Do rozvodněné řeky se vrhli lidé na invalidních vozících aneb “U mě dobrý!”

Někteří těhotní muži se vrhali do rozvodněné
řeky dokonce na kolech (foto: Ďouba)

15. 3. 2016, Petr Ďoubalík

Do rozvodněné řeky se v pondělí vrhlo okolo dvou tisíc lidí, mezi nimi i těhotné ženy, děti, starci a dokonce i lidé na invalidních vozících.

Novinářské hyeny vytrvale útočí na naše city. Pod příspěvky se raději nepodepisují (například zde), což dává tušit, že už i je samotné hanba fackuje. Ale žold si musí nějak zasloužit. Obávám se ale, že někteří z těch pisálků dozrávají pro Chocholouška.

Kolikrát v životě už jsme četli o utrpení starců, žen a dětí! Bohužel – mockrát. A tak se zdálo novodobým reportérům, že je to otřepané, málo účinné a dojemné. Co by tak ještě mohlo pohnout dušemi nenávistných “xenofobů”? Jo, to je ono! Ženy budou “těhotné”, řeka “rozvodněná”, nebudou ji brodit, ale budou se do ní “vrhat”… To je dobré, to je dobré… Ale ještě nějaký trumf. Mám to! Do té “rozvodněné řeky se budou vrhat i lidé na invalidních vozících”!!!

Vážení, tato věta z dnešního článku na novinky.cz, ta si koleduje o zlatou medaili.

Do rozvodněné řeky se v pondělí vrhlo okolo dvou tisíc lidí, mezi nimi i těhotné ženy, děti, starci a dokonce i lidé na invalidních vozících.

Musím se k něčemu přiznat. Už jako malý jsem si ulehčoval život tím, že při sledování napínavé, či přímo hororové scény ve filmu, jsem si říkal: “Neboj se, je to jen film, a hrdina tam není sám, vždyť tam stojí ještě kameraman a režisér a další lidi.” Teď se mi to náramně hodí. Jednak vidím, že “rozvodněná” řeka se dá přejít kousek vedle a tam je vody nanejvýš po kolena, ale navíc tam také stojí kameraman (a ne jeden) a možná i režisér celého toho rádobydojemného divadla. Ale jedno se musí uznat: s těmi invalidními vozíky jste nás fakt dojali, páni “novináři”!

Za tip na “obrázek z natáčení” děkuji jednomu z komentujících:
A.Š., Děčín, úterý, 15. března 2016, 21:54:15, houby rozvodněná řeka, fotografové kameramani tam stáli a točili

























Zdroj této fotografie zde
P.S.: prosím nevíte, zda i těm fotografům někdo hodil lano?