
A to si ta rudá bezcharakterní ateistická chátra ještě dovolí otevřít tu svojí ulhanou chlebárnu zde na diskusi.

Ještě než zavřu ulhanou chlebárnu, dávám do placu jeden nápad: mohli bychom si na Silvestra zvolit “Nejlepšího presstituta ČR 2014”. Tento rok je jich nebývalá úroda!