Lisková (BPP): Okamura lže. Postavit se všem těm svinstvům, to má smysl

Nela Lisková
1. 9. 2015    ParlamentníListy

V poslední době se vyrojila spousta politických stran, hnutí a seskupení. Nic proti tomu, že je někdo aktivní a chce se podílet na politickém dění v naši zemi, nicméně mě znepokojuje nebo přesněji vůbec se mi nelíbí to, jakým způsobem ona politická seskupení fungují, jak jsou mezi sebou navzájem rozhádaní a neschopni konstruktivně pracovat na tom samém společně.
Toto vše mě přivádí k otázce, proč to tak je a za jakým účelem se politicky angažují? Máme tady stávající strany, na které si každý z nás již nějaký názor vytvořil, ale “nováčci” pasující se do role zachránců naší země mě osobně svým přístupem zklamali.

V posledních měsících se konala a bude konat řada protestních shromáždění proti imigrantům, islámu a postoji naši vlády k této problematice. Tak, když nám ti Okamurové, Bartošové, Machové, Janečkové a další hlásají, jak je vše špatně, jak šílená je imigrační politika, jaké problémy představují cikáni, vyděračtí exekutoři a že musíme vystoupit z EU a NATO, zbavit se nadvlády, aktuálně vlády USA v naši zemi, což všichni dobře víme i bez nich, tak proč ve skutečnosti nečiní nic proto, aby tato shromáždění, na která přijedou napříč naši krásnou vlasti všichni slušní lidé s nadějí, že svou přítomností podpoří snahu něco změnit k lepšímu měla smysl a stala se masovými?!

Proč mají shromáždění odděleně a každý si v této pro nás všechny tak závažné situaci hrabe na svém písečku? Proč nejsou schopni alespoň jednou hodit za hlavu svá ega a touhu po korytech a nespojí se v jeden silný, kompaktní celek ?

Pak by na shromážděních nebylo pár stovek lidí, ale tisíce, možná desetitisíce. Na mě osobně to nepůsobí dobře a zkrátka jim nevěřím a věřte, že to, že se s mnohými znám osobně a měla jsem možnost je poznat jak po lidské, tak profesní stránce v mém názoru nehraje roli.

Toto je o něčem jiném. Je to o tom, že nám všem jde o krk a jim o koryta. Protože kdyby ne a mysleli to s námi tak dobře, jak hlásají, sjednotili by se v boji proti imigraci, naši zaprodané vládě a Bruselu a pak by nebylo výsledkem plácnutí do vody, ale tsunami.

A takovou tsunami přesně potřebujeme, aby konečně naše vláda, která už dávno není naše a nikdy nebyla, jen to nebylo tak zřetelné, zpozorněla a došlo ji, že se něco děje a
že už toho máme opravdu dost !

Ale v případě, že se nějaké akce zúčastní pár stovek lidí, to nevypadá zrovna přesvědčivě. Takže to jen posiluje jejich pozice, protože sami vidí, že my, jako národ nejsme ničeho schopni,nemáme na to prostě energii.

Já osobně zastávám názor, že nepotřebujeme slabé polické strany, ale silné a schopné osobnosti, protože náš národ na to, aby se sjednotil a došlo ke změnám má.Toto byl jeden z důvodů, proč jsem opustila SPD. Pasují se do role dobrodinců a zachránců a jen se vezou na vlně imigrační politiky a snaží se si na ni postavit karieru a to není nic pro mě. Jak lživě uvádí pan Okamura, neprošla jsem třemi politickými stranami, byla jsem necelý rok členkou ostravské ČSSD, ale po zjištění, jaké mafiánské poměry v ni panují jsem se rozhodla sama odejít. Ano, kandidovala jsem v komunálních volbách na primátorku Ostravy, ale jako nezávislá – nestraník, abych poukázala na nehorázné mafiánské praktiky v ČSSD. Pokud se jedná o můj odchod z SPD, tak k tomuto kroku jsem se rozhodla taky proto, že zásadně nesouhlasím s alibistickým prohlášením Radima Fialy, že se situace na východě Ukrajiny musí řešit u mírového stolu. Jak se může touto cestou něco vyřešit, když Porošenko od začátku nedodržuje Minské dohody. Dalším důvodem mého odchodu z SPD byla skutečnost, že po mě bylo vedením SPD vyžadováno sponzorování všech aktivit pana Okamury v Moravskoslezském kraji a to jsem odmítla. Ostatně toto pan Okamura již za trvání Úsvitu rovněž vyžadoval po obyčejných lidech, kterým dodnes dluží…

