Nejhloupější ze všech sankcí? Podívejte se, jaký „terorista“ je nyní na seznamu nežádoucích

17. 2. 2015   AC24 

Nehledě na to, že si Evropa opravdu nemůže dovolit odcizit si Rusko a  nehledě na to, že Merkelová s Hollandem právě Putinovi poděkovali za jeho roli při zařízení Minsku-2, že právě schválili zase další sankce na Rusko. To ale není to nejhorší.Nejhorší je, že na seznam sankcionovaných patří Josif Kobzoň, v Rusku a na Ukrajině nesmírně populární zpěvák, který se narodil v židovské rodině u Kramatorska a své mládí strávil v Donbasu. A Kobzoňův „zločin“?
Ty byly dva: nejenže se Kobzoň odvážil plně podpořit Novorossijce (humanitární pomocí a vzkazy podpory), ale také odcestoval do Doněcka, aby tam zazpíval na koncertě, když město bombardovaly „proti-teroristické“ síly, a dokonce pozval na pódium Zacharčenka, aby si s ním zazpíval. 
 
Kobzoň je tedy jasně nesmírně nebezpečný terorista. Podívejte se, jak svůj nejstrašnější zločin spáchal.

Tak nějak nechápu: je tu slavná židovská osobnost, která je domorodcem z Donbasu, která ale kategoricky zavrhuje oficiální AngloSionistickou povídačku o této válce. A to je opravdu hodně uráží. Ale ač chápu hněv a frustraci evropských plutokratů, tak si přesto musím cenit jejich stupidity.

Problém je v tom, že Kobzoň je nesmírně populární. Radši se podívejte, co o něm píše Wikipedia, abyste se obeznámili se všemi podrobnostmi o jeho zajímavé kariéře. Je ve skutečnosti tak populární, že má v Doněcku svou vlastní sochu! Druhým problémem je to, že jediným důvodem pro cesty do EU je pro něj lékařská péče. Teď mu tu péči odepřou, což je samo o sobě dost zarážející.

Ale představte si, jak to bude vypadat, když se s ním něco stane. Kobzoň se narodil v roce 1937, takže je mu 77 let, není to zrovna mladík, a co je na tom horší, vypadá to, že Kobzoň trpí rakovinou prostaty v pokročilém stadiu. Samozřejmě, že Kobzoň může dostat péči nejen v Rusku, ale kdekoliv mimo „Osu lidskosti“, ale vzhledem k tomu, že jeho stav je už dost vážný, tak je možné úmrtí dost pravděpodobné.

A teď považte, jak to bude vypadat, když Kobzoň zemře, přičemž mu budou v EU odmítat léčbu? I když bude úspěšně léčen v Rusku, Izraeli nebo v Číně – jak asi vypadají tvrzení, že pacientovi s rakovinou odpírají jeho léčbu na to konto, že zpívá a přiváží humanitární pomoc? Takže vůdci EU zase jednou předvedli svou naprostou absenci zdravého rozumu v kombinaci s o nic menší absencí běžné slušnosti. Poslední sankce je přinejlepším monument stupidity a přinejhorším zlovolně malicherný a ohavný zločin.

Jo, a netřeba říkat, že ti „Euro-Charliové“, pohoršení z pokusu umlčet Charlie Hebdo, si ničeho takového ani nevšimli. Já osobně jsem nikdy ani Kobzoně ani jeho muziku rád neměl. Dnes ale na něj pohlížím jako hrdinu (ač jeho první hrdinský čin přišel už v roce 2002 – viz Wikipedie). A mé znechucení z kontinentu, na kterém jsem se narodil, dnes nemá hranic.