Bývalý vysoce postavený americký senátor: „Edwarda Snowdena musíme pověsit na soudním náměstí“

21. 7. 2015  AC24

Potřebujeme ho pověsit na soudním náměstí hned, jak ho dopadneme. – Bývalý místopředseda senátní Výběrové komise pro zpravodajství, Saxby Chambliss o Edwardu Snowdenovi.

Vypadá to, že během několika posledních dnů se nám poněkud vybarvila partička bývalých mocných hráčů americké vlády předváděčkou svých fašistických tendencí.

Dnes jsem už upozorňoval na ty jasně během interview s MSNBC pronášené návrhy generála Westley Clarka, že Američané, kteří jsou „neloajální“, by měli být nuceně separováni od „normální“ obecné populace pomocí internačních táborů, jaké byly v USA za WWII.

Poslední předváděčka přišla ve videu bývalého republikánského senátora a místopředsedy Vybrané senátní zpravodajské komise, jak říká, že Edward Snowden by měl být pověšen na soudním náměstí. Co se vlastně stalo se spravedlivými soudy?

Od Hill:

USA by měly veřejně pověsit vynašeče Edwarda Snowdena, jakmile padne vládě do rukou, pokud se tak stane, tvrdí bývalý vrcholný Republikán v senátní Zpravodajské komisi.

„Potřebujeme ho pověsit na soudním náměstí, jakmile ho dostaneme do rukou,“ řekl tento měsíc během vystoupení na University of Georgia vysloužilá senátor Saxby Chambliss (R-Ga), který býval do loňského odstoupení z Kongresu místopředsedou mocného zpravodajského panelu.

„Doufám, že s ním nikdo z vás nemá žádný soucit,“ řekl studentům Terryho ekonomické fakulty.

Tak jsem vám to řekl, neboť já jsem Saxby!

Je to, jako by se ti hoši účastnili veřejného konkurzu na vrcholné pozice uvnitř finančně vojenskoprůmyslového komplexu.

Překlad: Miroslav Pavlíček
Zdroj: zerohedge.com