Já pracuji na jiném principu, mám ráda hmatatelné výsledky, například se aktuálně snažím lidem na východě Ukrajiny, konkrétně v Doněcko-Luhanské oblasti zajistit humanitární pomoc. V médiích bylo mnohokrát uvedeno, že pomáhám separatistům. Je už směšné, jak jsou dnes pojmenovávány ženy, děti, babičky a vůbec vlastenci, kterým jde o svobodu jejich země. V tom případě jsem separatista i já a věřím, že i 80% našeho národa, kterému vlastenectví a národní hodnoty nejsou cizí. Nic po nikom nechci a veškeré své politické aktivity si hradím pouze ze svých prostředků. Nabídla jsem celý svůj primátorský plat na smysluplné projekty , protože do politiky mají vstupovat lidé z prestižních důvodů a vážit si důvěry v ně vložené voliči a ne proto, aby páchali kriminální činnost a rozkrádali majetek nás všech. Vím, že se dnes na morálku moc nehraje a budu ve svém “boji” osamělá, nicméně mě ten pocit, že nikoho neokrádám, ale pomáhám dostatečně uspokojuje a nehodlám na svém přístupu ani v budoucnu nic měnit.

Stavím se proti fašismu, který podporuje jak naše vláda, tak celá EU včetně “našeho” europoslance Štětiny, který se nestydí ho propagovat a podporovat a fotí se s hošany potetovanými hákovými kříži vedle nacistické vlajky. To je výsměch a plivnutí do tváře všem obětem 2.světové války a neomluvitelná nehoráznost ! Nemluvě o tom, že je propagace a podpora fašismu právně postižitelná, pokud se ovšem někteří neschovávají za poslaneckou imunitu, to se to pak hajluje !

Postavit se všem těm svinstvům, která na nás EU páchá a snažit se jim čelit a zabraňovat dalším, to má být náplní práce politiků a toto dává smysl.

Ovšem přesně od toho se jak stávající, tak nově vzniklá politická seskupení distancují a bojí se vyjádřit k těmto tématům, protože sami neví, jak to celé dopadne a co kdyby jim to náhodou v budoucnu uškodilo k cestě ke korytům !

Já očekávám a chovám se podle toho, že se nebudou jen prezentovat v těch nám všem zřejmých otázkách, ale nebudou se bát, stejně jako pan prezident prásknout do stolu a vyjádří se jasně v jakýchkoli otázkách. Ale pro ně je jednodušší prezentovat jen ta “bezpečná” témata” a v jistých otázkách raději pomlčet. Chovají se jak poslušní mopsíci EU a USA a to opravdu naši zem nezachrání.

Takže vy, kteří se aktuálně angažujete a snažíte se nás přesvědčit o tom, jak to s námi myslíte dobře, chyťte se laskavě za nos, vzpamatujte se, vykašlete se na různé vaše “žabomyší války”, uraženou ješitnost a podobně a spojte síly a táhněte za jeden provaz.

Toto je jediná možná cesta ke změně!

(Foto: Foto: Archiv Nely Liskové  Popisek: Nela Lisková)

Psali na PL:
Lisková (BPP): Okamura lže. Postavit se všem těm svinstvům, to má smysl
Senátor Láska: Peníze od Okamury pomohou uprchlíkům
Okamura (SPD): To, co předvádí současná vláda, přesahuje opakovaně všechny meze
Okamurova atomovka: Politik se pomstil Američanům za Hirošimu a Nagasaki
Okamura (SPD): Hirošima a Nagasaki? Lživá legenda