Zavřete hranice a vystupte z EvroSajuza. Anebo se naposledy porozhlidněte, ať vidite, jak tu bylo fajně.

Ladislav Větvička
16. 6. 2015   blog idnes
Ten svět je jakysik divny. Na hranicach stoji hordy zaplacenych, vycvičenych, dobře živenych žoldaku, a vlada čumi a čeka na přikazy z brusele.

Bandy celniku se flakaju na dalničnich najezdach a buzeruju za chybějici nalepky, misto aby už davno stali na ohrožene hranici a chranili obyvatelstvo před najezdem spořiču. Spořiči su synci, keři doma žiju za 1 dolar na den, ale odněkud zazračně našporovali 3 tisice dolaru a kupili si listek na loď. Od koho asi ty prachy dostali a jaky ukol za to maju splnit, ha?

A tež je zajimave, že když ja valim do ciziny, tak se musim naočkovat proti žlute zimnici, žlutym jatram, choleře a tyfulisu, když se vracam z ciziny, tak na letišťach prochazam dezinfekčnima roztokama, abysem do Evropy nezanesl na podražce moji buty jakusik ebolu, mersu nebo jine breberky. Když přijižďa pata kolona bojovniku, keři maju rozvratit Evropu, nikdo je neodbleši, neodvšivi, nevyleči z ajdsu ani z jinych viroz rovnikove Afriky a vypusti je mezi lidi na nadraži a naměsti.

Tuž sem si řekl, že je třeba nafotit tu moju zem, dokud je ještě fajna, na naměsťach se nerozvaluju tlupy vypasenych, pořvavajicich alfasamcu, znasilňujicich prochazejici baby, kere odevřeně sexualně provokovaly nezahalenou hlavou.

Bo mam duvodne podezřeni, že socijalistycka vlada zase zradi, tajak zradil socijalista Beneš, socijalista Gottwald aji socijalista Dubček a vpusti cizi hordy dovnitř Moravy. Tuž sem sednul na kolo a vydal se od hranice Dolniho Rakuska až po hranice Slezska, abych zaznamenal, jak to tady vypada, aby měly děcka na co vzpominat, až nas multykulturni kolaboranti zradi a vpusti tu sebranku ku nam dodom.