Ortel, Rejžek, Pussyny a eMimino

– vlk –
2.12.2015  Kosa zostra neboli vlkovobloguje.wordpress.com


Mediální žvejkové mají zase svou kauzu, kde mohou exhibovat a sebeobdivovat naprosto bez jakýchkoli mezí.Až do úplného zblbnutí vlastní krásou a důležitostí. Tou kauzou je výsledek ankety Zlatý slavík, kde druhé místo, jak jsem si přečetl , získala skupina Ortel a bronz mezi zpěváky bral její frontman stejného jména.

Slavíka jsem nesledoval a ještě asi tak před měsícem neměl sebemenší tušení, že nějaká takováhle partička a zpěvák existují. Pak mi najednou začaly mailem chodit odkazy na You Tube s písní Mešita. V míře rozhodně daleko větší než malé. A převážná většina těch, co mi to zaslali, tvrdila, že jde o dosud neznámou písničku Karla Kryla, kdy geniálně předvídal budoucnost. A naznačovali, že bych to jako měl pustit na Kosu a informovat její čtenáře, že Kryl už dávno věděl, co nás čeká a co se nás přivalí.

Po poslechu jsem odepsal, že to není rozhodně Kryl. A tím to bylo pro Kosu ukončené. Když to není Kryl, není ani genialita a poctivost pouličního smutného barda, který věřil v demokracii. Nikoli demokraturu. O demokratuře jasnozřivě zpíval, když opouštěl po převratu zase tuhle zemi. Tehdy naprosto geniálně předpověděl, co tu budeme mít místo demokracie. A měl naprosto pravdu.

Dost možná má pravdu i Ortel. Ale na Kosu nepřijde. Prostě Karel Kryl je jiná liga. A jeho sdělování pravdy je jiné než Ortelu. Protože záleží, také, na formě. Když vám přinesou sebelepší jídlo na špinavém talíři, nechcete ho. I kdyby to byla sebelepší lahůdka.

Nicméně krasoduchové a  neúprosní samozvaní mravnostní policisté, vidí jen talíř. A to ještě jen někdy.

Když jakési podivné děvenky ječí v kostele

Bohorodičko vyžeň Putina…

jde samozřejmě o vrcholné umění.

A o fašismu, nacismu ani slovo, přestože, nechme hovořit Pussyny:

„Nemůžeme žádat úřady nebo Putina, aby nám v tom pomohl,“ říká Garadža /jedna z umělkyň/: „Musíme se soustředit na svržení jeho režimu,

Pussyny mají přece vyšší poslání! Takže to musí být umění nejuměnínovaté! I kdyby na chleba nebylo! Co takhle srovnat text Mešiny Ortelu s  textem Pussyn? Ať je ten rozdíl naprosto zřejmý?!

1 –

Církevní chvála prohnilých vůdců
křížová cesta jejich černých limuzín
K tobě do školy se chystá kazatel
vezmi si půjčku – přines mu peníze!
Patriarcha Gundaj věří v Putina
lépe kdyby v Boha, vymrdanec, věřil

versus

V zemi křesťanů, mešita stojí,
Ať mi někdo z vás na to odpoví,
Proč kostel nestaví v arabských zemích
A proč země má všude je pro smích?
Je to prokletí, cítím se v zajetí mediálních lží
A strachem o děti.
Nebudu ti lhát i ty se budeš bát
Až v burce budou stát a modlitbu svou řvát.

2 –

Hlava KGB je jejich hlavní svatý
protestující vede v konvoji do vězení
aby nerozhořčil Nejsvětějšího
Ženy musí rodit a milovat
Hovno, hovno, hovno Boží
Hovno, hovno, hovno Boží

versus

Cítím se podveden, když ti, co vedou zem,
Diskutovat chtěj s arabským vrahem.
Xenofobní strach bije na poplach
Řeknu jen pár vět
„Nechci multi-kulti svět!“

Kde nenávist je ctnost a vražda poslušnost,
Kde ukamenujou klidně ženu tvou,
Tam kde trhavinou pravdu určujou,
Tam roste černej květ s názvem Mohamed. 

Jak to, že jedno je umění a druhé náckovský odpad?! Je to tím, že Putin je děs a horší islámských fanatiků? To stačí, aby slovo Putin určovalo umění? Nebo vadí to, že jedno adorují samozvaní elitáři a elity, které jmenovaly sami sebe strážce vyššího principu všehomíra a to druhé dostalo cenu od obyčejných lidí, kteří se účastnili, ze svého svého svobodného rozhodnutí nějakého hlasování?

