Takový kolaborantský přístup ve stylu Emanuela Moravce je ČSSD vlastní??? To už je vrchol pánové. Poplivali jste všechny bojovníky proti fašismu

Oldřich Rambousek

20.3. 2016   Rukojmí
Že by to byla pohádka??? Tam les, tu řeka a ejhle-závan chlévské mrvy. Vidno, že cesta správná vede mne-směrem ku Praze-k parlamentu, k sídlu vlády. Oj lidičky to je Vám smrad, že by jeden pad. To ve vládě se myslí snad.
Dosti hříček-vážná věc. Ostudu má naše zem, neb blbové nám vládnou. Stále lezou v čísi řiť, čímž rozumové buňky slábnou. Sobotka a Za-orálek-Česká politická esa, hájí černou fašistku, neb je to hra o análek-o análek USA.

Je to skutečně velmi vážná věc, když představitelé vlády pidistátu zvaného Česká republika veřejně vyslovují podporu fašistické zrůdě Savčenkové-příslušnice fašistického praporu Azov. Přitom Český národ pod fašisty neskonale trpěl, jakožto i mnoho jiných národů. Takový kolaborantský přístup ve stylu Emanuela Moravce je ČSSD vlastní??? To už je vrchol pánové. Poplivali jste všechny bojovníky proti fašismu. Německo i Francie té fašistické zrůdě odmítly svou podporu a to je co říct-obzvláště u Merkelové. To se pane Zaorálku a Sobotko musíte zviditelňovat za každou cenu?? I za tu cenu, že děláte ostudu České republice na mezinárodním poli??

Vždyť děláte kretény ze všech lidí v zemi!!! Já vím-blíží se nám volby, ale nyní jste tomu dali opravdu korunu. Divím se, že Vás členové strany nevypráskají bičem, protože takto škodíte i straně. Zaorálek k tomu vyslovuje své domněnky, že Rusové se podílejí na migrační vlně, že do Evropy posílají migranty. Doložte tedy důkazy. Totéž platí i pro armádního kašpárka Stropnického, který tvrdí totéž. Chápu, že protiruská rétorika je v současnosti značně důležitá, když mělo Rusko úspěch v Sýrii a usvědčilo USA z cíleného a účelového lhaní, ale za tuto cenu?? To si neuvědomujete, že jste pro smích?? To nevidíte a necítíte, že už od toho řiťolezení máte hnědé límečky a zapácháte?? Nyní jste se veřejně tak dehonestovali, že by Vás volil jen úplný pitomec.

Savčenková patří do vězení-to je bez diskuse a s ní všichni ti, kdož zblbli Ukrajinský národ nesplnitelnými sliby. Ti, kteří jsou příčinou války na Ukrajině a neskonalé bídy Ukrajinského národa. Kličko, Tymošenková, Jaroš, Porošenko, Jacenjuk a další patří za katr na doživotí. Pro jejich lež zemřely tisíce lidí.Jen proto, aby se NATO mohlo dostat co nejblíže Ruské hranici. Proto ten podvod, proto ta zrada na vlastním národu. Proto všude jen mrtvoly a je smutné, že vláda ČR by měla být souzena za spolupachatelství, neb toto svinstvo podporuje.

Také si říkám, že je poněkud zvláštní, když se do záležitostí jiných zemí vměšují diletanti typu Zaorálka, Sobotky či Kalouska. Neustále kritizují, co ten, či onen dělá špatně, ale bordelu ve své zemi si nevšímají. Místo kvalitní, pronárodní politiky vedou politiku kolaborantskou. Posílají se peníze špinavým Turkům a na České děti a jejich operace sbírá národ víčka od Pet lahví.

Nemám vcelku nic proti vládě, ale chce se mi z ní zvracet velebnosti.

Ram