Z diskuze ke článku ve Spiegelu: Akce solidarity: Američané začínají „Silniční pochod“ přes Východní Evropu

22. 3. 2015   zdroj
Výběr z diskuze “Páté kolony” v Německu:

Nepotřebujeme žádné spojenectví s válečnými štváči, potřebujeme mír se všemi našimi sousedy.
Kriminální! Agresívní, destruktivní a velmi vzdálené jakékoliv inteligenci. To je, co si Západ představuje pod diplomacií. Úroky z úroků kapitálu již nemohou posloužit, systém se hroutí a nyní začíná další kriminální pochod! Chamtivost menšiny způsobí nekonečné utrpení! Selhali jsme, v každém směru!!

Oni nepřestanou, až se válka v Evropě stane skutečností. Učiňte někdo tomu řádění konec!

Již jsem objednal červené růže.

Tato hloupá politika Američanů vyvolala válku na Ukrajině.

Je možné, že přijetí válečných štváčů v Německu není tak oslavováno jako u Novoevropanů!

Neuvěřitelné. Tato provokace, toto harašení zbraněmi nepotřebuje žádné další komentáře. Když je vše zničené, stáhnou se Američané opět zpět, viz Afghánistán, Irák, Jemen.

Spojenectví s takovými „přáteli“ se můžeme vzdát.

Zjevných provokací státního teroristy č. 1 a porušovatele lidských práv č. 1 přibývá. Neměli bychom je povinně a předem s poníženou poslušností oslavovat, ale ve všech důsledcích kriticky hodnotit. USA je jediné skutečné nebezpečí pro světový mír To je fakt!Ale bohužel si toho naše zglajchšaltovaná propagandistická média nevšimnou.

Co má znamenat ta slabomyslnost?

Větší provokaci ze strany USA si sotva kdo dovede představit. Proč nezostří atomové rakety ve své zemi a čekají na reakci? To nemá podle mého názoru se „ spojenectvím“ vůbec nic co dělat!

Nevidím v tom žádné spojenectví, ptám se, jak je to možné, že Evropou mohou projíždět cizí tanky. Asi to spíš znamená „ podívejte se, my USA si můžeme dovolit vše, jsme všude a nikdo se neodváží si s námi něco začít“

Američané Evropou docela pěkně zamíchají… doufejme, že ne tolik jako na Blízkém a Středním Východě a Severní Africe…

Pořád pěkně rozdmýchávat

USA jsou zde jednoznačným agresorem, který opět zavádí studenou válku. To nezakryje ani každodenní protiruská propaganda. Díky Bohu je v Německu stále dost lidí, kteří jsou schopni to prohlédnout.

Ano, to má radost NATO – tisk.

Ne!

S někým, kdo odposlouchává mé hovory a čte mé maily, se cítím být vším ostatním než spojencem. A s okupanty, kterými musíme platit jejich vojáky a opěrné body v Německu – již vůbec ne!

Co je to za blbost? Mateřská školka? Provokace? Obojího se vzdávám.

Zneužití slova spojenectví. Ty válkychtivé Američany Evropa nepotřebuje. Ami go home, time is over.

Toto gesto vojenské demonstrace síly se nesmí špatně pochopit jako solidarita, neboť v zásadě zde jde o velmocenský nárok jednoho národa, ne o dobro či bezpečnost Evropy.

Evropa Evropanům!

Nepotřebujeme Američany jako okupační moc a globálního podněcovatele války. Ale naši hrozní a ústupní politici nejsou schopni se emancipovat vůči USA, a tak zůstane Evropa i nadále pod nadvládou USA. Vše jako za dob Říma, Germánie pod Římem, až Arminius učinil přízraku z Říma konec. Ale Arminius č.2 je v nedohlednu, a tak zůstává Evropa kolonií USA.

TTIP a kolony amerických tanků? Bez souhlasu občanů. Co dělat?

Skvělá akce, která docela určitě velmi přispěje k uvolnění napětí na Ukrajině. Willy Brandt se obrací v hrobě ….

Pro Novou republiku přeložila Mgr. Zdeňka Holešová
Spiegel online: 
Solidaritätsaktion : USA starten „ Straßenmarsch“ durch Osteuropa, 22.3. 2015