Nový branný zákon aneb jako dobytek na porážku v zájmu západních velmocí!

Ladislav Kašuka

26. 4. 2015   blog idnes
Přesně o tom totiž nový český branný zákon je! Proč myslíte, že podle tohoto nového, dle mého názoru doslova fašistického likvidačního branného zákona mají kromě mužů brannou povinnost také ženy a všichni společně dokonce až do 60 let?!

Tento zákon není nic jiného, než přípravou na likvidační válku proti Ruské federaci! Likvidační ne pro Rusko, které se nakonec tak jako vždy ubrání, ale pro nás Čechy, Slováky a ostatní malé evropské národy (jsem si jistý, že podobné zákony schválí i v dalších zemích) , aby naše místo mohlo zaujmout nové, poslušnější k západním velmocím vstřícnější obyvatelstvo, jehož migrace do Evropy je zakotvena v Lisabonské smlouvě v rámci EU!

Proč budou podléhat brannému zákonu také ženy?! Odpověď je jasná, jde o to, že když všechny bojeschopné muže naženou do mlýnku na maso proti největší a nejlepší armádě Evropy (tedy proti Rusům), budou potřebovat ženy, aby místo mužů někdo mohl vyrábět zbraně a munici a mohl plodit nové děti s cizinci, které sem na místo našich mužů padlých v cizí válce za cizí zájmy přijdou!

Pokud si však páni politici v Bruselu, Washingtonu a v Praze myslí, že celý český národ je jen stádo ovcí, které půjde tiše a útrpně na porážku, tak se sakra mýlí! Jsem si téměř jistý (bez jakéhokoli navádění), že pokud rozdají našim mužům zbraně ještě tady v České republice, velká část z nich nenastoupí do vlaku směr Ukrajina, nýbrž směr Praha s úmyslem „popovídat“ si s těmi, kteří je posílají do cizí války na smrt!

Pokud nás však naženou jako stádo ovcí za pomoci policie a profesionálních žoldáků z naší, nebo nějaké cizí armády do vlaků neozbrojené a dají nám zbraně až na frontové linii, možná si řada českých, slovenských a jiných vojáků vzpomene na to, kolik celých čet, rot, dokonce i pluků ze slovanských zemí za první a druhé světové války přešlo s vlasteneckou písní na rtech na stranu Ruska, aby se nakonec po válce vrátilo domů a udělalo v zemi pořádek!