Ukrajinské záběry pro slabé žaludky nestravitelné!

20. 8. 2014 / Jan Baťa / zdroj
Ukrajinské vedení se opravdu snaží splnit přání svých přátel z  Bilderbergu: Snížit stav obyvatel ve své zemi a nejen v ní. Tady už začali! (viz fotogalerie). Tento email s přílohou jsem dostal jako nevyžádaný, nicméně jej přijímám s velkou pokorou a smutkem, neboť dokumenty v příloze jsou nejen strašné a žalující, ale potvrzují, že fašismus na Ukrajině má skutečně „zelenou“ a že se pomalu ale jistě rozlézá celou Evropou.

Kolik zbývá času, aby se dostal také k nám?

Fotodokumentace v příloze je drsná, otřesná a pro slabé žaludky nestravitelná. Přesto si myslím, že je zapotřebí tyto dokumenty zveřejnit a šířit, protože je ještě dost lidí, kteří si myslí, že na Ukrajině válčí ukrajinská armáda s Ruskem a ne s vlastními, tedy ukrajinskými občany s tím, že mají ruské kořeny a mluví rusky! Tady je důkaz, jaký je to strašný omyl!

Tyto dokumentační snímky jsou také určeny takovým zaprodancům, jako je Schwarzenberg, Štětina, Vondra, Bursík, Zaorálek, Langšádlová a desítkám či stovkám dalších, co fandí jednostranně Západu, Ukrajině a jejím vůdcům a brojí proti Rusku a Putinovi. Přeposílám pouze s osobním, výše uvedeným dovětkem a následující komentář neznámého autora přebírám z obdrženého textu v emailu, zde:

„Předpokládám, že fašisti z ČT24 toto určitě nemohli vidět. Já vím, oni se hájí slovy „My takoví nejsme, my pouze moderujeme, co nám donesou na stůl.“ Na to ovšem už musí být kur… žaludek, aby to člověk strávil. To raději půjdu pod most a žebrat, než se propůjčit takové sviňárně a oblbovat národ. Ale jak pravil klasik: peníze nesmrdí!“

Tak likvidujte dál společně s udatnou Ukrajinskou armádou proruské separatisty, podobně jako Hitler likvidoval Židy, Slovany, Cigány, postižené a nemocné.Povzbudivé na tom je, že tito tzv. separatisté jsou Ukrajinci s ruskými kořeny, kteří se nehodlají podrobit žádným fašistům, ať už přijdou z Kyjeva, Berlína, Paříže nebo USA.

Ukrajinská armáda útočí:

Možná kyjevská armáda formálně vojensky povstalce porazí, ale natrvalo? Tito lidé se nevzdají a je možné, že pak bude probíhat partyzánský boj. Bude pak každý desátý civilista popraven? Asi ano, podle dosavadní praxe „antiteroriské akce“, která má v mnohé podobu spíše „teroristické akce“.