Zastavme překrucování dějin dříve, než se kvůli lžím západních politiků začnou opakovat!

Ladislav Kašuka
6.5.2015   blog idnes
Je až k pláči jaké manipulace a lži jim beztrestně procházejí a jaké masy lidí pomocí masmédií tak u nás a na západě ovlivňují! V dnešní době se stává mezi českými „pravicovými“ a „prozápadními“ politiky a jejich voliči téměř povinností zpochybňovat po vzoru amerických, britských a německých kolegů příčiny a výsledky druhé světové války a poválečné uspořádání světa.

Tito pokrytci, lháři a překrucovači museli čekat celých dlouhých 70 let, než si troufli vyjít na veřejnost s tvrzeními jako je, že válku začal vlastně Sovětský svaz paktem o neútočení podepsaným s Německem v srpnu 1939 a údajným napadením Polska společně s nacisty (ve skutečnosti Polsko od roku 1919 okupovalo polovinu Ukrajiny a pokusilo se silou odtrhnout od Československé republiky téhož roku i české Těšínsko). Přitom Polsko samotné uzavřelo spojeneckou smlouvu s Hitlerem již v roce 1934 a po Mnichovské zradě našich západních „spojenců“ v roce 1938 jako nenasytný nenažraný mrchožrout odtrhlo od naší země společně s německými nacisty kus našeho pohraničí, který se jí nepovedlo o 20 let dříve získat silou!

Polsko se tedy tehdy nechovalo o nic lépe než nacistické Německo a jen proto, že příliš věřilo ve vlastní sílu a falešné sliby Anglie a Francie skončilo nakonec ve válce s Německem a utrpělo drtivou porážku. Předtím však samo plánovalo získat rozlehlá území na úkor svých sousedů (na okupované části Ukrajiny Poláci provozovali několik koncentračních táborů) a Sovětský svaz si nevzal ani kousek území, které by mu po právu nepatřilo!

Další lží prozápadních pokrytců je, že západní vojska měla přinejmenším stejnou (ne-li větší) zásluhu na porážce nacistického Německa jako Sovětský svaz a Rudá armáda, zcela přitom ignorujíce velice dobře zdokumentované rozdíly v počtu vojsk, techniky a zničených nacistických divizí na východní a západní frontě hovořící jasně o tom, že drtivou většinu nacistických vojsk porazila a zničila Rudá armáda a nikoli spojenecká vojska po otevření druhé fronty! Je nemírnou drzostí a urážkou opravdových vítězů této války vysílat „dokumenty“ a seriály s názvy jako „Největší bitvy druhé světové války“ ve kterých se ukazují pouze boje spojeneckých vojsk, přestože byly v přepočtu na vojska a techniku většinou nejméně 10x menší než boje v Sovětském svazu (ať mi nějaký prozápadní horlivec jmenuje jedinou bitvu na západní frontě, kde proti sobě stálo na každé straně více jak MILION vojáků a desetitisíce kusů těžké vojenské techniky!

Třetí nejčastěji jmenovanou lží je tvrzení, že Němci byli po válce nespravedlivě trestáni a odsunováni ze svých domovů! To oni sami si na začátku války vybrali nacistické Německo jako svůj domov, Hitlera jako svého führera (tatíčka) a zřekli se zemí, které jim poskytli domov a azyl, když jim bylo nejhůř! To německé menšiny zabíjely české vlastence, četníky a vojáky a vyjádřily tak souhlas s Hitlerem a jeho plány na většinové vyhlazení našeho národa a zotročení a poněmčení jeho zbytku! Jejich odsun domů do Německa, který byl rozhodnut a schválen politiky všech vítězných mocností byl tedy velice mírným a zaslouženým trestem! Už samotný fakt, že německý národ nebyl ani vyhlazen, ani poslovanštěn, ukazuje na to, že především Sovětský svaz, který od nacistů utrpěl největší lidské a materiální ztráty, byl tehdy zemí, která na rozdíl od Němců uměla projevit lidskost, soucit a milosrdenství a nehodlal se chovat stejně jako nacisté!

Co se týká naší drahé vlasti a všech ostatních zemí, které Rudá armáda osvobodila (vyjma těch, které byly zapojeny do nacistické koalice) zůstala po válce svobodná bez jakýchkoli okupačních vojsk s možností zvolit si sama svůj vlastní osud! Tehdy si Čechoslováci ještě pamatovali, kdo je v Mnichově zradil, kdo si poté přivlastnil naše pohraničí, i kdo nás za cenu mnoha desítek tisíc padlých Rudoarmějců osvobodil! Tehdy nešlo pronášet manipulativní lži zpochybňující pravé vítěze války a osvoboditele! Tehdy by lid někoho, kdo by hájil německé okupanty a vynášel na odiv země mající na svědomí Mnichovskou zradu na úkor Sovětského svazu, roztrhal přímo na ulici holýma rukama!

Sovětského svazu, roztrhal přímo na ulici holýma rukama!