EU nařídila ruským Ukrajincům, že se musí nechat bez odporu zabít

Jaromír Petřík
3. 2. 2015 svobodné noviny
„Ministr“ zahraničí Zaorálek při včerejší diskusi v televizi řekl, že EU rozhodla o uvalení dalších sankcí na Rusko, pokud se snad obyvatelé Doněcka pokusí osvobodit město Mariupol od Ukrajinské armády, která vraždí ruské civilní obyvatelstvo východní Ukrajiny. Říkám si, kam směřuje současný svět, ve kterém je možné něco takového vůbec vypustit z úst. EU podporuje Kyjevský režim, který vede vyhlazovací válku proti vlastnímu obyvatelstvu za to, že se nechce nechat zotročit EU místo, aby rázně zakročila proti tomuto režimu a celou Kyjevskou vládu zařadila na seznam válečných zločinců, tak je naopak v páchání zločinů všemožně podporuje.

EU nestačí, že porušila mezinárodní právo podporou agresora, který zabíjí civilní obyvatelstvo včetně žen a dětí, bombarduje školy, zdravotnická zařízení, dopravní a energetickou infrastrukturu, prostě nacismus v tom pravém slova smyslu. http://czech.ruvr.ru/2014_09_02/Ukrajina-a-lidska-prava-kdo-odsoudi-zlociny-Kyjeva-4624/

Přestavitelé EU se chovají jako by zešíleli.

Ze 70. výročí osvobození Osvětimi udělali trapnou šaškárnu, když vzali vážně slova polského ministra zahraničí Schetynu, který prohlásil, že Osvětim osvobodila Ukrajinská armáda. 8. ledna prohlásil premiér Ukrajiny Jaceňuk na oficiální návštěvě Berlína, že SSSR provedl invazi na Ukrajinu a do Německa v roce 1944 a 1945 a nikdo z představitelů EU se proti tomu neohradil.

Místo připomínky hrdinů byl na oslavách 70. výročí v Polsku vystaven na odiv symbol neofašismu, teroru a pohrdání lidským životem – Petro Porošenko, tedy země, která vede vyhlazovací genocidní válku proti vlastnímu obyvatelstvu a kdy v ulicích Kyjeva pochodují Banderovci s nacistickými symboly, zapálenými pochodněmi a vyřvávají rasistická hesla.

Cituji z názorů Vojtěch Adama: „Vrcholem ponížení Ruska mělo být nepozvání prezidenta země-osvoboditelky na oslavy 70. výročí osvobození nacistického koncentračního tábora.

Ponížení se skutečně podařilo.

Ponížena ale nebyla památka sovětských hrdinů, kterou ponížit ani nelze. Nýbrž ponížen byl zdravý rozum, víra v dobro a láska ke všem lidem bez rozdílu – všechny ty hodnoty, které stály proti fašismu a nacismu a které jsme zavázáni ctít. Tyto hodnoty jsou nyní opět v ohrožení.“

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/dvirka-kleci-fasistickych-besu-se-oteviraji-kdo-je-zazene/

Německý politik a bývalý člen Evropské komise Günter Verheugen řekl, jak se znepokojením sledoval vývoj v Kyjevě, kde se vládní stranou stala Svoboda vedená O. Ťiahnybokem, která „nenávidí Židy, Poláky a také Rusy. Poprvé v tomto století skuteční fašisté z masa a kostí seděli ve vládě.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/gunter-verheugen-v-kyjeve-sedi-ve-vlade-skutecni-fasiste/

V poslední době ukrajinská armáda utrpěla porážku v boji o letiště v Doněcku a nyní je obklíčeno údajně na 7000 ukrajinských vojáků v „kotli“ okolo Děbalceva. Pokud bude tato vojenská skupina zničena, hrozí, že se skutečně ukrajinská „armáda“ morálně zhroutí a Doněcká a Luhanská republika bude osvobozena od vrahů civilních obyvatel.

Jak strašné to v oblastech postižených válkou musí být jsem si vydedukoval z posledního rozhovoru s reportérem Miroslavem Karasem v rozhovoru s moderátorkou ČT Zuzanou Tvarůžkovou.
Reportér Karas je známý tím, že zastává vyloženě protiruské názory.

A najednou nic.

Co se stalo s Miroslavem Karasem, že jsem od něj najednou neslyšel žádnou kritiku na Rusko a Putina?

Místo obvyklé protiruské a protiputinovské propagandy říká, nakolik je situace ve válkou postižených oblastech strašná, že neexistuje žádná možnost usmíření mezi východní a západní Ukrajinou minimálně po dvě generace. Vypadá to, že Jan Karas musel být svědkem hrůz a zločinů páchanými ukrajinskými vojáky, které tak podporuje Evropská Unie.

Miroslav Karas si možná uvědomil, že krev nevinných lidí teče nejen na představitele USA a EU, kteří se rozhodujícím způsobem podíleli na rozpoutání války na Ukrajině, ale že ta krev teče i na něj, když zastává stanoviska bezohledných, nekompetentních politiků beze cti a bez svědomí z Washingtonu a Bruselu.

Místo sebemenší sebereflexe a uznání vlastních chyb však EU rozhodne, že pokud se obyvatelé východní Ukrajiny dále nenechají bez odporu zabíjet, tak vyhlásí další kolo sankcí proti Rusku.
Proto jsem si myslel, že snad skutečně špatně slyším slova Lubomíra Zaorálka o usnesení EU, že obyvatelé východní Ukrajiny nesmí bránit svoje životy, ale musí se nechat vyvraždit jako ovce, protože Brusel rozhodl, že nejsou žádnými občany, ale teroristy!!!

Toto usnesení EU se zapíše do historie tím nejčernějším písmem, kdy byla poplivána demokracie, právo a lidskost.

EU se totiž tímto plně postavila na stranu nacismu.

Nechápu, proč Západ nedovolí samostatnost Doněcké a Luhanské republiky, jejiž obyvatelé nechtějí být v jednom svazku se západními Ukrajinci, kteří je vraždí, což ostatně potvrdili referendem.

Západní mainstreamová média typu Reuters, BBC, AFP a další schválně neukázali masové oslavy obyvatel Krymu, když jásali, objímali se a děkovali Putinovi za jejich připojení k Rusku.

Já jako občan České republiky prohlašuji, že se stydím za naše členství v Evropské Unii a stydím se za ministra Lubomíra Zaorálka.

A pokud Lubomír Zaorálek v dohledné době nebude odvolaný z funkce ministra zahraničí, tak nepadá v úvahu, abych snad někdy v budoucnosti volil ČSSD, stejně jako jejich koaliční partnery ANO a KDU-ČSL, jelikož jsou spoluviníky našeho národního ponížení, kdy se postavili na stranu bezpráví a zločinu.

Dnešní zpráva:


Aby byli obyvatelé východní Ukrajiny skutečně vyvražděni se velmi zasazují vládní činitelé Washingtonu:

Vrchní velitel sil NATO v Evropě generál Philip Breedlove naléhá, aby se obléhaným ukrajinským vládním silám dodaly útočné zbraně.Řada amerických vládních představitelů se k tomuto kroku začíná také přiklánět, uvedl v neděli deník The New York Times (NYT).

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/360420-chut-vyzbrojit-ukrajinu-utocnymi-zbranemi-ve-spojenych-statech-sili.html

Co na to řeknete pane Zaorálku a naše vládo?

Je NATO obranná, nebo zločinecká organizace? Mám obavy, že nejen NATO, ale celý Brusel již splnil všechno, aby byl za zločineckou organizaci prohlášený.