Zrůdná totalita je zpět, tentokrát euroamerická! Jaké cíle sledují Američané svým rozvratem Evropy?

Lubomír Bouše
27.10. 2015   Czechfreepress
Ukazuje se, že to s tou invazí milionů nekompatibilních etnik a náboženství do Evropy a s naším zničením myslejí Američané smrtelně vážně. Čím jsme si vysloužili takovou pozornost našich „spojenců“ ? Jaké cíle při tom sledují ? Co se to proboha dneska s naší Evropou děje a jak si ty hrůzy a násilnosti valící se na nás vysvětlit ?


 Slyšíme názory, že se spolková kancléřka Angela Merkelová jako faktická majitelka Evropy musela zbláznit. Merkelová, která vyhrála nesčíselněkrát volby, jichž se ona nebo její strana zúčastnila ? Mohla se zbláznit akorát pro toho, kdo si nevidí dál než na špičku nosu. Ta východoněmecká svazačka setsakramentsky dobře ví, co dělá. Vzorně plní plány americké administrativy a okupační správy na rozvrat Německa a tím celé Evropy. Zcela v souladu s Novým světovým řádem (NWO) prostřednictvím destrukce Evropy jako amerického konkurenta. Zavázala se okupantům k poslušnosti kancléřským vázacím aktem. Letos má Merkelová podle plánu Bílého domu za úkol dostat do Evropské unie 1,5 milionu invazních přistěhovalců z Afriky a Arábie.

Překvapivou shodou náhod stejný počet imigrantů a cíle specifikuje i Thomas P. M. Barnett, americký vojenský plánovač a spolupracovník korporátní oligarchie, který před časem uvedl : „Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“

Do konce roku zbývá 65 dnů, každý den přichází přesně dle amerických dispozic 10 tisíc lidí (schapiropropaganda o tom samozřejmě mlčí nebo lže), tudíž na Silvestra to bude počet 650 tisíc. Ke stávajícím cca 800 tisícům imigrantů nám to dohromady dává přesně plánovaný stav. Inu, prušácká důkladnost a přesnost se nezapřou. Stejně jako dnes i v nacistických koncentračních táborech taky nebyl žádný chaos, ale genocida národů se konala plánovitě.

Někteří lidé se také domnívají, že sice Merkelová není hloupá, ani se nezbláznila, ale něco před námi tají. Jako pověstný kamínek do mozaiky zapadá můj názor, že nevysloveným tajemstvím Obamovy služebné Merkelové je záchrana americké ekonomiky a dolaru. Tvůrci této plánované genocidy Evropy jsou totiž „čirou shodou okolností“ majiteli americké centrální banky FED.

Logika věci spočívá v tom, že ekonomická destrukce Evropy jako důsledek občanských válek, etnických, náboženských, sociálních a zdravotních krizí zamezí vývozům evropských producentů a poskytovatelů služeb do USA a Kanady a naopak umožní zvýšit vývozy amerických komodit do Evropy. Obdobně my Evropané důsledkem bez odporu očekávaných krizí opustíme trhy i v ostatních částech světa, zejména v Asii, Rusku a Jižní Americe, a na naše místa nastoupí, jak jinak, americké podnikatelské subjekty. To lze jednoduše politicky zajistit několika telefonáty amerických velvyslanectví jejich poslušným okupovaným evropským vazalům. Ani už nebude třeba složitě kompilovat ekonomické aféry typu Volkswagen s emisemi automobilových motorů, aby se evropští výrobci z tamních trhů stáhli.

A citelná ekonomická krize Evropy počínaje Německem, Francií, Británií, Švédskem a poté i středoevropskými zeměmi je záležitost nejpozději příštího roku. Samozřejmě pokud budou Američané denní kontingent přistěhovalců o počtu 10 tisíc duší dodržovat.

Což není problém, protože natištěných dolarů a vojenské síly k převratům po celém světě mají dostatek. Momentálně se americká vojska nově objevila v centrální Africe, aby byl proud přistěhovalců garantován i přes zimní období a nevyschnul. Plán je plán a socialistům v Bílém domě je svatý.

Krátkodobý cíl celého plánu na rozvrat Evropy je tedy jasný : stůj co stůj zabránit akutně hrozícímu bankrotu amerického státu a pádu amerického dolaru. Na věci nic nemění a dnešní noční bruselský legrační summit členů a vedení EU s postiženými balkánskými státy, které kolabují pod náporem přesně dávkovaných mas migrantů. Snad jediná změna je tu markantní – namísto živelného exodu se od nynějška bude jednat o organizovaný přesun milionů lidí do Evropy.

Samozřejmě, že dlouhodobý americký cíl, tedy šílená výroba světlehnědé nové evropské rasy s nízkou inteligencí a její zotročení, je záležitost na nejméně 20 let. Washingtonští sociální inženýři a korporátní fašisté pochopitelně počítají s tím, že muslimové a černoši nikdy pracovat nebudou, že nikoho z bílých Evropanů poslouchat nebudou, že geneticky disponují nižší inteligenci než běloši, že vyprovokují krvavé občanské války, že evropské komodity zdraží a ztratí konkurence schopnost, atd. Ale o to přece prvoplánově jde !!! Po splnění krátkodobého cíle půjde v následujících letech už jen o čerpání nekonečného toku zasloužených dividend z dobře alokovaných dolarových investic a o ničím nerušenou cestu k ovládnutí světa. Že přitom zničí životy stamilionů Evropanů ? Ale prosím vás, nebuďte tak útlocitní a sentimentální, nová doba si žádá nové oběti a k nim nás totalitní propaganda bude dennodenně motivovat.

Co říci závěrem? Ano, je to smutné, ale zrůdná totalita je zpět, tentokrát euroamerická. Ani to dlouho netrvalo a komunismus v neoliberálním a neomarxistickém hávu obohacený o nově vzniklý americký fašismus se k nám vrátil ze západní Evropy a USA zpět. Tedy odtud, kde se před dvěma stovkami let komunismus a socialismus zrodily. Čili všechno je nakonec logické a pochopitelné a nic překvapivého se v zásadě neděje. Maličká jiskřička naděje však ještě nezhasla a doutná v nás samotných……