O tomhle všichni ti Rejžkové, Jiří X. Doležalové, Novotní ml., Šafrové nedumají! Proč taky. Oni jsou vyvolení, pomazaní – vždyť se sami jmenovali – a vědí, co je správné pro mně, pro vás, pro sousedovic psíka, lachtana v zoologické nebo karšlejnského výra.

Jeden z nich má vůbec největší jasno – stejně jako další z nich, jakýsi Jaroslav Cerman, takto aktivista hnutí Žít Brno, který se „proslavil“ tím, že se vetřel k Jiřímu Vyvadilovi, aby mohl sabotovat jeho boj proti americkému vojenskému konvoji v ČR, předvedl fascinující konspirační úvahu – podle něj byl totiž úspěch Ortela součástí velkého plánu na fašizaci společnosti!!!

Škoda, že tenhle génius nevyjevil, kdo za tím plánem na tu fašizaci stojí, kdo ji organizuje, financuje, dělá tomu PR krytí! Že by v tom jely i sdělovadla, ve kterých působili či působí Rejžek, Novotný, Doležal, Šafr? To by mne fakt zajímalo. Nácků se totiž bytostně bojím. Mám proč. Stejně tak ovšem i oněch samozvaných mravnostních kádrováků, kterými se to zase jednou v Čechách jen hemží. Viz třeba

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nacisticke-pici-xenofobni-ksindl-Po-sobotnim-Ceskem-slaviku-nastala-mela-Ale-ne-kvuli-Gotakovi-410478

Ne skupina Ortel na Kose nemá šanci. Ale pro – pro mne osobně – špinavý talíř, nebudu předstírat, že nevidím, co je na něm servírováno! Že to je, bohužel, kus hodně výživného fláku! Nad kterým nelze ohrnout nos jen proto, že to není vyšlechtěná Haute Cuisine, o které bude psát Michelin, ale jen výživný flák z české hospody!

Jídlo totiž člověk nepotřebuje primárně kvůli michelinským hvězdám a estetičnu, ale jí proto, aby žil! Jakkoli Rejžek a podobní jsou názoru, že člověk žije proto, aby jedl. Vybraně, samozřejmě!

Většina národa ale má to pořadí logické – tedy obrácené. Což nedává Rejžkovi a podobným žádný gebír na to, aby nad onou většinou, co potřebuje dlabenec, aby zítra mohla zase tvrdě hákovat, žádné právo ohrnovat nad ní svůj přešlechtěný nos /spíše, v duchu umělkyň Pussy Riot by se hodilo napsat – rypák. Ale to si odpustím. Nejsem Pavel Novotný/.

Prostě – Zlatý slavík je dobrovolná anketa. Kdo chce – hlasuje. Za předem stanovených podmínek. Kdo nechce nehlasuje. Ostatně – tak jako ve volbách. Je zvláštní, že výsledky voleb Rejžkům a spol nevadí. Tedy za předpokladu, že zvítězí ti jejich. Tedy Nečasové a  Kalouskové. To je ok. Cokoli jiného je špatně. Vadí mi a to zatraceně – Babiš. Stejně jako Kalousek, stejně jako Zeman. Nikdo z těch tří nikdy nebude mým reprezentantem. Nicméně to beru jako fakt. A nehodlám kvůli tomu žalovat televizi ani rušit anketu – pardon – volby, které jim daly mandát!

Na celé věci mne bere něco úplně jiného – zjištění, že tolik lidí, při hlasování o takových věcech, jako jsou písničky a jejich interpreti, mají potřebu řešit politiku! A dokonce takhle drsným způsobem. Ačkoli by mělo jít o navýsost odpočinkovou záležitost. Zejména tehdy, když podobné ankety bývaly vždy velkou doménou ženské části národa. Především pubertálních holčiček a na druhé straně dam v nejlepším věku! Tyhle dvě skupiny vždycky tvořily velkou většin hlasujících. A najednou Ortel? Pokud se složení nezměnilo, pak… No vlastně ono pak… platí i v případě, že se elektorát proměnil.

Hlasovalo cca 110 000 lidí. Což je méně než dříve. Naopak přímý přenos z laudácia měl rekordní sledovanost – 2 180 000 diváků = 65% ze souboru všech, kteří měli v  tom čase zapnutou televizi a o 300 000 více než o rok dříve.

