Nela Lisková:Český armádní poradce hájí zájmy USA nikoli nás vlastenců! Bůh s námi…

Nela Lisková
25.11.2015 Svobodné noviny
Velmi mě nadzvedlo vyjádření armádního poradce Ludvíka Cimburka, který se snaží svými absolutně zcestnými výroky na adresu Československých vojáků v záloze toto vlastenecké seskupení dehonestovat a zesměšňovat jeho význam a činnost.Tento proamerický laděný nikoli vlastenecky laděný armádní poradce, absolvent prestižního výcviku amerických Rangers, se velmi nevybíravým způsobem obouvá do nás vlastenců, kteří se stavíme proti agresivní proválečné politice, kterou dlouhodobě reprezentují české politické špičky pod taktovkou USA a NATO.

Já osobně Československé vojáky v záloze plně podporuji a je mi naprosto jasné odkud pan Cimburek dostává své instrukce, jaké a čí zájmy reprezentuje. Je velmi smutné, že se proti nám, vlastencům, staví pod taktovkou USA i naše armáda, místo toho, aby právě ta hájila, v součinnosti s policií, v prvé řadě zájmy našeho státu a zajišťovala bezpečnost našeho státu a nás občanů. Je zřetelné, že zájmy našeho státu nejsou zájmy naši vlády a zejména americké administrativy. V tomto případě velvyslance Andrewa Schapira, který aktuálně naše politiky instruuje, jak náš stát řídit. Tak daleko jsme to s tolerancí vůči našim nekompetentním politikům dopracovali.

Pro upřesnění a především pro uvedení věcí na pravou míru. Českoslovenští vojáci v záloze nejsou proruským spolkem, ale protiamerickým a to je zásadní rozdíl. Dobře si všichni uvědomujeme, že USA vždy byly a jsou největším agresorem a že jsou nejvyšším bezpečnostním rizikem pro celý svět a že NATO je prokazatelně zločinecká organizace. Vyjádření pana Cimburka a  exnáčelníka generálního štábu Šedivého na adresu Československých vojáků v záloze vnímám jako strach, velký strach z toho, že je nás mnoho, kteří nedopustíme, abychom byli zájmy americké administrativy zneužíváni a kteří se stavíme proti válečnému konfliktu, který USA nepochybně připravují. Ostatně nic jiného nikdy USA nedokázaly, než záměrně rozpoutávat válečné konflikty v dobře fungujících a ekonomicky silných zemích, aby se následně jako zloději vkradli do dané země, vyvraždili civilní obyvatelstvo, zbavily se vládních činitelů a zmocnili se například nerostného bohatství.

V našem případě velmi intenzivně usilují za plné účasti jistých neziskových organizací a havlo-lumpen kavárny o veřejnou dehonestaci a sesazení našeho pana prezidenta. Tyto psychopatické projevy agresivní americké administrativy sledujeme po celém světě a když si dovolíme se proti tomu postavit, protože toto nechceme na rozdíl od naši zaprodané vlády dopustit v naši zemi, tak jsme nazývání prorusky zaměřeným fašistickým spolkem. Pánové si pletou pojmy a fakta. To naše vláda pod taktovkou USA podporuje ať už finančně nebo dodávkami zbraní a válečné techniky například fašismus na Ukrajině a jeho hlavního představitele Porošenka.

To, že nechceme dopustit, abychom se stali kolonií USA a byli zneužívání k jejich válečným konfliktům se nelíbí naši vládě a naši armádě ? To my, kteří tady nepředstavujeme žádné bezpečnostní riziko, na rozdíl od teroristů, které nám naše vláda záměrně vpouští do naši země jsme údajně v hledáčku BIS ? My, kteří hájíme naše národní zájmy a plně stojíme za našim prezidentem, který jako jediný čelí všem těm intrikům a útokům ze strany USA a stojí za svým lidem, jsme podle pana Cimburka a jemu podobných nebezpeční ? Velmi by mě zajímalo, kdo nás ochrání, když to není v zájmu ani naši vlády, ani v zájmu vedení naši armády ? Příliv muslimských imigrantů, podporování jejich agrese vůči nám, odzbrojování lidí, aby se nemohli bránit a potírání jakýchkoli vlasteneckých projevů , to je opravdu silná káva.

Co tedy očekává naše vláda ? Že tady budeme jako hloupé, tupé ovce čekat na to, až nás tady dle svých plánů, které tak okázale prezentují muslimští teroristé přijedou vyvraždit ? A pak budou ti, co to zapříčinili kondolovat rodinám pozůstalých, jak tomu bylo v případě teroristického útoku v Paříži ? Trapné divadlo a výsměch vůči pozůstalým. Tomu všemu korunuje vyjádření premiéra Sobotky, že nebezpečný je IS nikoli imigranti, kteří utíkají před válkou. Před jakou válkou ? Válka v Sýrii je jen na určité části území, takže migrace do Evropy je zcela neadekvátní situaci v Sýrii. Ti, mladí, silní muži, kteří si říkají uprchlíci před válkou, by měli v prvé řadě zůstat doma a bojovat proti IS. Navíc 90 % muslimských imigrantů pochází z jiných zemí, kde válka není.

Kdo jsou ti uprchlíci ? Ekonomičtí imigranti, zbabělci a teroristé… . Jsme nuceni naši vládou k tomu, abychom neměli možnost bránit své rodiny před teroristy. Proti tomu by se postavil snad každý, rozumně uvažující člověk. Pan Cimburek by měl místo lživých výroků na adresu Československých vojáků v záloze raději objasnit jedno z největších svinstev, které se na nás chystá a to je doktrína „Steel Rose“ !

Toto vyjádření by veřejnost jistě zajímalo. Česká republika by měla být na základě doktríny „Steel Rose“ schopna povolat do zbraně 250,000 mužů do 10 kalendářních dnů od vyhlášení signálu „Echo 1″ (signál NATO k povolání rezerv). Z toho 35,000 mužů by mělo být schopno přesunu na vzdálenost 10,000 km do 72 až 96 hodin. Uvážíme-li, že dnes se přesuny na dlouhé vzdálenosti počítají maximálně ve stovkách vojáků, je číslo 35,000 mužů naprosto výmluvné, že doktrína „Steel Rose“ nepočítá s ničím jiným, než s regulérním mohutným válečným přesunem všemi prostředky, po zemi, po cestách, po železnicích, vzduchem i po moři.

A především je zarážející to, že se s návratem a podporou kontingentu nepočítá ! Toto zjištění vyplývá z dokumentů doktríny, která nijak neošetřuje logistiku druhého sledu, tedy potravin, zásob a paliv frontových útvarů, komunikačního zázemí a zdravotního ošetření. Z toho vyplývá zcela zřetelně, že by měli být lidé obětováni za zájmy USA !!! Takže zjednodušeně, pošleme naše lidi k ruským hranicím na smrt, aby nebyli obětováni vojáci armády USA. To by stálo určitě za pravdivé vysvětlení. Protože my, vlastenci, se nebudeme nikdy obětovat za zájmy USA !!! Zájmy USA vždy byly, jsou a budou v rozporu s těmi našimi a nebudeme je nikdy reprezentovat.