Kauza Boeing v internetové diskuzi:

27. 8. 2014
Vybíráme z diskuze k článku, který vyšel na otsidernedia.cz (zde)

Boeing MH17
Béda, 23.8.2014
Včera jsem zaslechl, že Holandsko oficiálně oznámilo, že nezveřejní plnou informaci z letových dat a z hlasových záznamníků MH17. Tímto se tudíž Holandsko stane oficiálním komplicem při krytí této US operace pod falešnou vlajkou a vraždy pasažérů MH17. Tohle je naprosto pobuřující a hrozně nechutné, a jsem si jist, že malajská vláda to jen tak nenechá. 

Co se týče Kyjeva, i ten sedí na záznamech komunikace mezi kyjevským řízením letového provozu a MH17. A nakonec USA s jejich schopnostmi signálního zpravodajství to všechno mají také. Takže tihle všichni to vědí, a všichni to kryjí. Může za těchto okolností vůbec ještě někdo vážně pochybovat, „kdo to udělal?“

http://www.zvedavec.org/vezkratce/8881/

„Ukrajina, Nizozemí, Austrálie a Belgie podpesaly dohodu o mlčenlivosti, co se týče zveřejnění příčin pádu letadla malajských aerolinií letu MH17.“ No, kdyby důkazy ukazovaly na Rusy anebo domobrance asi by se neupejpaly a již by dělaly virvál a žádaly potrestání zločinců. Asi se jim do té konspirace vloudila nějaká chybička.
Otázka: jestliže se prokáže, že ta konspirace se sestřelením malajského Boeingu jde za Velkým Bratrem z Washingtonu DC a kyjevskou juntou, budou odvolány protiruské sankce, omluví se zločinci a odškodní oběti, skončí před mezinárodním soudem?