Obama = Kalousek! Že ne? Čtěte!


12. srpen 2014 / blog Jiří Baťa / zdroj

TŘI ROKY STARÝ VÝROK BARACKA HUSSEINA OMAMY OHLEDNĚ LYBIE!!!
„Vládní moc použila armádu proti vlastnímu lidu, proto musí civilizovaný svět zasáhnout!“

MĚSÍC STARÝ VÝROK BARACKA HUSSEINA OBAMY OHLEDNĚ UKRAJINY!!!
„Vláda má právo použít armádu proti lidu k udržení pořádku ve své krajině!“

Že Vám to nějak nejde dohromady? Vysvětlím.

Původně jsem zamýšlel B. Obamu nazvat “kokotem”, protože podle M. Kalouska není slovo “kokot” slovem sprostým, ale jen vyhadřujícím jistou intelektuální (pod)úroveň.

Přesto, aby v nadpise nefigurovalo toto podle mě nezvyklé hrubé pojmenování, rozhodl jsem se místo onoho slova použít jméno samotného autora sebenazvání, tedy pana Miroslava Kalouska, který o sobě s hrdostí prohlašuje, že je “kokot”!

Takže president Obama je tím, čím je pan Kalousek. Poněkud složité vysvětlení, doufám však, že bylo pochopeno. Proč je tedy Obama Kalousek? Protože od člověka, který se považuje za generálního ředitele zeměkoule, superpolicajta pro všechny státy světa, Okem Božím, panovníkem nad veškerým lidstvem na zemi, nejchytřejšího z nejchytřejších, nejrozumějšího, nejvlivnějšího a neomylného vůdce občanů USA a dalekého okolí, stejně jako loutkou Bilderbergu a NOW, jsou přece jenom takové výroky hluboko pod předpokládaný IQ koeficent prezidenta USA. Vzhledem k proneseným větám si jiný, ohleduplnější název nezaslouží!

Člověk se může mýlit, může chybovat, nemusí mluvit pravdu, ale velkohubě komentovat události podle toho, jak se mu osobně situace hodí do politických plánů, je neúsnosné a pod státnickou úroveň. Na jedné straně uvědoměle dávat na odiv světu svůj státnický postoj v případě, že má potřebu zákrok jisté vlády kritizovat a odsoudit a vyzvat svět k projevu nesouhlasu a zásahu (Libye), aby nedlouho na to stejný svévolný akt vládní moci podpořil, neboť mu přijde potřeba vládu podržet a prachsprostě odsoudit nespokojený lid (Ukrajina). To jsou kroky, kterými popírá základní principy a povinnosti státu vůči svým občanům chránit je. Ovšem to co dělá vláda Ukrajiny je otevřená genocida, kterou vládní moc prostřednictvím své armády (na popud USA) na svém lidu vykonává.

Chce se říct, že člověk by se od B. Obamy něčeho podobného ani ve snu nenadál, ale stačí jen zrekapituovat desítky a stovky jeho pochybných, nehorázných, protichůdných, nedemokratických ale často i nelidských rozhodnutí aby zjistil, že Barak Obama není lepší svých předchůdců. Je to slaboch, tajtrlík ovládaný pozadím americké administrativy, značně ovlivňován zájmy washingtonských jestřábů, zájmy NATO a v neposlední řadě i zoufalými kroky o získání pozic a hlavně nerostného bohatství (např.Ukrajina a břidlicový plyn) , které by měly USA vyvést z krize, dluhů a ekonomického úpadku. Stručně řečeno, Barak Obama je státnický zbabělec, přizdisráč, který uctivě plní příkazy neviditelných. Pod falešnou záminkou demokracie ničí celé národy, jejich historii a zemi. Jsou ovšem i tací, kteří mu neskonale fandí, že pane Vondro, Vidíme, Schwarzenbergu atd.? Za peníze lze všechno, i jidášsky zradit vlastní národ.