Prohlášení Ministerstva obrany DLR k obyvatelstvu – 18. 1. 2015

18. 1. 2015  zdroj YouTube a zde

Občané DLR!
Po analýze informací v internetu, v novinách, TV Ukrajiny, je možno objevit množství sdělení typu:
– Kyborgové dokázali nemožné, udrželi letiště…
– Teroristé zkusili vybít ukrajinskou armádu z letiště, ale utrpěli velké ztráty a ustoupili…
– V prostoru letiště je vše v pořádku… Kyborgové udržují pozice…
– V Doněcku problémy se zásobováním, začíná hlad…

Vidíme, že ukrajinská média cíleně šíří dezinformace, aby uvrhli obyvatele DLR do paniky, diskreditovali obraz domobrany a státní moci. A současně chtějí ukázat obyvatelům ostatních oblastí Ukrajiny, že odpor je marný, že všechny pokusy o odtržení nebo jiné smýšlení se tvrdě potírají. Vlastně říkají – buďte tiše a v klidu… Vás se to netýká, a my (současná vláda Ukrajiny), víme co dělat a jak se s tím vypořádat. Je pouze jedno ALE… A zcela zásadní ALE… UKRAJINA JIŽ NENÍ!!!

V těchto chvílích se znásobila intenzita dělostřeleckého ostřelování, provokací ze strany BSU. Jejich hlavním cílem je – nás obyvatele DLR a LLR vystrašit, donutit pochybovat. Kyjev se stále nemůže smířit s faktem, že Donbas se ještě nepovedlo dostat na kolena… že domobrana DLR a LLR, jako v letech Velké vlastenecké války, se přeměňuje na armádu. Za ten čas jsme se naučili bojovat a vítězit… Ano, my známe bolest ztrát, ale známe i pocit vítězství. Nejdůležitější a hlavní vítězství jsou před námi!

Pouze s národem armáda může vítězit!

Pouze společně dosáhneme úspěchu!

Armáda DLR neustoupí, neodejde, nezalekne se. Obyvatelé Donbasu, bratři a sestry – společně tvoříme historii. Čas velkých vítězství začal!

Ministerstvo obrany DLR