Bohuslave Sobotko, vy zase děsíte mne a mé děti

26. 1. 2016
Bohuslave Sobotko, vy zase děsíte mne a mé děti a vnuky svým postojem k migrantům! Vnučka z třetí třídy se mně vážně ptá: dědo, to budu muset nosit závoj, aby ti arabští kluci, až přijdou k nám do školy, na mne nesahali? Kdo koho děsí pane Sobotko? Máte plnou pusu řečí NÁM NIC NEHROZÍ ! Tak proč jste v Praze veřejně nerozsvítili vánoční strom? 


Co se stane o velikonočních svátcích, až Arabové uvidí, jak vyplácíme pomlázkou ženy a dívky? Samozřejmě pro nás je to jen rituál, ale vysvětlete jim to! Když nám nic nehrozí, proč Maďaři postavili plot, Slováci řekli NE! uprchlíkům a podali žalobu proti kvótám, od které vy jste se cukl? Když nám nic nehrozí, proč Němci a Rakušané obnovili kontroly na hranicích?! Ve své sebestřednosti a podlézavosti máte plné kalhoty -hlavně ať se na nás Merkel EU nerozzlobí. Já vám nevěřím ani pozdrav. Lžete už jen sám sobě. Odstupte i se svými nohsledy, dokud je čas!

Občané: Sbírejte podpisy pod petici za odstoupení Bohuslava Sobotky z funkce předsedy vlády! 2 roky jeho “vlády” stačily.

Pane prezidente, na základě petice použijte čl.62, písm. a) Ústavy:
Prezident republiky
a) jmenuje a odvolává předsedu a další členy vlády a přijímá jejich demisi, odvolává vládu a přijímá její demisi,
a odvolejte premiéra a další ministry, kteří svým postojem a konáním zrazují zájmy občanů České republiky.

Jaromír Bradávka, Uhřice 139, okr. Blansko