Obama nepřinesl světu větší mír, žádné odzbrojení a neskončil žádné války, ale rozšířil vojenskou agresi svých předchůdců. Hillary Clintonová přesune-li se do Bílého domu, pak jistě rozpoutá světovou válku.

26.3. 2016   Rukojmí
Vzpomenete si ještě? V dubnu 2009 Obama v projevu před desítkami tisíc jásajících lidí v Praze slíbil, že se zasadí o více mírumilovnější svět. “Snížíme náš jaderný arzenál, chceme svět bez jaderných zbraní,” řekl Obama. Jménem Spojených států slíbil svět bez jaderných zbraní. Západní média a politici překypovali chválou a dobří lidé byli nadšeni novým Mesiášem. V témže roce mu byla udělena Nobelova cena za mír.

 Ale co se stalo v posledních šesti letech? NIC! Dodržel svůj slib? NE! Jeho vystoupení bylo opět jen show a on záměrně lhal. Ve skutečnosti Obamův režim přinesl nové jaderné zbraně, postavil další jaderné rakety a stávající jaderný arzenál byl modernizován, píše von Freemann na německém blogu Schall und Rauch.

Nyní, když Obama brzy skončí své volební období, kde jsou profesionální novináři, kteří by měli porovnat jeho sliby se skutky?

Například slíbil uzavřít věznici v Guantánamu na Kubě. Ta je ale stále v provozu a uvědomí si tu drzost při své současné návštěvě Kuby? Kubánský prezident Raúl Castro vyzval Obamu k návratu ukradeného území Guantánamo Bay a zrušení hospodářského embarga. Kuba a kubánský lid je trestán od roku 1960 Spojenými státy blokádou! Proč? Vzhledem k tomu, že na Kubě v roce 1958 revoluce osvobodila Kubu od americké loutky, od mafiánského a zkorumpovaného diktátora generála Fulgencia Batisty.

Za Batistovy diktatury zmizelo asi 20.000 lidí, často po těžkém mučení, zavražděných podle informací Castrovy vlády. Mnoho těl bylo vyhozeno z jedoucího auta na silnici s cílem zastrašit obyvatelstvo. Po posledním úspěšném boji revolucionářů dne 31. prosince 1958 a pádem města Santa Clara Batista uprchl 1.ledna 1959, někteří ho následovali do Dominikánské republiky, v zavazadlech měl kolem 40 milionů dolarů v hotovosti, a později bylo zjištěno, že měl trvalý exil v Portugalsku a Španělsku, kde zemřel v roce 1973 na Costa del Sol na infarkt. Představte si že v roce 1957 kancléř Adenauer tomuto masovému vrahu Batistovi udělil zvláštníí stupeň velkokříže za zásluhy o Spolkovou republiku Německo!

Není to vždy typické pro Západ kdy ocení masového vraha nejvyšším vyznamenáním jako Henry Kissingera (Nobelova ceny za mír), nebo Mohammed bin Nayef (francouzský Řád čestné legie), nebo Obamu dokonce v předstihu, i když rozpoutal více válek než jeho předchůdce. Je až neuvěřitelné, jak naivní, důvěřivé a hloupé jsou masy na Západě, nejvíce stupidní, protože opakovaně spolknou Američanům a Němcům prázdné sliby politiků. Vrchol studu bylo nadšení Němců v Berlíně, kdy Obama jako ještě nezvolený prezident přednesl projev v červenci 2008 u Vítězného sloupu před 200.000 skandujícími fanoušky.

Ale jde o Obamu a on sebe vylíčil jako apoštola míru, vše slíbil a co vlastně bylo provedeno během jeho funkčního období?

V posledních letech jde o největší výstavbu vojenských sil od druhé světové války. NATO pod americkým vedením bylo “dohnáno” na hranici s Ruskem. “Útočí” od Baltu, z východní Evropy, z Černého moře z Gruzie a Rusko se dostalo do obklíčení. Násilný převrat v Kyjevě měl pouze jeden význam, dostat jednotky NATO na Ukrajinu, Rusy z krymského přístavu Sevastopol, aby se americké námořnictvo tam mohlo volně pohybovat. Ale tady váleční štváči selhali.

Důvodem pro modernizaci vojsk a postupu na východ je, že Rusko představuje hrozbu pro své sousedy. Jak často je šířena lež, že ruští vojáci a tanky napadli východní Ukrajinu. Není ani trochu důkazů, které byly předloženy. Je to přesně naopak. Americké stavební stroje a zařízení, zbraně a vojáci byli přesunuti do Litvy, Lotyšska a Estonska, přímo k hranicím s Ruskem. Monstrózní provokace.

Představte si, že ruští vojáci s tanky by byli přímo na mexické hranici s USA, co by se stalo? Křik západních médií a politiků by byl ohlušující. Ale v případě, že Američané provokují jadernou mocnost Rusko, tak je úplné ticho, neslyšíte nic. Přímá konfrontace může vyvolat jadernou válku ai Evropa bude trpět nejvíce.

Čeho si ale Evropané nevšimli, že Washington hraje stejně nebezpečnou hru i s Čínou.Číňané jsou neustále označovány za hrozbu pro USA. Ale co dělá Čína, že ohrožuje USA? Vidíte čínské námořnictvo neustále na americkém západním pobřeží kolem San Franciska Los Angeles? Vidíte z pláže Malibu čínské letadlové lodi?

Ne, nemůžete je vidět, ale americké námořnictvo se pohybuje s desítkami válečných lodí neustále v Čínském moři, provádí zde manévry. Ohrožena je pouze arogance a drzost Washingtonu, nerušeně vládnout a hlídat čínské pobřežníh vody.

Washington vyjednával s australskou vládou nasazení dalekonosného nukleárního bombardéru typu B-1 a s tím související základnu v severní Austrálii ve městě Darwin a Tindal. Proto bude posílena vojenská přítomnost americké armády v jižní Asii, s potenciálem na útok na Čínu z jihu.

Dost špatné bude jestli se Hillary Clintonová přesune do Bílého domu, protože pak jistě rozpoutá světovou válku. Toto satanské monstrum se stále směje. Donald Trump naopak říká, že válka v Iráku byla zločinem, a chce, aby mezi USA, Ruskem a Čínou nedošlo k žádné válce.