Nadlidé přicházejí, mějme se na pozoru, už zase jsme podlidé, určení na vyhynutí.

 Jiří Kobza |
 18.11. 2015   Czechfreepress
V jejich domovině je ve školách, mešitách i v politice učí o jejich nadřazenosti nad západem. Podle tohoto učení je Evropa bohatá, ale slabá, prohnilá a bezradná svojí politickou korektností, která se jako mor rozšířila po Evropě.Tak se tito přesvědčení nadlidé vypravili do Evropy po tisících, aby si stihli ještě něco urvat z evropského bohatství, dokud tam ještě něco je. Říkali jim: stačí přeplout moře a jsou v ráji. A skutečnost předčí očekávání! Kamkoliv přijdou, řady oddaných služebníků je nadšeně vítají a dávají jim zdarma vše co mají (asi tak, jako místní domorodci, když se Kolumbus objevil v Americe).

Tito noví nadlidé (alespoň podle europolitiků a veřejnoprávních médií) přicházejí do Evropy. Co cestou dostávají, to zase zahazují, aby se s tím nemuseli tahat,dobře totiž vědí, že je o ně na každé další zastávce, královsky postaráno (ve srovnání s např.s našimi důchodci). Stojí nad zákony Evropy i jednotlivých zemí, mají zdarma právní poradenství, jsou nad místními zákony, jsou beztrestní a mohou směle žádat cokoliv, protože to nejspíš dostanou.

To všechno za peníze Evropanů, za neustálé mediální masáže veřejnoprávních médií, za ustrašeného koktání těch, co měli už dávno jednat a chrán it evropskou existenci. Jenže zbabělci a komedianti opravdu nejsou ti praví kapitáni do rozbouřených vod. Jako občané Evropy jsme díky nim v háji. Jde o to, že zatímco se davy těchto nových nadlidí v Evropě zvětšují, evropští politici řeční v parlamentech, neschopní se dohodnout a až na pár výjímek se neumí ani kvalifikovaně rozhodnout, jako když slepice ustrašeně kdákají, když jde kolem hladová liška.

Jenže je tu otázka: kdo je vyrobil? Kdo je sem poslal? A proč? Jaký je zájem na zotročení posledních skutečných demokracií? Komu to co vynese?

A tak se ptám:
Jsme skutečně takoví podlidé, že se necháme zotročit díky citovému vydírání a bezohledné masáži médií? Není čas pro nás v ČR, udělat to, co jsme měli udělat v roce 1939 a bránit naši zem a dědictví našich otců zuby nehty? To už z nás Čechů a Moravanů zbyly jen takové trosky?
Nevěřím tomu!

Pro všechny humanistické, multikulturní, soucitné a pomáhající duše, co se mohou přetrhnout, aby se nějak zavděčily „uprchlíkům“: Uvědomte si prosím, že podle Koránu, jste jenom jejich služebníci a cokoliv pro ně uděláte, cokoliv jim dáte, je z jejich strany považováno za pouhé splnění vaší povinnosti jako otroka svým pánům. Vaše soucitnost a milosrdenství je chápáno (a interpretováno) Koránem, jako výraz ponížení, podřízenosti a přiznání nadřazenosti muslimů ostatním lidem. Čím lépe a více jim sloužíte, tím více jich bude chtít přijet a užít si dobrovolných otroků a (zejména) otrokyň.

Od malička je to takto učí. Po příchodu do Evropy se v jejich očích toto učení potvrzuje.
Tak už toho propána vy pitomci nechte, dostanete nás všechny do maléru !

(Jiří Kobza, bývalý diplomat, který roky působil v islámských zemích)

Tak už toho propána vy pitomci nechte, dostanete nás všechny do maléru !

(Jiří Kobza, bývalý diplomat, který roky působil v islámských zemích)