Proč platíme za klystýr mozku?


Michal Malý
24. 11. 2014  zdroj
Zeman je alkoholik a zaprodanec Ruska! Klaus rozkradl tento stát! USA bojují za mír a demokracii! Ruské tanky na Ukrajině! Idol Havel! Čína je IN! Nobelovu cenu souložnicím Pussy Riot! (Toť mediokracie, ne já).
Tím vším nás krmí media, cíleně a placeně ovládající náš názor. Nic proti komerci. Ale pokud nás takto ovlivňuje „objektivní“ veřejnoprávní „nestranná“ Česká televize, pak je něco špatně. Pak ji zřejmě někdo ovládá, zřejmě ji někdo řídí a zřejmě by se její činností mělo zabývat státní zastupitelství, policie a BIS. BIS ale dávno ví, která bije, jen ji všichni tak nějak „ignorují“. BIS dlouhodobě ve veřejných výročních zprávách upozorňuje na to, že Mafie ovládá špičky policie, justice, státního zastupitelství i Vládu. Nic se neděje, nikdo to neřeší. Logicky, nástrojem této BIS zmiňované Mafie jsou media. BIS veřejně varuje Vládu a lid v této zemi, že tento stát zcela řídí Mafie a zblbý lid přitom jen hází vejce na Zemana a zblble si myslí, že něco změní. Ale tento blog není o Zemanovi, ale o mediokracii jako mocenském prostředku. Je o České, “objektivní a vyvážené” veřejnoprávní televizi.

Stát a policie dnes stíhají starosty za každou kravinu, za zakázky v řádech desítek tisíc. Přitom rodiny cca deseti oligarchů, oligarchů, kteří každoročně tuto zemi rozkrádají o cca 100 miliard jsou beztrestné. Starostové jsou “pokutováni” za špatné hospodaření v řádech tisíců, někteří jsou odsouzeni k náhradě škody. Naše veledrahá, veřejnoprávní objektivní Česká televize, ovlivňující podle mého na objednávku cokoli včetně voleb, je vlastně taky státní podnik, financovaný z našich daní. Otázkou je, zda vedení nedostává odněkud nějaké “benefity”. Sorry, ale za ty směšný prachy, co má ředitel ČT, kdo by do toho šel? Kdy už konečně dá někdo k náhradě vedení ČT ten balast, co produkuje? Co stupidní policejní seriály, kdy jedna čestná parta policajtů vyšetřuje vše, od daňových úniků, přes korupci, vraždy, ekonomickou kriminalitu, prostituci a drogy – opět se scénárista ani neobtěžoval seznámit se se strukturou policie. A bingo, není nad federální souznění a tak ve všech seriálech máme opět herecké česko/slovenské obsazení dle ČSFR. Či dokonce ČSSR?*/

A aby si tedy lid myslel, že se jako něco děje (připomínám “ktitické” totalitní estrády Dvořáka a Bohdalky – plavky v zimě, sáňky v létě), tak se nakonec v policejním seriálu objeví “fakta” ze zatýkání Krejčíře v jeho vile. Dávno před tím údajným kolapsem policie si vrabci na střeše povídali o tom, jak k domovní prohlídce přišel státní zástupce, který měl na hlavě klobouk, ač ho nikdy před tím nenosil. Klobouk jako signál, že Krejčíř má volnou cestu k “útěku”. Milovaná ČT ve chvíli, kdy se Krejčíř vlastní blbostí v exilu odstřelil a tak již těžko může dát do vínku, která politická partaj měla kde ulité miliardy, hbitě tuto pikanterii zakomponuje do seriálu stejně, jako pokyn “nejmenovaného” premiera k vraždě Františka Mrázka. Ale je to super – mámo nasyp buráky, nalej pívo, ČT do toho pere! No a ráno rodinné prdíky při cestě do koupelny, hygoška, sterilní jogurtík, případně lupínky a vzhůru do rachoty zdrbat ty svině, co jsou za vodou.

