Německé město: Migranti dělají výtržnosti v kostele, kradou v obchodech a vyprazdňují se na zahradách

9.11. 2015   Svobodné noviny  
Obyvatelé, kteří kritizují chování žadatelů o azyl, jsou označováni jako „nacisté“.
Obyvatelé německého města Ellwangen si stěžují, že tisíce migrantů, kteří nedávno přicestovali, se vyprazdňují na jejich zahradách, vyvolávají nepokoje v kostele a kradou v místních obchodech, mezitím co se policie snaží vyrovnat s tímto chaosem.
Německé město Ellwagen, které má populaci asi 23.500 silné katolické komunity, nedávno dostalo 4.500 žadatelů o azyl, kteří pobývají ve starých kasárnách na okraji města.
Původní plán byl přidělit pouhých 500 přistěhovalců, ale tento počet se rychle zdesetinásobil, díky čemuž začaly ve městě „vážné masové rvačky a konflikty“, což vedlo k tomu, že je velmi často volána místí policie. Německá vláda je připravena vyčlenit 5.100.000 eur z peněz daňových poplatníků k renovaci a rozšíření těchto kasáren.

Místí obchodníci se údajně potýkají s problémy dělat jakoukoli činnost, protože se lidé bojí kvůli migrantům jít do města.

„Četl jsem o závažných problémech s krádežemi v obchodech, kde „uprchlíci“ prostě vejdou dovnitř, vezmou si, co potřebují, a jednoduše odejdou bez placení,“ píše místní jedinec. „Na počátku, obchody s potravinami volali policii, ale s tím už také přestali, poté, co jim bylo řečeno, aby sepsali ztráty a kontaktovali někoho z místí obce, a požádali o uhrazení škody.“

Ženy se zase bojí jít do města bez doprovodu, poté, co zprávy informovaly o znásilnění ženy a o tom, že byla sexuálně obtěžována 10letá dívka.

„Nejvíce znepokojující zpráva, o které jsem byl informován, byla ta, že tzv. uprchlíci chodí do kostelů, aby narušily bohoslužbu. Oni prostě jednoduše vejdou dovnitř a začnou dělat výtržnosti. Tito lidí nás prostě chtějí zničit, a to doslova,“ tvrdí místí obyvatel, který je velmi vzdělaný obchodník, ne někdo, kdo by chtěl podněcovat nenávist vůči uprchlíkům. Většina lidí, kteří žijí v tomto městě a okolních vesnicích, jsou upřímní, tvrdě pracující lidé, kteří se snaží konat dobro a být prospěšní, a nyní jsou nuceni sledovat, jak je jejich město a jejich živobytí ničeno rozhodnutím vlády, přijmout lidi, kteří jsou násilně protichůdní a jsou proti německé a křesťanské kultuře.

Ve zprávě místních médií se také uvádí, že obyvatelé byli nuceni vyvěsit cedule, kde žádají migranty, aby nekáleli na jejich zahradách, což je běžnou praxí. A aby místo toho použili toalety.

Podle místního obyvatele, každý, kdo kritizuje chování migrantů je okamžitě označen za „nacistu“. Místí obyvatelé jsou tak rozzuřeni, že na prahu starosty umístili mrtvou kočku.

Zatímco Rakušané nakupují brokovnice, místí obyvatel rovněž dodává, že mnozí Němci nakupují pepřové spreje jako prostředek sebeobrany.

Podobné příběhy zaznívají z celého Německa a z malých vesnic, a měst, které začínají pociťovat dopad migračního přílivu. V níže uvedeném příspěvku, německá žena vypráví o znásilňování, krádežích, zabíjení domácích zvířat, obchodu s drogami, a to vše až po příchodu žadatelů o azyl.