Ukrajina je záminka. Nástupiště USA a NATO. Nefunkční zločinný neonacistický režim dosazený Washingtonem. Blíží se velká proti-ruská operace pod falešnou vlajkou?

Stephen Lendman
18 .12 .2014 Zvědavec 
Blíží se velká proti-ruská operace pod falešnou vlajkou?Dlouhodobé americké plány na změnu režimu v Rusku. Napadání jeho suverénní nezávislé vlády. Je to hlavní euroasijský rival. Washington chce dosadit pro-západní loutky. Prostřednictvím barevné revoluce či války, americké světovládné ambice ohrožují světový mír. Dnes jsou věci mnohem nebezpečnější, než kdy byly od událostí předcházejících druhou světovou válku. Ruský ekonomický/politický analytik Michajl Deljagin očekává velkou proti-ruskou provokaci.Své názory sdělil rádiu Pravda. Říká, že „věci a informace jedinečného charakteru… nás všechny velmi ohrožují“.
Ekonomicky plajte. Bez jakékoliv legitimity. Závislá na vnější podpoře. Nejnovější kolonie Ameriky.
Řídí politiku. Určuje to, co bude. Co Washington řekne, to se stane. Šašci v kyjevském režimu salutují a poslouchají. Jinak jsou nahrazeni. Barevná revoluce 3.0 dosadí jiné.

„Proč k ukrajinské krizi došlo,“ ptal se Deljagin. „Jaké jsou fundamentální příčiny? Proč jsou do toho Američané namočeni tak hluboko?“

Protože Washington, Čína a EU jsou „tři (hlavní) globální hráči,“ říká Deljagin. Zničení „spolupráce EU s Ruskem ji zlikviduje jako nezávislého účastníka globální konkurence, což právě teď vidíme“.
Takže jako dominantní světoví hráči zůstanou Amerika a Čína. „Skutečná studená válka“ existuje.
Horká válka na Ukrajině. Obchod EU-Rusko je důležitý. Nálada v Evropě upřednostňuje „obnovu vztahů“, věří Deljagin. Washington chce, „odtrhnout“ Rusko od Evropy. Doposud neúspěšně. Provokace pod falešnou vlajkou, MH17, selhala.

Rusko s tím nemá nic společného. Ani bojovníci za svobodu z Donbasu. Zodpovědnou byla střelba ukrajinského Suchoj-25 Ověřitelné satelitní/radarové údaje ukázaly před zničením letadlo v závěsu za MH17. Díry v trupu jsou konzistentní se střelbou z leteckého kanonu.

„Důsledky se blíží,“ řekl Deljagin. „Dojde k další provokaci… Máme jisté informace. Nezávisle potvrzené ze Západu.“ Řekl, že ukrajinská armáda „provede (falešný) útok. Předstírá útok. Vojáci provádí masivní dělostřeleckou přípravu“.Pak „v zóně útoku ukrajinské armády vybuchuje jaderná hlavice“.
Obviněno je Rusko. Neoprávněně. Možná bezúspěšně. Jen Amerika v historii použila jaderné zbraně. Udělat to znovu „není tak těžké“, řekl Deljagin.

V estonském přístavu Paldiski je skladiště s radioaktivním odpadem. USA vedené NATO „údajně dodalo radioaktivní náklad“. Nikoliv „odpad k uložení“. Plán je takovýto, řekl Deljagin. Když nejsme schopni obvinit z MH17 Rusko, „vysvětlíme všem, že zatracení ruští barbaři použili jaderné zbraně proti bezbranné ukrajinské armádě“. Obviněn je Putin. Nikdo v Rusku „nemůže použít taktické jaderné zbraně, bez přímého rozkazu nejvyššího velitele“.

To ničí rusko-evropské vztahy. Přerušuje se obchod. Zhoršují se normální politické vazby. Možná jsou zablokována ruská média v západních zemích a Japonsku. „Vzhledem k nekonečnému cynismu našich amerických, jak mnozí říkají, „kolegů“ není nic odporného, co by v jejich plánech chybělo.
Dokonce i odpálení jaderné hlavice. Zločin pod falešnou vlajkou a hození viny na Rusko. 9/11 na steroidech. Příliš vážné na ignorování.

Bez důkazů a fotografií pro forenzní prozkoumání. Na rozdíl od MH17. „Aby nešlo dokázat, že jsme to nebyli my.“ Dosavadní pokusy obvinit z ukrajinské krize Rusko selhaly. Důkazy, či jejich neexistence, demaskovaly tvrzení Západu. Jaderný výbuch je jiný, řekl Deljagin. Nezanechává žádné otisky prstů. Možná před vánocemi. Kvůli způsobenému šoku.