Tou tendenčností a bulvárností a podle mého i stupiditou vedení ČT teď nemyslím jen ty neobjektivní a ovlivňované předvolební debaty a průzkumy, to zvaní jednostranných politologů a odborníků. Zastavne se u „kultury“. Co ta ČT 50 let stará a opakovaná zvěrstva? Co šílenosti typu “Neviditelní”? Co rádoby populární seriál “Život a doba soudce AK”, který je snůškou právnických a soudnických stupidit s všeprovázejícím utrápeným ksichtem soudce A. K.? Není herci Davidovi Švehlíkovi na zvracení? To se scenárista ani za ty koncesionářské poplatky neobtěžoval optat nějakého soudce, jak to u soudu chodí? Co se smí a co ne, co je obvyklé a co ne? Žádný právník, tedy advokát, byť včerejší absolvent právnické fakulty (i z Plzně) by si nedovolil se osobně hádat s advokátem protistrany. Neexistuje, aby soudce komentoval výpověď svědka, či ji dokonce zesměšňoval. Česká televize títmo seriálem zcela eliminuje zbytky respektu veřejnosti k právu a soudnictví v rozporu se svým „výchovným“ posláním.

Z hazardu se mají odvádět finance sportu. ČT se holedbala, jak bude přenášet sport. První fotbalovou ligu ale dnes přenáší bulvár a vedle toho společnost žijící z harazdu. Takže zase prachy. Kdo chce sport, zaplatí, i když už zaplatil. Ano, na netu je isport.cz zadara. Zatím….. Už ten tendenční balast ČT, podle mého ovládaný mafií tak, aby ovlivňoval veřejné mínění konečně zrušte!!! Už je mi z těch 50 opakovní “Mrazíků” a “Bohoušů”, “Majora Zemana” a dalšího šuntu za posledních 50 let na zvracení! Mám fakt už dost těch „objektivně“ řízených debat a bulvárních zpráv. Pokud chce ČT pokračovat v tomto stylu, pokud chce roubovat veřejné mínění prostřednictvím diskusí tendenčně moderovaných údajným milencem exministra spravedlnosti, pak ať si to ředitel ČT Dvořák, údajný kamarád pana Kellnera financuje za své, nebo za peníze pana Kellnera, ale já poplatky už platit za ten šunt odmítám!

Nebylo by na čase, aby se tím, co a proč ČT produkuje, začala zabývat BIS a po té (pokud ještě existují) nějaký nezávislý státní zástupce a soudce? Nebo opravdu chcete dál platit koncesionářské poplatky za ten historický i současný balast a klíny do Vašeho mozku, co si máte myslet? Komerční televize na Vás chrlí španělské či jiné telenovely. Česká „objektivní“ veřejnoprávní televize (podle mého ovládaná Mafií) zase chrlí očividně tendenční diskusní pořady moderované „objektivně“ údajnými milenci exministrů. Ještě se vám to nepřejedlo? Směšné kostýmky stárnoucích či podezření z anorexie vzbuzujících moderátorek “objektivního a nekomentovaného” zpravodajství snad už ani nemá cenu komentovat. Nemluvě o marném boji pana “dokonalého” s úbytkem vlasů. Nic proti, ale nebyla by lepší přirozenost? Na to, zda pan Kellner občas panu Dvořákovi zaplatí “kafe” fakt kašlu.

Nevím jak vy, ale já letos Mrazíka a Bohouše vynechám. Navíc mám již na letošní Vánoce delší dobu domluvený jiný program, než posttotalitní estrádu ČT. Tak, snad mi “Velký bratr” po vyjití tohoto blogu ten plán nezhatí. Pevně věřím že vy k utvoření vlastního názoru masírku ČT nepotřebujete a já budu mít šanci psát další blogy.

*/ poznámka redakce Nové republiky – domníváme se, že česko-slovenská spolupráce při tvorbě televizních pořadů přispívá k společné vzájemnosti dvou blízkých národů, jazykovému poznání a kulturní propojenosti, pomáhá udržovat česko-slovenský ‘dům’, který byl poškozen zničením Československa.