ČT překračuje všechny meze. Vymývání dětských hlaviček. Nepouštějte dětem „Českou“ televizi – dočista zblbnou

Lubomír Kvapil
9.9.2015 blog autora + ohlasy na sociálních sítích

Pokud jde o manipulaci s názory na uprchlíky, je Česká televize mistrem, ovšem co v pondělí předvedla na svém programu Déčko, je snad už za hranicí slušných pravidel.
Dva mladí lidé, tvářící se jako ti nejchytřejší a nejhodnější obyvatelé naší planety, nám tam v dost okatých jinotajích sdělovali, jak je potřeba pomáhat uprchlíkům. Ale jde spíše o to, že to sdělovali těm nejmenším.

Inkriminovaná ukázka z pořadu ZDE

ČT zřejmě ve svém naprostém zoufalství pochopila, že její mediální masáž na mozek dospělého člověka nestačí, takže se soustředila na mozek méně vyvinutý a lépe ovladatelný. Asi tím sleduje jedinou věc. Zpracovat děti, aby měli jediný a ten správný názor. Vycházím z toho, že jsem v tom pořadu nezaznamenal nic o nějakém nebezpečí ze stran uprchlíků.

Zkrátka pohádka pro děti s černobílým viděním světa, která má zřejmě donutit rodiče, aby dostali rozum a nasměrovali své ratolesti tím správným názorovým směrem. Jinak jim hrozí názorový střet se stvořením, co mají nejraději. Těžko se pak dítěti vysvětluje, že jejich oblíbenci z televize nemají pravdu. Jediná možnost jak se tomuto konfliktu vyhnout, je nepouštět svým dětem pohádky z ČT.

Člověk by si myslel, že ČT už ve své propagandě nemůže hlouběji klesnout, ale jak zde krásně vidíme, bezpáteřní lidé jsou schopni všeho. Nevím co si myslet o samotných moderátorech pořadu. Netvářili se nějak, že jim to jde proti srsti, ale přeci jenom jejich výrazy ve tvářích mi něco připomenuly. Připomněly mi legendární pořad Studio Vlaštovka, který jsem v 80. letech jako malé dítě sledoval.

Myslel jsem, že tento pořad pro děti s nádechem propagandy odletěl jako papír někam do archivu, ale mýlil jsem se. ČT ho opět vytáhla. Jen tedy ho trochu oprášila, více nabarvila, aby zakryla názorovou jednotvárnost a vypustila do dětských pokojů a obýváků pod jiným názvem.

Tak budu doufat, že tento experiment agitátorským pracovníkům ČT shoří stejně, jako experiment pod názvem Objektivní ČT. To, že se na ČT 24 vysílají nepovedené pohádky každý den, jsem si už zvykl, ale nikdy si nezvyknu na to, aby se nepovedené pohádky cpaly do hlav malým dětem.

– – – –

Ohlas z  YouTube:

Lucas Zawodszky před 2 hodinami
ču.ácká Česká televize rve propagandu a multikulti sračky do hlavám už i malým dětem. Zmetci jedni prodejní. Shořte za to v pekle…

Radan Jeřábek před 7 hodinami
Aha, tak politiku rvát už malejm dětem… Bravo ČT!

45100 před hodinou
A co jiného to je? Když ne politika, tak rozhodně propaganda. A jestli ne propaganda, tak na 100000000% vymývárna mozků. A navíc těm nejmenším. Tohle je prostě hnusná zhovadilost.
….
Možná by raději měli dětem ukázat, jak agresivní imigranti ničí ulice, výlohy, převracejí auta. Anebo jak třeba v jednom anglickém městě muslimové dlouhodobě znásilňovali stovky malých dětí; ať ví, co je čeká…

vaclav bittner
Zakazuji dětem na ČT koukat , tohle už není normální.

RINGOCZ
Něco se děje. Takovou silnou propagandu, která má zmanipulovat společnost jsme nezažili od Normalizace. Je potřeba se ptát kdo to platí a za jakým účelem? Lidé jako Marie Doležalová či Tomáš Kyselka pouze plní roli užitečných idiotů, tak jako další zástupy sluníčkářů a pachatelů dobra. Skutečné úmysly, proč se toto děje, však řídí někdo z pozadí, někdo za oponou.
A to je na tom to nejstrašnější – komu stojí za to vydávat tyto ohromné finanční prostředky na mediální propagandu multikulturní ideologie?

Harley Davidson
Co je tohle zase za 2 debily. Máme jídla dost. No v ČR nežijou rozhodně, kde důchodci hladoví. Vlastně je očividné, že žijí na jiné planetě.

45100
To jako opravdu? TO JAKO OPRAVDU???? Omlouvám se, že řeknu to co řeknu, ale to už mě fakt m.dejte. Že jsou tohohle hnoje plná média pro nás dospělé, s tím jsem se smířil, protože na to stejně kašlu. Masírovat dětem mozky tímhle stylem? KTEROU P.ČU TOHLE NAPADALO??? To je prostě neuvěřitelné!!!

TheNevimjmeno2
Mediální propaganda a útok na prezidenta do mozků dětí. ČT začalo kopírovat strategii nacistů a bolševiků. Ti 2 idioti se hodí možná do …

KareGott
Kde jsme se to sakra ocitli? Když už na televizi, kterou si všichni musíme platit, se vysílají taková ho.na.

Dialog přes propast času:

“Dobře nám Česká televize vychovává ty jejich děti …”

“… Ale to jsem je naučil já!”


Poznámka:
Položili jste si otázku, kdo je odpovědný za propagandistické masírování našich dětí? 

Herci: Marie Doležalová, Tomáš Kyselka 
Režisér pořadu: Pavel Hejnal 
Scénáristé scénky: Tomáš Končinský, Ladislav Karpianus

Vedoucí tvůrčí producentské skupiny dětské tvorby: Barbara Johnsonová
Ředitel ČT D:  Petr Koliha
Vývoj programu a programových formátů: Jan Maxa
Ředitel programu: Milan Fridrich
Generální ředitel ČT: Petr Dvořák