“Epidemie” rakoviny u protiamerických prezidentů v Latinské Americe


14. 11. 2014   zdroj
Podezřelá náchylnost prezidentů zemí Latinské Ameriky k onkologickým onemocněním, zejména těch, kteří se snaží prosazovat samostatnou politiku a odolávat americké expanzi, byla už v roce 2011 zpozorována již nežijícím venezuelským prezidentem Hugo Chávezem. Comandante Chávez byl přesvědčen, že USA mají technologie, které umožňují vyvolat rakovinu v těžké fázi a tím odstraňovat nežádoucí vůdce. On sám, myslel si již nežijící prezident Venezuely, byl ozářen v hotelu v New Yorku, kde pobýval během zasedání Valného shromáždění OSN.


V roce 2011 prezidenty Latinské Ameriky opravdu zasáhla “epidemie” rakoviny. Tato diagnóza byla stanovena bývalému brazilskému prezidentovi Luiz Inácio Lula da Silva. O něco dříve byla rakovina diagnostikována i současné prezidentce Brazílie Dilmah Rousseff. Ve stejném roce byla rakovina štítné žlázy zjištěna u prezidentky Argentiny Cristine Kirchner. Manžel Kirchner, bývalý prezident Argentiny a přítel Hugo Cháveze, zemřel na rakovinu rok před tím. Onkologickým onemocněním trpí v poslední době první indiánský prezident Bolívie Evo Morales.

Mnoho let má rakovinu střevního traktu Fidel Castro, který jako jeden z prvních hovořil o “nakažlivém původu” rakovinných onemocnění u latinskoamerických prezidentů. A upozornil Hugo Cháveze na existenci těchto technologií a také na to, že venezuelský komandante se může stát jejich obětí. Poznamenejme, že to zdaleka není kompletní seznam. Prakticky všichni tito lidé – to jsou politici levicového smýšlení.

“Verze o tom, že v USA jsou vyvinuty a existují technologie, které umožňují cíleně vyvolat rakovinu s cílem odstraňovat nežádoucí vůdce, je opodstatněná. “Severní soused” pozorně sleduje procesy v Latinské Americe a pokud zasahují zájmy USA, jsou použity různé prostředky. A úroveň vývoje technologií, včetně oblasti technologií ozařování, je v USA bezpochyby vysoká. Chci ale podotknout, že je to můj osobní názor. Poskytnout skutečné důkazy o tom, že na prezidenty zemí Latinské Ameriky působily tyto technologie s cílem vyvolat rakovinu, samozřejmě nemohu. A těžko kdo má takové důkazy k dispozici. Je velmi těžké je odhalit,” řekl korespondentovi IA Regnum jeden z předních profesorů Ruského vědeckého onkologického centra N. N. Blochina.
 Poznámka redaktora: K vyvolání rakoviny může postačit někdy i jediná dávka kancerogenu. Ozařování by bylo “nepraktické” s výjimkou gama zářičů s krátkým poločasem.

Pro Novou republiku přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

Poznámka Václava Dvořáka: stejná epidemie rakoviny zachvátila i obžalované u haagského soudu pro bývalou Jugoslávii (ICTY) – několika obžalovaným, jejichž procesy se zadrhly pro důkazní nouzi, byla v poslední době indikována rakovina. Včera se po 11 a půl letech trapné hry na proces vrátil do Srbska vůdce srbské radikální strany  Dr. Vojislav Šešelj s rakovinou slinivky v pokročilém stádiu. Soud, který je podle mnoha pramenů v režii tajných služeb USA a dalších zemí NATO, jej ani po 4300 dní trvajícím procesu nebyl schopen odsoudit. Tak musela nastoupit rakovina podobně jako u Miloševiče selhání srdce.