České ženy půjdou za mnou, jsme inteligentní, hrdé a podvolovat muslimům se nikdy nebudeme… !

Nela Lisková
15. 2. 2016
Po mém veřejném vzkazu panu Bělobrádkovi, kdy jsem se jako česká žena ohradila k jeho nehorázným výrokům na naši adresu v souvislosti s imigrační krizí, kdy se vyjádřil, ve smyslu, abychom se my české ženy podvolily muslimským imigrantům v rámci navýšení populace, se mi ozývají denně stovky žen, které se cítí být rovněž chováním nejen pana Bělobrádka, ale celé naši vlády dotčeny.
A je to pochopitelné, protože právě ženy jsou hlavním terčem v této šílené válce rozpoutané, jak jinak, než americkou administrativou, proti kultivované a ekonomicky silné Evropě.

Nejsem feministka a vždy mě potěší, když se setkám s muži, kteří jsou opravdovými chlapy a umožní nám ženám, býti ženami. Ovšem právě my ženy jsme pilířem společnosti, nositelkami života a tudíž pro společnost nepostradatelné. Právě proto je nezbytné, abychom si zachovaly svou hrdost a nedovolily jsme psychicky nemocným, uplaceným kriminálním zločincům z naši vlády, aby nás ženy předhodili, jako oběti v první linii pro potěšení muslimským, infikovaným a nejen virem HIV nakaženým špinavcům z arabských zemí.

Těm primitivním špinavcům, bez jakýchkoli hygienických návyků, kteří přijeli na příkaz a dle plánů USA, Saudské Arábie, Německa a Turecka vyvraždit a ekonomicky zlikvidovat Evropu, aby ji následně totálně zničenou mohli US fašisti, pod maskou dobročinnosti zachraňovat, tak jako to dělají ve všech zemích, které jako agresoři vždy napadnou, vyvraždí a zničí, s jasným cílem ji ovládat a vydírat, případně se zbavovat jejich vládních představitelů, kteří se jim nechtějí podvolit.

Názorně toto vidíme v případě našeho pana prezidenta Miloše Zemana, který právě US administrativě zastoupené v naši zemi US velvyslancem Schapirem, svými vlasteneckými postoji leží hodně v žaludku. Proto se snaží, byť marně všemi možnými prostředky, především prostřednictvím prokletých neziskovek, které USA štědře v naši zemi sponzorují za účelem dělání veškeré špinavé práce, prezidenta veřejně dehonestovat.

Je uzavřen pakt mezi Německem a Tureckem, který podepsali největší vrazi a psychopati od doby konce druhé světové války. Všichni jsme se stali potenciálními obětmi a naše vláda nás sprostě zaprodala. Není to tak, že by v Evropě válka hrozila, válka v Evropě je stvrzena, podepsána a Evropa odepsána ! Toto je realita a pokud si to ještě někdo nechce stále připustit nebo v blahé naivitě očekává, že se to nějak samo vyřeší, tak musím jen s politováním konstatovat jediné, NE ! Toto bylo našim podnětem pro založení celorepublikové Národní domobrany, kde máme za cíl, stát se plnohodnotným partnerem bezpečnostních složek a v případě potřeby v počtu alespoň 2 milionů lidí organizovaně bránit sebe, své blízké a naši vlast.

https://www.facebook.com/narodnidomobrana/?fref=ts

Ženy se na mě obracejí s dotazy, jak se mohou k nám, tedy k Národní domobraně přidat a jak mohou být užitečné. Role ženy v Národní domobraně jsou různé a především velmi podstatné… Záleží na věku, schopnostech a fyzické kondici každé ženy. Například mohou být zdravotnicemi, hlídat děti mladším ženám, které budou v noci na hlídce, vařit pro ty, kteří budou aktivně bránit naši vlast, administrativně vypomáhat, organizovat a zajišťovat v součinnosti s koordinací nejrůznější věci. Takže smysluplné práce právě pro ženy je v Národní domobraně mnoho.

Musíme si uvědomit, že naši politici, zločiny, jako jsou brutální znásilňování žen a dívek podporují a dle vyjádření Stropnického a jeho “inteligentní” ženy o nic vlastně nejde a je to naprosto v pořádku, protože muslimové mají své pudy. Nehoráznost, která se nedá nijak omluvit ! A takových jako je Bělobrádek a Stropnický máme ve vládě 95 % !

Takže vážené dámy a pánové, tito nám ochranu života, zdraví a majetku nikdy nezajistí. Tito “makají” pro našeho úhlavního nepřítele a půjdou tvrdě proti nám, protože právě za to jsou mimo jiné i  US vrahy placeni ! Brzy nastane opravdový masakr a my se musíme připravit a organizovaně mu čelit. Do Evropy bude během několika týdnů vpuštěno dalších 500 000 muslimských teroristů, toto veřejně potvrdil maďarský premiér a vlastenec Orbán !!!

Máte pořád ještě pocit, že máme čas ? Tak se zamyslete například nad tím, proč umísťují vždy běžence strategicky do menších obcí a v objektech, které jsou umístěny v  blízkosti škol, školek, zdravotnických a sociálních zařízení… Odpověď je snadná, protože se pohybují kolem malých dětí, které jsou snadným cílem. A v případě, že ublíží dítěti, vzbouří se rodiče a začne to pravé peklo, na které naše vláda dle svých plánů čeká. Začne občanská válka, zabíjení, odebírání dětí od rodin a perzekuce nás rodičů, nikoli muslimských úchyláků a vrahů.

Ty naše vláda za plné spolupráce s Bruselem podporuje a proto je láká na vysoké sociální dávky a omlouvá a přehlíží jejich brutální zločiny !

A tomu všemu můžeme zabránit jen v případě, že si budeme v rámci celorepublikové Národní domobrany vzájemně pomáhat a vždy budeme tam, kde nás bude aktuálně potřeba ! Budeme v každém městě, v každé obci, v každé sebemenší vesničce v každém koutě naši vlasti. Budeme tady jeden pro druhého a vzájemně si budeme ve všem pomáhat, protože jen tímto způsobem se dá efektivně čelit tomu, do čeho nás zločinci z naši vlády vědomě uvrhli.

Velmi opomíjená je otázka nemocí, infekcí, virů a parazitů, které jsou spolu s muslimskými imigranty, zejména ze zemí třetího světa do Evropy záměrně zavlečeny. I tato cílená ignorace naši vlády vůči těmto závažným rizikům je součástí plánu na efektivnější vyvraždění evropské civilizace. Co nepůjde silou, půjde ruku v ruce se závažnými onemocněními… Jedním z úkolů Národní domobrany je efektivně informovat naše občany i o těchto nepopiratelných rizicích… Musíme se spojit s okolními státy V4 a naši spolupráci vzájemně koordinovat.
Nela Lisková
představitelka rady Národní domobrany