Vyhlazení DONBASU. Příměří podle fašistů

22. 10. 2014 New World Order Opposition
Pokud ostřelování Doněcku pokračuje a ukrajinská vláda mluví o příměří, tak bezostyšně lže. Jakéhokoli příměří Ukrajinskou vládu ani nenapadlo. Včera to potvrdil premiér DNR Alexander Zacharčenko.
Když čistě hypoteticky uvážíme, že cílem ukrajinských teroristů je dostat se co nejdál do vnitrozemí Nového Ruska a válka se zázračně zastaví alespoň za současných hranic, skutečnost, že Ukrajinská armáda přestane střílet a zabíjet je skoro nepravděpodobná. Z toho prostého důvodu, že hlavní problém, který způsobil válku, nebyl vyřešen. A hlavní problém – to je sama Ukrajina, která na Majdanu podpořila fašismus. Jak dlouho bude existovat současná Ukrajina, tak dlouho krvavý harmonogram bude její hlavní úlohou.

Níže jsou fotografie obětí a zničeného Doněcku a dalších měst Donbasu, která zanechala po sobě horda okupačního režimu v Kyjevě v posledních dnech, kdy jejích útoky byly obzvlášť nemilosrdně. Obyvatele Nového Ruska úmyslně zabíjejí, a záměrně ničí veškerá civilní zařízení a infrastrukturu. Pochybovat o tom mohou jen velmi naivní lidé.

A mezitím, Donbas je doslova vymazáván z povrchu zemského. To je “příměří” podle fašistů. A tak to dnes vypadá!
Fotografie najdete na adrese  http://www.nwoo.org/2014/10/22/vyhlazeni-donbasu-primeri-podle-fasistu/

Divenka Prostá napsal:

Tak vypadá “práce” fašistů, schwarzenberg je z radosti bez sebe. Fašisti se projevili už na Majdanu, když brutálně vraždili policisty beze zbraní a goebbelsovsky zákeřně stříleli na obě strany, aby vyvolali nekonečné násilí. Povedlo se jim to. Fašisti přijali antiruské zákony, fašisti se dostali násilným podvodem k moci. Fašisti provádějí na jihovýchodě Ukrajiny pogromy vůči rusky mluvícímu obyvatelstvu s cílem vyhnat anebo vybít rusky mluvící aby se mohly k přírodnímu bohatství pod jejich majetkem dostat nadnárodní korporace. Fašisti uctívají fašistické modly – Banderu a fašistickou symboliku, fašisti otevřeně mluví o vyhubení Rusů, o svržení atomové bomby na Rusy, hajlují a pod.. Fašisti se taky nadřazují nad jiné národy a nerespektují mezinárodní právo – nadřazují se nad ně, snaží se diktovat světu svá pravidla bez ohledu na individuální zájmy, suverenitu, uniformovat celý svět pod svou mocí. Fašisti zavádějí totalitu, omezují svobodu, zavádějí všeobsáhlé špiclování, absolutní nadvládu 1% „nadlidí“, jedou na válečné hospodářství, konspirují a vyvolávají války politické převraty po celém světě. Fašisti podporují fašisty, pomáhají jim dostat se k moci, režírují fašistické scénáře etc. Fašisti mají svůj „Mein Kampf“ = program jak zavést svou x-tou říši nad celým světem, neštítí se žádného podvodu ani zločinu, porušují územní suverenitu různých zemí, vraždí, unášejí, mučí, zřizují tajné mučírny v různých zemích, manipulují a do násilí a válek přivádějí podle svých potřeb celé regiony, stavějí proti sobě státy, náboženství, národy a národnosti sledujíc tím své vlastní cíle. Toto všechno jsou FAŠISTI. Fašistům nezáleží na druhých lidech, vyvolávají běsy, strach, hrůzu, frustrace, zášť a pomstu u celých lidských generací, zašlapávají vojenskou mocí a diktátem, okupací a svým protektorátem jakoukoliv individualitu, ničí, boří, plánují války, které se pro ně stávají běžným prostředkem při dosahování politických (zprostředkovaně ekonomických) cílů. Pro fašisti jsou lidé nic, kononenfutr, prostředek, materiál. Nic necítí při jejich vraždění. Fašisti záměrně překrucují příčinu a následek, zaměňují oběti a viníky a žádná lež jim není cizí.
Jen opravdu velký hlupák dnes ještě věří oficiálnímu zpravodajství, k alternativním zdrojům se ale nedostane každý. Jak těm lidem říct, že úplně stejně by to mohlo probíhat i u nás? Nebo pochybujete o tom, že by se zdejší takzvané elity vzdaly svých astronomických příjmů bez boje? Na Ukrajině totiž vůbec nejde o nějaký separatismus. Lidi tam prostě jen chtěli žít jako lidi, ne jako otroci. Jen proto teď umírají. A stejný problém mají i Češi.