Na ruském ministerstvu obrany označili za nehoráznost prohlášení o přítomnosti ruských vojsk na Ukrajině

Igor Konašenkov
20.1. 2015           ruvr.ru
Ruské ministerstvo obrany pokládá za „naprostou nehoráznost“ prohlášení Kyjeva o přesunu ruských vojáků na Ukrajinu. Prohlásil to zástupce ministerstva Igor Konašenkov.
Podle jeho slov spočívají skryté příčiny podobných prohlášení v tom, že jsou adresována finančním dárcům na ekonomickém fóru v Davosu, které začíná zítra ve Švýcarsku. Dříve už ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk prohlásil, že Kyjev má k dispozici důkazy svědčící o vstupu ruských vojsk na území Ukrajiny. Kyjevské úřady a jejich západní spojenci mnohokrát obviňovali Rusko z poskytování vojenské pomoci donbaským domobrancům, žádné hodnověrné důkazy ale přitom nepředložili.

Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2015_01_20/Na-ruskem-ministerstvu-obrany-oznacili-za-nehoraznost-prohlaseni-o-pritomnosti-ruskych-vojsk-na-Ukrajine-0509/Igor Konašenkov20. 1. 2015 ruvr.ru
Ruské ministerstvo obrany pokládá za „naprostou nehoráznost“ prohlášení Kyjeva o přesunu ruských vojáků na Ukrajinu. Prohlásil to zástupce ministerstva Igor Konašenkov.Podle jeho slov spočívají skryté příčiny podobných prohlášení v tom, že jsou adresována finančním dárcům na ekonomickém fóru v Davosu, které začíná zítra ve Švýcarsku.Dříve už ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk prohlásil, že Kyjev má k dispozici důkazy svědčící o vstupu ruských vojsk na území Ukrajiny.Kyjevské úřady a jejich západní spojenci mnohokrát obviňovali Rusko z poskytování vojenské pomoci donbaským domobrancům, žádné hodnověrné důkazy ale přitom nepředložili.
Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2015_01_20/Na-ruskem-ministerstvu-obrany-oznacili-za-nehoraznost-prohlaseni-o-pritomnosti-ruskych-vojsk-na-Ukrajine-0509/