Z komentářů v Nové republice

18. 12. 2014       zdroj
Podle způsobu vyjadřování a pravopisu usuzuji, že většina “rusofobních” přispěvatelů má absolvovanou tak maximálně zvláštní školu, kterou po devíti letech ukončili zdárně v páté třídě. Kdyby se laskavě obtěžovali a byli ochotni si třeba něco přečíst na zahraničních servrech (třeba za pomocí překladače), určitě by se dočetli velmi zajímavé věci o ruské ekonomice, o ruském průmyslu a snad by přestali věřit svým blábolům o totální zaostalosti Ruska. 

Nebo si tito světlonoši myslí, že do kosmu létá pravidelně někdo, kdo si snad ještě kamenným kladivem loví mamuty? Nebo, že atomové elektrárny se staví za pomocí nakloněné roviny a turbíny se opracovávají pazourkem? Nechci tvrdit, že ve všech oblastech je Rusko na špici, ale názory některých “odborníků na Rusko” zavání tím, že místo mozku mají snad prsní implantát. Prosím, než tady s odpuštěním vyblijete nějakou Vaši myšlenku plnou žlučovité nenávisti, pokuste se třeba napočítat do desíti. Snad učivo první třídy zvládnete (myslím schopnost napočítat bez chyby do desíti). Děkuji za Vaši snahu.

zde:

Opět se jako vždy ventiluje to, co se hodí do krámu, a to jsou následky místo příčin. USA a fašistická sebranka světa rozvrátí nějaký stát, obyvatelstvo poštvou proti sobě, vydrancují, co se dá, a pak se naoko strašně diví, že ti lidé někam prchají, když je jejich vlast a domov namaděru. Že v tom není plán a záměr? Prý novodobé stěhování národů. A proč ne? Afričany nacpeme do Evropy, Evropany donutíme kočovat po světě a lehce pak všechny vyhubíme. Nebudou mít vlastní integritu, nebudou mít nikde ochranu, nebudou mít vlast a s ničím pocit sounáležitosti. Na bludné ovce pak stačí pár vycvičených zabijáků. Komu ti lidé budou scházet? Nikomu! A nám nadlidem, 1%, zůstane celá planeta. Halík se Švejnarem jsou dobří poskoci.

Já osobně bych toho blábolu, co by kandidáta na prezidentský úřad nepodceňoval.Stačí aby se jej chopila naše pražská kulturní a intelektuální fronta.Nějaký pražský umělec mu zase přimaluje číro, nebo třeba něco jiného, Pavlína Filipovská a jí podobni komedianti a hérečky budou do umdleni omílat jak je jeho huhňání roztomilé, studenti si připnou placky s údernými hesly typu “Volím Toma” a je vymalováno.Zdá se Vám to nepravděpodobné?Já jsem spíše realista a tak mne tato varianta děsí už dnes.

Myslím, že plán je asi takový, že až se tady muslimové pořádně rozlezou, bude to jasný signál pro USA jít Evropu zachraňovat od IS. A pak Bůh s námi…

zde:

Podle toho,jak tady havloidi kvičí a mluví cosi o komunistickém Rusku je evidentní,že znají situaci jen jak jí popisuje lžidnes či ČT.DoRuska jezdim pravidelně znám mentalitu tamních lidí,viděl jsem rapidní vzrůst životní úrovně,největší průser pro Rusy i EU je,že se nechávají rozeštvat podle scénáře júesej.To je totiž jediná šance,jak zachránit dolar.Doufám,že i v EU zvítězí zdravý rozum, nenecháme se zatáhnout do zničující války.