Pavel Sviridov: rozvědka získala tajné plány operace Barbarossa-2 proti Rusku

20. 2. 2016     CzechFreePress
S odstupem času se rýsují podrobnosti kolem předčasného odjezdu Vladimira Putina ze summitu G-20 v Brisbane. Naše sdělovací prostředky si pospíšily s hodnocením, že Putin odjel se staženým ocasem kvůli Ukrajině, protože slušní západní politici s ním nemluví. Vypadá to ovšem, že to bylo trochu jinak. Ruský plukovník a absolvent jazykového institutu při ruském ministerstvu zahraničí Pavel Sviridov, zveřejnil na svém blogu pikantní detaily z velmi dlouhého jednání Vladimira Putina s kancléřkou Merkelovou. Píše:


Starý přítel z “vodojemu” mi sdělil příčinu, proč se Angela Merkelová už měsíc zmítá v protiruské hysterii. Jak je známo, na summitu G-20 v australském Brisbane měl Putin čtyřhodinovou schůzku s Angelou Merkelovou, během které mu řekla: “Vladimíre, no tak, Vy jen blafujete, nemáte síly na to přetahovat se s Amerikou. Vaše rakety prostě do Ameriky nedoletí.” Na to ruský lídr, po tříminutové pauze s pohledem na kancléřku, vytáhl z aktovky v Pentagonu vytvořený a potvrzený hlavami hlavních evropských států – členů NATO – plán “Barbarossa-2” (naše rozvědka se vynasnažila).

Podle plánu se Rusko dělí na zóny vlivu a okupuje se vojsky NATO v klíčových centrech. “Je to váš podpis?” – zeptal se merkantilního andílka. Rozčílená, zrudla a kývla. “Tak, tedy, může být, že do Ameriky nedoletí. Ale na základny USA na území Německa doletí přesně, to vám garantuji. No, možná se další desítka raket netrefí a místo na základny spadnou v Mnichově nebo ve Frankfurtu, podle toho jak to dopadne.”

Tetičce se po těch slovech udělalo špatně a schůzka byla ukončena. Putin odletěl z Brisbane předčasně, po téhle schůzce ho nepozvali na společnou snídani. A tak problémy se zdravím kancléřky zůstávají. Stejně jako s jednotou vládnoucí koalice v Německu ..

Zdroj: http://pavel-sviridov.livejournal.com/283997.html