Kdo a kolik platí českým elitám za jejich protinárodní postoje?

Oldřich Rambousek

26.1.2016   Rukojmí
Otázka uvedená v nadpisu začíná mít poměrně značné opodstatnění a stává se stále větší hrozbou pro malý Český národ. V tisku a televizi uváděné hanebnosti z úst pana Stropnického ml, generála Pavla, paní Šabatové, pana Pelikána či paní Žilkové-Stropnické už totiž zacházejí za hranice normálnosti a nesounáležitosti s národem.

Mnozí občané nad výroky a postupy shora uvedených lidí mávnou rukou a zhodnotí je jako výplody chorých mozků. Ono to tak skutečně vypadá, že ti lidé jsou nemocní a mají jakousi mozkovou disfunkci, ale osobně se domnívám, že ti lidé to mají velmi dobře spočítané a cíleně uvádějí český národ názorově do chaosu. Domnívám se také, že to, co dělají, tak nemohou dělat zadarmo, protože dělat ze sebe debila zadarmo se u těchto hamižných lidí nedá snad ani předpokládat.

Vezmu-li pana Stropnického (nově zvoleného předsedu Strany zelených) a jeho sofistikovaný výklad o tom, že Praha zvládne 12 000 uprchlíků, tak jsem zděšen. Jeho slova jsou na rákosku a nařezání na prdel. Takový mlíčňák, co má ještě skořápku na prdeli a pro republiku neudělal zhola nic pozitivního, by nám sem nastěhoval imigranty, ale veřejnosti se na nic neptá. Kdo jsi ty jeden Stropnický?? Co ty si vlastně ve své namyšlenosti o sobě myslíš? Jsi přesvědčen, že si z tebe lidé sednou na zadek?

Nesednou synku a mohlo by se ti snadno stát, že ti někdo naboří tu tvou nafrněnou držtičku. Dost možná spoléháš na tatíčka a jeho funkci ministra obrany. No nevím – dost možná nebyl ani na vojně a flintu viděl jen ve filmu. Tatíček je skvělý ministr obrany a má na to i skvělou kvalifikaci. Prostě herec, komediant velící malé nemohoucí armádě, která v současnosti nedokáže bránit ani naše malé hranice a to nikoliv před armádou, ale před imigranty. Opravdu úsměvné, ale na druhé straně i k pláči!!

Generál Pavel – to je taky kousek. Největším nebezpečím pro nás a pro Evropu není migrační vlna, ale Rusko. Rusko je náš největší nepřítel – pozor na něj. Pane generále – Rusko má úplně jiné starosti než se starat o bezvýznamnou Českou republiku. Pro Rusko nejsme rovnocenným partnerem po všech stranách. Navíc jste pominul, že hlavním iniciátorem migrační vlny jsou USA a NATO. Díky jejich imperialistické a militaristické politice je Evropa tam, kde je. Rusko neházelo bomby na Irák, Libyi ani Sýrii. Byla to NATO a Spojené státy. Jejich genocidní politika uvedla do pohybu migrační vlnu.

Je pravdou pane generále, že než jste se stal pohlavárem NATO, tak jste byl velmi rozumný důstojník, ale od doby, co jste povýšil, jste někdo jiný. Proč?? Pomíjíte fakt, že NATO přislíbilo Rusku, že se po rozpadu Varšavské smlouvy nebude dále rozšiřovat na východ. Kde jsou dnes sliby NATO?? USA a NATO záměrně eskalují mezinárodní napětí – to je bez diskuze! Teprve po zásahu Ruska v Sýrii se USA probudily a začaly něco dělat. Do té doby hlavně vyzbrojovaly rebely a teroristy. Nikoliv politickou opozici.

Vést debatu o blábolech paní Žilkové-Stropnické, to je už pro ostudu. Musíme si zvykat na propuknuvší pudy imigrantů – no to snad už je o schvalování trestného činu. Znásilňovat Evropské ženy je tedy normální – zvykejte si. Jen kdyby protáhl komín někdo paní Stropnické. Možná by nebylo marné, aby okusila trochu násilí mezi nohama a aby ji nějaký muslim naboural kazatelnu, když je tak chytrá a multikulturní. Totéž platí i pro paní ombudsmanku.

Pelikán tomu dává s Chovancem korunu! Zavedeme cenzuru internetu, kdo promluví proti Islámu, bude trestán a podobné nesmysly.

Vážení politici – kolik vám platí řídící složky NWO za vaši postupnou přípravu Evropského bojiště?? To vám nestačí, o kolik oberete svůj národ? Své dělníky a matky? Imigrantům dáte byty, peníze, práci, jídlo, sociální dávky a já nevím co ještě, přitom na druhé straně necháte umírat České bezdomovce mrazem?

Zasluhujete nakopat do p….!