Fašismus v USA – konec demokracie


Zdeněk Kořístka
20. 11. 2015
„Americká sněmovna proti přijímání uprchlíků z Iráku a Sýrie…
Americká sněmovna reprezentantů přijala návrh zákona pozastavující přijímání syrských a iráckých uprchlíků. Každý uprchlík ze Sýrie či Iráku bude prověřen ještě před svým příchodem do USA!“ Čtvrtek 19.11.2015 je temným dnem demokracie. Náš velký vzor za oceánem nepochopil vstřícnost Evropy, a zradil všechny „vítače“ uprchlíků. 


V Kongresu razantně převážili protiuprchlické hlasy nad rozhodnutím prezidenta Obamy přivítat desetitisíce vzdělaných a pro pracovní trh v USA přínosných uprchlíků. Poměr 289:137 otřásl všemi demokraty. Co jste nám to američtí přátelé udělali? Stavidla fašismu byla otevřená…

Situace pro EU, a zvláště pro Českou republiku, nepředstavitelná. Každý den se na nás valí propaganda, že uprchlíci jsou přínosem, že je musíme přijímat, že naše obavy o bezpečnost jsou liché, že tito lidé nepřinášejí jen islám, ale i vzdělání, pracovitost. Ti občané, kteří těmto nesmyslům nevěří, a oprávněně poukazují na obrovské civilizační ale i bezpečnostní riziko pro Evropu, dostávají nálepky – islamofob, xenofob a v poslední době oblíbené fašista, fašizující hnutí…

Jak s touto situaci naložit?

Očekávám razantní kroky směrem k USA, které tyto demokratické hodnoty svým skandálním hlasováním pošlapalo. Kongres USA by měl být označen za hnízdo fašismu.

Očekávám razantní vystoupení od našeho lidskoprávního ministra Dienstbiera, který se na protest ihned vzdá svého amerického občanství, a počastuje kongresmany nějakou formulkou o fašistech.

Očekávám, že ČR navrhne Evropské unii zavedení sankcí vůči USA. Fašismus nesmí zůstat nepotrestán!

Očekávám smršť odsuzujících prohlášení jak od politiků v čele s pány Štětinou, Schwanzerbergem a Zlatuškou, tak i komentátorů v čele s pány Pehem, Mitrofanovem a Honzejkem a jiných ochránců práv nelegálních migrantů, kteří nás každodenně přesvědčují, že být proti je čiré zlo.

Očekávám vyjádření úderné „české pětky“ europoslanců v čele s pánem Polčákem, který slovo fašizující používá pro všechny, kteří islamisty odmítají.

Takže vážení vymývači mozků z veřejnoprávní České televize a Českého rozhlasu, vy v mainstreamových mediích, konejte. Poukažte na nedemokratický krok Sněmovny reprezentantů, označte kongresmany za fašisty. Prostě zachovejte kontinuitu a dejte je na pranýř. Na stejný pranýř jako to činíte s námi, s občany české země, s prezidentem Zemanem. Odsuďte je stejně jako to činíte s cca 80% ČR , kteří odmítají islamizaci Evropy a České republiky. Ti všichni jsou podle vašich kritérií xenofobové a fašisté. Přidejte tedy mezi nás i USA.