Opakuji, že rezonace Ortelu ve Slavíkovi se mi nijak nelíbí. Jenže ona se neobjevila sama od sebe. Krasoduch a samozvaný biřic nejvyšší morálky Cerman z  Žít Brno si může rozvíjet spiklenecké teorie jaké chce. Nicméně je to jinak – tak jako, tuším v roce 2012, získal Slavíka Tomáš Klus, když u národa zabodoval písničkou

Pánubohudooken

a především tímhle refrénem

Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid?
Za co, Pane Bože, za co, nechals nás se napálit?
Za co, Pane Bože, za co? Zas čtyři roky v prdeli.
Za co, Pane Bože, za co? Omluv mě, že jsem tak smělý.

Když přesně trefil náladu ve společnosti, po doslova devastujícím bačování NečasKalouskovy /Klausovsko Schwarzenberské/ famiglie!

Je Tomáš Klus nácek nebo fašista? Nebo Pussyna? Ani nápad! Jen napsal to, co většina bytostně cítila!

Dneska se povedlo stejný neuralgický bod trefit Ortelům!

Určitě tímhle:

Je to prokletí, cítím se v zajetí mediálních lží
A strachem o děti.

Národ se Rejžku, Doležale, Novotný, Šafre, cítí v zajetí mediálních lží! Dlouhodobě. V zajetí výstupů vaší práce! Ortel si to nevymyslel! Jen na to poukázal. Ortel je ortelem nad vaší prací a vaším působením! Nic méně nic víc.

A když už mluvíte hrozbě náckvství a fašizmu – dám vám jednoduché vodítko, abyste i vy pochopili, kdy to nebezpečí nastává.

Je to docela jednoduché – národ náckovští nikoli pod vlivem nějaké partičky brnkající na kytary. Ale zcela určitě tehdy, když ve společnosti začíná výrazně mizet přirozené pravolevé politické dělení ve prospěch dělení většina proti nějaké menšině! A začíná se dožadovat pevných a tvrdých postojů proti něčemu nebo někomu. A kdy, že se to stane? Tehdy, když dosavadní elity prostě selžou. Když neumí nebo nechtějí eliminovat skutečně zásadní problémy, ohrožující společnost. Pak ustupuje rozdílnost politického vidění pocitu ohrožení. A ohledně migrační tsunami evidentně elity selhávají. Dlouhodobě. Zejména ty nadnárodní. A vedle nich pak nyní zejména nájemní psáči. Vašeho typu. Lidé se ztotožňují s Ortelem. Cítí se v zajetí mediálních lží. A mají strach o děti. A řekli to i ve Slavíkovi. Skandalista Pavel Novotný, útočící zejména opravdu na nejnižší pudy nad tím může stokrát ohrnovat rypák / u něj je to slovo plně na místě!/ . Jinak totiž nelze titulovat člověka, který je schopen veřejně prohlásit např. tohle:

“Zalhal jsem, ale jsem čestný a slušný člověk”, protiřečí si šéfredaktor serveru Extra.cz Pavel Novotný. Titulky v jeho článcích jsou prý sice urážlivé, ale podle něj pravdivé.

Více viz zde:

http://video.aktualne.cz/dvtv/lzu-ale-kultivuji-bulvar-tvrdi-novotny/r~4f05f722d3cd11e4890a0025900fea04/

Aby ti nafoukaní, sebestřední a narcisistní kádrováci pochopili, jak moc téma migrace je pro společnost aktuální, velmi jim doporučuji návštěvu portál eMimino.cz

Z názvu je zcela patrné čemu se věnuje a na co se specializuje! Viz obrázek:

Prostě portál pro nadcházející a čerstvé maminky.

Jenže jsou tam i diskuse, Na všechna možná témata. A také na – viz následující obrázek!

Ta diskuse ohledně migrace na Miminu, jak vidíte, má už 1761 – slovy jeden tisíc sedm set šedesát jedna stránek!!!!!! Nic nemůže o závažnosti problému migrace svědčit průkazněji!

Neuvěřitelné číslo! Doporučuji Rejžkovi a spol. návštěvu! Ty maminky mají strach. O své děti a jejich budoucnost! Já se jim vůbec nedivím!

Přesně tak, jak zpívá Ortel:

Je to prokletí, cítím se v zajetí mediálních lží
A strachem o děti.

Klidně mne může on a ti druzí přesvědčovat, že české maminy znáckovatěly a chystají novorozencům hnědé košilky! Ony vědí, že budou mít co do činění s hnědými, ale plenami. A rády. A chtějí, aby to mělo nějaký smysl. Místo toho nad nimi samozvaní kádrováci ohrnují nos….

P.S. vlk zdraví dámy z eMimina! 🙂 Například mrkni1 nebo Poměnkovou. A všechny další! Pěkné Vánoce Vám i Vašim prckům!