Deljagin předpověděl ukrajinský puč. Očekával ho v únoru. Na první den olympijských her v Soči. Přišel o dva týdny později. 22. února.Jestli má s jadernou operací pod falešnou vlajkou pravdu, nebo ne, se teprve uvidí. Šílenci ve Washingtonu jsou schopni všeho.

Po masových jaderných obětech by mohlo přijít nemyslitelné. Možná se uspěje s izolací Ruska. Pak dojde k přímé konfrontaci Východu se Západem. Konflikt spustí jadernou válku, které MAD (vzájemně zajištěné zničení) desítky let bránilo. Teď již možná ne. Teprve se uvidí. Nebude to trvat dlouho, jestli se Deljaginův scénář – před vánocemi – ukáže být správným.

V neděli se ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov setkal s Johnem Kerry v Římě. Letos jejich 17. setkání.
Nic se nevyřešilo. Washington je zcela vinen Ukrajinou a většinou ostatních světových konfliktů.
Prohlášení ruského ministerstva zahraničí uvádí:
„Při probírání bilaterálních vztahů Lavrov zdůraznil, že jejich rozvoj je možný pouze na základě rovnosti a vzájemných zájmů, zatímco jakékoliv pokusy tlačit na Rusko nemají perspektivu.“

Lavrov a Kerry probírali Ukrajinu. Ruský diplomat zdůraznil význam dodržování Ženevských a Minských dohod. Které Kyjev odvrhl. Přímo je porušil. Na příkaz z Washingtonu. Doposud nevykazuje žádné známky toho, že by je dodržoval. Konfliktní stav pokračuje. Lavrov doufá v něco jiného:
„V kontextu situace na jihovýchodní Ukrajině je konzistentní naplňování dohod s Minsku tím hlavním, jakož i svolání kontaktní skupiny co nejdříve.“

Nelegitimní oligarchický prezident Petro Porošenko je mužem Washingtonu na Ukrajině. Vhodnou loutkou. Poslouchající příkazy. Chce pokračovat ve válce. Jeho podvodný „klidový režim“ je totální podvod.
Řekl, že mu to pomáhá se přeskupit. Posílit jednotky. Přezbrojit. Obnovit bojovou pohotovost. Připravit další konflikt. Na příkaz z Washingtonu.

Současné podmínky odráží klid před bouří. Ať již jadernou operaci pod falešnou vlajkou, další provokaci USA/Kyjeva, nebo další záminkou.

Stále se to opakuje. Washington chce nahradit suverénní nezávislou ruskou vládu pro-západními loutkami.
Jeho rámcový plán požaduje dobývání světa. Možná za použití jaderné konfrontace. Šílenost podle všech měřítek.

Závěrečný komentář

Ruska Today udělala rozhovor s Michajlem Gorbačovem, posledním ruským vůdcem sovětské éry. Nyní 83letým. Ten řekl, že Amerika potřebuje reformy perestrojky. Rekonstrukci, politickou, ekonomickou, vojenskou.„Mohou tomu říkat jak chtějí,“ řekl Gorbačov. „Není to pro ně snadné. Se společností, jakou mají.“ Za vytváření neexistujících nepřátel. Zostřování napětí. Vytváření nestability. Vydírání ostatních zemí. Svalování zodpovědnosti. „Kdykoliv je napětí silné, kdykoliv je v nějaké zemi nebo v regionu nestabilita, je to příležitost pro Washington, aby zasáhl,“ řekl Gorbačov.

„Znám tuto politiku velmi dobře z vlastní zkušenosti,“ vysvětlil. Je na Evropě, aby zabránila nové studené válce. Potenciálně mnohem nebezpečnější. Deeskalace je klíčová, když se věci vymykají kontrole a zažehávají vážnější konfrontaci. Rizika jsou příliš velká. Washington nese plnou zodpovědnost. Bičování proti-ruských nálad je nepřijatelné.

Gorbačov věří, že je ještě na změnu čas. Zároveň však ví, čemu Rusko čelí.
Washington potřebuje nepřátele, řekl Gorbačov. Aby mohl „tlačit“. „Nemohou bez toho žít. Stále jsou zotročeni svoji starou politikou.“ Ukrajina je záminkou Ameriky pro cokoliv, co přijde. Díky její politice, že vše je možné.

Pro zažehnutí konfrontace Východ-Západ. To, co by nedovolila žádná zodpovědná vláda. To, co Washington upřednostňuje. Při prosazování svých světovládných cílů to stále opakuje. Šílenost podle všech měřítek.