DAEŠ navrhl šířit islám prostřednictvím masového znásilňování

22. 1. 2016    zdroj a zdroj
Podle vůdců teroristů se každá žena po znásilnění deseti džihádisty stává muslimkou.
Vůdci v Rusku zakázané teroristické organizace DAEŠ prohlásili, že znásilnění zajatých žen, které nevyznávají islám, z nich automaticky dělá muslimky.
Teroristé DAEŠ zadržují jako sexuální otrokyně nejméně 3,5 tisíc jezídek, jejichž víra a uctívání slunce slouží podle džihádistů zdůvodněním pro jejich únos a zotročení.


Duchovní vůdce jezídů Šejch Baba řekl novinářům, že islámští extrémisté uchvátili “naše ženy, naše domovy a rodiny,” a ukázal leták teroristů, v jehož textu je oznámeno, že všechny uchvácené ženy se stávají muslimkami, když je znásilní deset teroristů DAEŠ.

Leták mu předala jedna z obětí útoku džihádistů, uvádí Express.

Podle dívky terorista, který ji unesl, jí předal tento dokument před znásilněním. Pak zavolal dalších 11 teroristů, kteří také jezídskou dívku znásilnili.

“Budeme zabíjet muže, kteří nevyznávají islám, a ženit se s dívkami, protože jsou trofeje naší války”, sdělila oběť slova násilníků.

Časopis, který vydává DAEŠ, jako zdůvodnění uvádí, že “uvedením do otroctví rodin nesprávných tím, že z jejich žen uděláme milenky, dodržujeme právo šaría, pokud s tím někdo nesouhlasí, zamítá Korán.”

Nicméně londýnský imám Ajmal Masroor řekl, že v islámu je unášení a zabíjení přísně zakázáno a že interpretace Koránu teroristy není pravdivá.

Nazval genocidou vyhlazování jezídů teroristy DAEŠ a přeměnu žen na sexuální otrokyně.

Ve zprávě organizace je uvedeno, že mezi 3500 osobami, které jsou v sexuálním otroctví u džihádistů v Iráku, je hodně dětí.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr.Vladimíra Grulichová