Přijdou na řadu zbraně?

Jana Yngland Hrušková
1.2.2016  DIS UK
V Německu se od 1. 1. 2016 zdravotní pojištění zdražilo za rok až o 250 Euro a víc. To jsou ročně asi 2 miliardy. Ale tato invaze bude stát Německo ročně 17 miliard. Budou se zvedat všechny daně a vymyslí si nové povinné poplatky právě kvůli uprchlické krizi. Někde musí Německo sehnat peníze na svoje okupanty.Když uprchlíci přijdou k nám, tak je také budeme muset živit a všechno se u nás zdraží – zdravotní a sociální pojištění, stoupnou všechny daně a ceny v obchodech – a to se týká opravdu každého z nás. 

Platy stoupat nebudou. Už teď žijí u nás lidé na hranici chudoby. A kdo to bude platit? My všichni! I vítači to budou platit, důchodci, matky samoživitelky a další sociálně slabé skupiny. Prostě všichni doplatíme na to, že sluníčka sem zvou svoje hosty. Ale já vehementně protestuji!!

Neziskové organizace už se radují. Také se těší majitelé ubytoven, bytů a domů ve kterých budou uprchlíci ubytováni. Ale tito bezpáteřní mamonáři dělají bezohledně do vlastního hnízda. Jak může někdo svou vlast tak zaprodat a jako hyena si pochutnávat na české mršině? Připomínají mi kolaboranty s fašisty za 2. světové války. Národ ale nezapomíná!

Ale nebudou to jen škody materiální. My budeme ztrácet i to nejcennější co máme. Životy našich blízkých a milovaných. Někteří položí i vlastní život. A to už žádné peníze nenahradí.

Rozmyslete si, kde stojíte. Komu chcete naivně otevřít náruč a pozvat ho do domu. Ach já jsem zapomněla, sluníčka do svého bytu žádné uprchlíky nevezmou. To oni jen vykřikují a vyžadují po nás: přijměte je, starejte se o ně, učte je, živte je, dejte jim vše, na co si oni jen vzpomenou.Obětujte pro ně svoje dcery!

Každodenní události v západní Evropě jsou dostatečným důkazem toho, kdo jsou ti, kteří přišli do Evropy. Jsou to prodavači drog, kriminálníci, egoisté, zloději, násilníci, vrazi, psychicky nemocní lidé a teroristi. To je již potvrzeno. Afrika se zbavuje svého lidského odpadu. Přicházejí sem od přírody zlí lidé. Mají to v genech. Neváží si našich hodnot ani našich životů. Jsou tu jen proto, aby nás a celou Evropu zničili, podrobili, zotročili, zlikvidovali, pošlapali veškerá lidská práva a v první řadě práva žen!

My ženy, jak se ukázalo v Kolíně, Hamburku a dalších nejméně 10 městech, jsme pro ně jen divoká zvěř, na kterou se pořádají hony. A to pod dohledem policie, která vůbec nezasahovala! Copak si myslíte, že by naše policie jednala jinak? Přesně tak by jen přihlíželi, jak jsou tam ženy obtěžovány, osahávány, mláceny, ponižovány, uráženy, okrádány a znásilňovány. Nikdo nezakročil! Policie absolutně selhala. Jakoby policisté nebyly svéprávné osoby, ale jenom marionety systému. Za jednu noc bylo hlášených 851 trestných činů jenom v Kolíně. Po Evropě tedy odhadem 5000 trestných činů.

A já mám obavy, že až bude v Praze ubytováno 12 000 uprchlíků, jak si to přeje zelený Stropnický, tak žena, která se bude bránit pepřovým sprejem, bude zažalována jako v Dánsku za nepřiměřenou obranu. A kde bude policie? Rozhánět pokojné demonstrace!

My ještě možná máme čas toto velké nebezpečí odvrátit. A proto já podporuji našeho pana presidenta a další, kteří mohou situaci s imigranty politicky ovlivnit.
Protože pak přicházejí na řadu pouze zbraně!