Dohoda EU s Tureckem je evropským pohřbem! Všichni velice brzy za netečnost zaplatíme velmi vysokou daň!

Ladislav Kašuka

21.3. 2016 posláno redakci NR
Výsledkem summitu EU s Tureckem v Bruselu z 18. 3. 2016 je dohoda, která učiní z velké části Evropy nejdéle do deseti let islámské kalifáty fungující pod taktovkou novodobé osmanské říše!
To, co Tusk a Merkelová prezentují jako úspěch evropské diplomacie je prachobyčejná zrada a budoucnost, která Evropu díky této dohodě s Turky čeká, rozhodně nebude růžová!

Ve zkratce jde o to, že Turci převezmou z Řecka ilegální uprchlíky, kteří se odtamtud nyní nemohou dostat dále do Evropy a pošlou za ně stejné množství jiných, které už nebude nikdo zadržovat, jelikož se stanou legálními a budou se dle kvót určených Bruselem vesele přerozdělovat po zemích celé Evropy!

Imigranti se tedy již nebudou muset dostávat do Evropy v gumových člunech, nebo přelézat nějaké ploty, nýbrž k nám budou pohodlně dodáváni z Turecka letadly a vlaky a jejich morální kredit a nárok na azyl bude prověřovat Turecko, tedy země, jejíž prezident označil ateismus za rovný terorismu, a která obchoduje s Daiš a podporuje Al Kaídu!

Největší tragédií Evropy však je, že všechny tyto informace jsou cca 70% Evropanů úplně fuk! Systém totiž vychoval z lidí bečící ovce, zajímající se převážně jen o výši výplaty, o mistrovství světa v hokeji, o nějaký ten seriál v televizi, hru na počítači, nebo chlastačku v hospodě!

Co se děje mimo okruh jejich osobního zájmu, mimo bublinu netečnosti, kterou si kolem sebe každý z nich vytvořil, je vůbec nezajímá! Většina lidí tak vůbec neřeší co se děje někde jinde, ani si nepřipouští, že nějaké znásilňování v Německu, rabování v Itálii, vraždění ve Švédsku, nebo jiné věci, které se v současnosti odehrávají kousíček od našich hranic, přímo zde v Evropě se jich nějak týkají!

Všichni velice brzy za tuto netečnost zaplatíme velmi vysokou daň. Evropskou kulturu čeká smrtící gangréna islamismu, která jí zachvátí a jenom tak nepustí. Lidé se budou muset přizpůsobit a nechat se zotročit, případně utéct, nebo bojovat, což však nebude lehké, protože překážky v boji za jejich svobodu a kulturu jim bude znesnadňovat jejich vlastní kolaborantská vláda!

Státům, jako je ČR a ostatní země V4 tedy nezbývá po dnešním dni jiná volba, než z Evropské unie co nejrychleji odejít, nebo v ní zůstat a „zemřít“ společně s ní!