Existuje rekord trapnosti, který by Obama nedokázal překonat?

5.  9.  2014                                                                                  Internetová diskuse nad informací o tom, že Obama na závěr sešlosti NATO řekl: “Dojednané příměří na východě Ukrajiny je důkazem, že sankce vůči Rusku zabraly”.
Dnešní den byl pro mnoho lidí málem sváteční, protože s velkou úlevou přijímali zastavení bojů na Ukrajině. Našel se však jedinec, který, kdyby ho ještě brali vážně, by jim tu sváteční náladu zkazil. Znáte ho – jmenuje se Obama. Vždy musí plácnout nějakou hloupost. Takto ho vnímají někteří internetoví diskutéři v ČR:
J.Ř, Zlín
Bohužel je to nechutný prolhaný klaun. Tak to u mne dopracoval, nositel NC míru. Fakt výsměch všem lidem.

J.E., Žihle
Vtip měsíce

Někde prostě chybí to základní: ochota ke smíru…

J.Č., Středokluky
To je klaun a kašpárek! Pokud něco “zabralo”, pak to, že junta začala dostávat pořádně na zadek, protože to byl Kyjev, kdo odmítal s povstalci vůbec začít jednat a trval na jejich bezpodmínečné kapitulaci. Teprve když Porošenkovi došlo, že válku, kterou na Donbasu junta rozpoutala, prohrál a že opolčenci můžou dojít až do Kyjeva, udělal veletoč a bleskově přistoupil na Putinův plán uzavření příměří. Samotné Rusko s nikým příměří neuzavřelo, protože nebylo účastníkem konfliktu.

J.C., Poděbrady
…sankce proti Rusku zabraly. Myslím, že pan prezident kecá! Putina si dnes váží podstatně víc lidstva, než před Majdanem na Ukrajině.Popularita NATO A EU naopak poklesla!Všem dobrou noc a mírový víkend!

S.Ch., Krnov
Teď by měl promluvit Gorbačov a naplno říct, co dojednal s Reaganem v Reykjaviku, jak mu slíbili západoevropští politici, že se nebude rozšiřovat NATO na východ. Jak jim věřil a jak jim naletěl

M.B., Klášterec nad Ohří
Někdy mi přijde, že to Američané s těmi fety opravdu přehánějí. Takovou paranoiu jsem u nikoho jiného nikdy neviděl.
1) Rusko neválčí proti Ukrajině (i když by si to Američané moc přáli)
2) Na Ukrajině řádí občanská válka (vyvolaná CIA)
3) Obamův projev je součástí válečné ekonomické strategie (udržování lidí permanentně ve strachu a v představě, že se musí proti fiktivní diktatuře zbrojit). Tím také maskují skutečné americké problémy (astronomické dluhy, bankrot a interní sociální problémy)
4) Ukažme na kohokoliv a prohlašme ho za nepřítele. Soustřeďme tam bojovou sílu a maskujme tím vlastní neschopnost řídit skutečné problémy ve vlastním státě

T.K., Praha
Dnes ráno jsem pohrozil Slunci, že pokud večer nezapadne, tak ho zhasnu kýblem vody – a hle, ono se polekalo a podle mých nařízení večer zapadlo !!! 

Snad na tuhle partičku jednou budeme vzpomínat jen jako na zlý sen…

L.M., Ladná
No to je teda blábol! Dokud byla ukrajinská armáda v laufu a vítězila, nechtěl Porošenko s tzv. separatisty jednat.Teď jsou na pokraji porážky, tak obrátili. A ten směšný človíček z Bílého domu to chce prezentovat jako účinek sankcí.

L.K., Bohumín
Tak tady by se hodila jedině citace názvu jednoho českého filmu – “Ještě větší blbec než jsme doufali”.