Emaily, Audi a Kolín

Pavel Omelka
8. 1. 2016
Zdánlivě různé věci, které spolu, bohužel, úzce souvisí. Vláda, tedy ministerstvo obrany si kupuje dvě pancéřované limuzíny AUDI A8L. Pěkné auta, která se kupují pro lidi, kteří jsou natolik důležití, že jejich újma by byla natolik významná pro společnost, že se společnosti vyplatí investovat i do takové formy zajištění jejich bezpečnosti. Já tedy na ministerstvu obrany nikoho takového nevidím, tedy důvod koupě bude asi jiný. 


Obrněné auto si také kupují i diktátoři, kteří se bojí o svou bezpečnost a tak nějak se obávají i lidu, kterému vládnou, že si to lid jednou rozmyslí a vezme spravedlnost do svých rukou. Ano, toto by mohl být důvod koupě, ale u nás? Třetím důvodem bývá podstatné možné budoucí bezpečnostní ohrožení země. Tady už nám začíná přihořívat.

A pak tu máme ty zveřejněné maily pana premiéra. Že to nemá žádnou souvislost s vozy AUDI? Ne, ne, nenechte se mýlit, ta souvislost tady s obrněnci je.

Zaspekulujme si a podívejme se na to konkrétně. Zveřejněna byla jen část korespondence, tedy ta příchozí. Proč nebyla zveřejněna odchozí? Bylo by to logičtější. Důvod je prostý a jednoduchý. Odchozí maily teprve přijdou. Dosud zveřejněné maily jsou jen varováním, takovým zdviženým prstem premiérovi, že sled událostí se řítí nesprávným směrem. Tohle není dílo hackera. To je sofistikovaný útok v sebeobraně služeb a silových institucí, které začínají chápat, že se řítíme někam, kde se nikdo soudný ocitnout nechce. Hacker by zveřejnil všechny maily a určitě by dal na veřejnost i věci osobního charakteru.

No a nakonec ten nešťastný Kolín nad Rýnem. Došlo k tomu, před čím již roky varuji. A bude hůř. Ano, místní orgány to nakonec zvládly. Vydáním manuálu pro místní ženy a konstatováním, že situaci už pod kontrolu nedostanou.

Ano, ano, ty limuzíny budou potřeba. Dovolím si nyní vylíčit sled událostí budoucích. Nikdo v Německu dnes není schopen ani náznakem říct, kolik že ilegálů je ve skutečnosti na území SRN. Jen v tom incidentu v Kolíně figurují stovky mužů s vizáží Afričanů. Ne Arabů, ale Afričanů. Počítejme s reálným číslem okolo 1,7 mil. nadržených chlapů bez peněz. Příroda se oblbnout nedá a jíst se musí. Alkohol je taky potřeba a holky už prostě k těmto lidem patří. Oni se nebudou ptát, co mají dělat, co si můžou vzít. Oni se zařídí podle nejstarších přírodních zákonů. Budou lovit v tlupách a budou si brát, co budou chtít. Tady platí a bude platit právo silnějšího. Nic víc a nic míň.

Dá se proti tomu bránit? NEDÁ. Kolín je jasnou známkou toho, že celá Německá policie jede na doraz a „mele“ z posledního. Za rok 2015 zemřelo v SRN 15 policistů před dosažením důchodového věku. Statistika zemřelých politiků před dosažením důchodového věku je 15 krát nižší. Prostě a jednoduše, na tolik ilegálů nikdy nemůže mít represivní aparát adekvátní odpověď. Policisté jsou taky jenom lidi, musí jíst, spát, mají rodiny a nemůžou být na několika místech současně. Nakonec se lidské zdroje vyčerpají. Dojde k tomu, že 30% a možná i víc procent policistů záhadně onemocní a se zbraní v ruce budou bránit doma svoje rodiny. Marodovat rok s bolestí zad zvládne i šikovnější tmavočech. Nasadit armádu? Kterou? Tu která bojuje po celém světě, nebo tu, která bivakuje za městem ve stanech, protože kasárna musela nechat ilegálům i s technikou. Tak tihle kluci záhadně onemocní na 100%.

A jsme zase u těch mailů a limuzín. Na ministerstvu pochopili, že lid a budoucí importovaný lid se s tím nemusí smířit, a tak na cestu na letiště k vládnímu Airbusu s letovým plánem Praha-Washington je třeba se náležitě připravit. Obrněné AUDI je jen na to, k ničemu jinému se nehodí. Nedojede ani daleko, ani nezvládne terén. A někde na úrovni tajných služeb pochopili, že čas na záchranu republiky se krátí a tak zveřejnily ty maily v domnění, že by to jako varování mohlo stačit.

Budu optimista a tak věřím, že rok 2016 bude lepším rokem než rok 2017, alespoň u nás. Německo už to má spočítané a já jen doufám, že hromadná invaze novoněmců za děvčaty obojího pohlaví do Prahy a přilehlého okolí se nás budou týkat až napřesrok.