Pane Stropnický, kolik nás ještě bude stát vaše hloupost?

Nela Lisková
27. 10. 2015   Svobodné noviny
Pane Stropnický, děti umírají na závažná onemocnění z důvodu nedostatku financí a národ se na ně skládá . Důchodci za svou celoživotní dřinu a poctivé odvádění daní státu, živoří a umírají v chudobě. A vy si svůj vlastizrádný zadek, o který se oprávněně bojíte, protože nemáte čisté svědomí, budete vozit v opancéřovaných limuzínách za 14 milionů korun?
Takže pane Stropnický, jsem si dobře vědoma toho, že má vyjádření vůči vám a celé vládní garnituře mě nestaví zrovna do bezpečné pozice, ale já na rozdíl od vás vím, co je to hrdost a vlastenectví a ráda to risknu.
Chováte se jako nevychovaný fracek, ovšem v případě fracka pomůže tvrdá výchova a pevná ruka. Vám už patrně nepomůže nic. Celý jste se zaprodal a ještě to s výsměchem a okázale dáváte národu pěkně znát. Mimochodem 14 milionů korun je částka dost vysoká na to, aby zachránila pěkných pár stovek životů nebo pokryla mnohem užitečnější a potřebnější věci, jako například Klokánky pro děti, pomoc potřebným, kteří jsou buď bez domova nebo na hranici bídy. To jsou přesně ti lidé, které jste za 25 let tímto systémem, dohnali do této kritické životní situace.

Ale tento příměr je vám cizí. Podívejte se na Vladimíra Putina, ten chodí mezi lidi, podává si s nimi ruce, objímá děti a to vše bez přehnaných opatření. Nemá důvod k takovým krokům. Vy sám dobře víte, jak je tady i díky vašemu nekompetentnímu působení v politice situace vyhrocená a místo jednoho vstřícného kroku, uděláte další levárnu. Jste názornou ukázkou toho, jak bych v politice nikdy nechtěla dopadnout. Lidskost, skromnost a smysl pro priority jsou pojmy vám zcela cizí. Kout pikle a intrikovat ve prospěch velkého bratra, to je váš šálek kávy.

Nikoli však náš národní zájem, pane Stropnický. Vrchol arogance moci je jediné, co mě v souvislosti s vámi napadá. Už jen finance, které budeme muset investovat díky vaši podpoře a velkorysosti vůči imigrantům do jejich sociálních dávek mluví za vše. Nejste schopni se vypořádat s cikány, ale tisícinásobně nám naložíte s muslimskými imigranty. V součtu mi vychází jediné, pane Stropnický a to totální kolaps sociálního systému a především to, že peníze pro potřebné se přelejí pro peníze pro ty, kteří budou z našich daní vysávat náš sociální sytém, dokud nezkolabuje.

A vám po tom všem, po všech vašich rozhodnutích, která jsou v rozporu s národními zájmy a nekorespondují se svrchovaností a suverenitou naši země, nepřipadá vůbec nevhodné provokovat něčím, tak pro vás zbytečným jako jsou limuzíny za 14 milionů korun ? Máte pocit, že jste člověk, který si to zaslouží?

Myslíte si, že by národ zrovna za vámi plakal ? Jste v kategorii nevolitelný a vlastizrádce, to je odpověď za nás vlastence. Protože až tady my budeme napravovat po vás všech, celé vládě, která naši zemi systematicky likviduje, to co jste nám způsobili a ještě, bohužel, způsobíte, tak vy budete se svými rodinami v bezpečí a nás v tom všem tady necháte.

Takže pane Stropnický, jsem si dobře vědoma toho, že má vyjádření vůči vám a celé vládní garnituře mě nestaví zrovna do bezpečné pozice, ale já na rozdíl od vás vím, co je to hrdost a vlastenectví a ráda to risknu.