Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR

– VK –
10. 30. 2016 AENews

Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

Americký místodržitel v protektorátu České republiky Andrew Schapiro se včera 9. března setkal v Brně s šéfem islámské nadace a předsedou muslimských obcí v ČR Muníbem Al Rawím, aby vyjádřil podporu a solidaritu muslimské komunitě v ČR a na celém světě. Oba dva mluvili o potřebě tolerance, inkluze a budování mostů vzájemného porozumění mezi náboženskými komunitami. Pan velvyslanec zasadil své návštěvě korunu výrokem, že se mu dostalo vřelého přivítání v brněnské mešitě, která je důležitou součástí islámské komunity už více než 10 let. V těchto časech je prý potřebné dělat vše, co je v jejich silách, aby porazili předsudky o islámu a  hledali mír a dobrou vůli.

V době, kdy se Evropou valí islámská invazní vlna, kdy v Německu a Rakousku islámisté znásilňují ženy, děti, mladé muže, prostě cokoliv, co jim přijde zrovna pod ruku, jezdí americký velvyslanec v ČR po mešitách a vyjadřuje jménem Obamovy vlády podporu muslimům v ČR. Když americký velvyslanec v ČR hovoří o inkluzi islámu v ČR, mělo by se se to silně dotknout českých politiků. Vědí vůbec o tom, že jim americký velvyslanec Schapiro jezdí po republice a hovoří s imámy a  šéfy islámských nadací o inkluzi v rámci země, kde je jenom na návštěvě jako velvyslanec?
Muníb Al Rawí a velvyslanec USA v ČR Andrew Schapiro spolu uvnitř brněnské mešity

Nebylo by mnohem lepší, kdyby velvyslanec spojenecké země raději v ČR navštívil třeba domov seniorů, nebo Klokánky, aby vyjádřil podporu potřebným a zároveň mediálně upozornil na nějaký problém, který trápí české občany, aby se tím vláda začala zabývat? Proč pan Schapiro nepřijede třeba navštívit české policisty, kteří pomáhají chránit v Makedonii hranici proti uprchlíkům? Že by vyjádřil podporu ochraně Schengenské hranice, že by tím dal najevo podporu obraně za zachování evropské kultury? Nic takového se ale od amerického velvyslance nedočkáme, protože politickou objednávku, kterou plní Obamova vláda, a která panu velvyslancovi posílá notičky do ČR, kontrolují v USA globální elity.
Těm jde nejen o destrukci Evropy a její kompletní islamizaci, ale současně i o destrukci samotných USA. Současný společenský a vnitropolitický „rift“ uvnitř Spojených států, kdy v  primárkách republikánů se lidé i z tábora demokratů začínají obracet na „nepolitika“ Donalda Trumpa, jasně ukazuje, že v USA probíhá stejný proces jako v ČR, kdy voliči ztrácejí důvěru v zavedené strany a  začínají volit businessmany do nejvyšších pozic v zemi. Tady je ale potřeba se mít na pozoru, protože přesně toto je cílem NWO. Likvidace politických stran a dosazení manažerů do nejvyšších pozic jednotlivých států.
Pana vevlyslance zaujala jedna z arabských knih… že by Korán?

Existuje zde velké riziko, že současný rozvrat v USA a v EU je úmyslný, aby došlo k naprosté diskreditaci politických elit a sami občané si potom ve vzteku a z obav zvolili do nejvyšších pozic manažery, nepolitiky, kteří nebudou mít žádné politické zázemí a budou jednotlivé státy řídit už jenom jako firmy. Přesně podle plánu NWO, kdy svět se má stát v podstatě mamutí firmou rozdělenou na několik divizí v hierarchickém členění a v klasickém pojetí korporátní vertikály moci. Bohužel, stejnou roli může opravdu i v USA plnit Donald Trump, jakkoliv bychom si přáli, aby to myslel s těmi změnami upřímně.
Čím více jsou USA vnitřně politicky rozvrácené, tím nebezpečnější je americká politika ve směru ven. Zahraniční vměšování se do záležitostí cizích zemí je tak obrovské, že připomíná sklonek Sovětského svazu v 80. letech, kdy režim vrhal veškeré své státní prostředky do zbrojení a na kontrolu své moci v jednotlivých satelitech. Americký velvyslanec už nemá naprosto žádné zábrany a  zatímco vláda Bohuslava Sobotky zažila v pondělí v Bruselu střet s  realitou a tureckým vydíráním ve vztahu k EU, tak americký velvyslanec za zády české vlády popichuje a provokuje občany ČR návštěvami islámských mešit a výroky o potřebách islámské inkluze v zemi.
Oba pánové se před vstupem do modlitebny zuli…
Pane Schapiro, čeští občané žádnou inkluzi islámu v ČR nejen nechtějí, ale nikdy jí ani nepřipustí. Islám není náboženství v pravém slova smyslu, ale je to bojová nauka a  bojový rituál, který stoupence učí k přijetí víry a k jejímu prosazování cestou džihádu. Islám se nikdy nedistancoval od násilí a džihádu, protože to by znamenalo distancovat se od Koránu, a to by se rovnalo odpadlictví od víry, která se v islámu trestá smrtí. Mlácení a bití žen, výzvy k intifádám, k mučednictví, nerovnoprávnost žen, náboženské pronásledování křesťanů a židů v mnoha arabských zemích. Islám není slučitelný s evropskými hodnotami a evropskou kulturou.
Redakce AE News vyzývá pana velvyslance Schapira, aby přestal rozvracet Českou republiku. Přestaňte, pane velvyslanče, podporovat české neziskovky, které za peníze amerických fondů (např. fondů George Sorose) pomáhají nasunování islámu do ČR. Přestaňte se vměšovat do vnitřních záležitostí ČR, na to nemáte právo! V  dnešní době byste měl podpořit obranu Evropy před invazní vlnou islámských běženců, kteří sem do Evropy proudí vinou Vaší americké expanzní politiky. Vy jste vyzbrojili v letech 2011 – 2014 syrské islamistické skupiny, které rozpoutaly na území Sýrie mohutnou válku a díky podpoře USA mohly vytvořit i subjekt s názvem Islámský stát. Vaše vláda rozvrátila Irák. Rozvrátili jste Afghánistán. Rozvrátili jste ve spolupráci s EU také Libyi. Rozvrátili jste Ukrajinu! A kvůli vám teď čelí Evropa migračním vlnám!
Americký velvyslanec v ČR by měl sedět v  kanceláři, zamčený za neprůstřelnými dveřmi, protože po Evropě se teď potuluje tolik islámistů, že by pan velvyslanec mohl být velmi nemile překvapen, až by nějaký Arab v Brně na něho vykřikl „Alláhu Akbar“ a  odpálil by na sobě vestu s výbušninami. České hranice totiž nejsou neprodyšné, arabští migranti už cestují přes Slovensko a Česko, a i když na Slovensku na česko-slovenském pomezí už je možné spatřit bezpilotní hlídkové drony s termokamerami, tak ne všechny dokáží zajistit bezpečnost hranice. Není možné, aby v této nebezpečné situaci jezdil americký velvyslanec po republice a podněcoval takovéto provokace. I  kdyby to muslimové v Brně mysleli upřímně s tou integrací a  mírumilovností, pro saláfisty a wahábisty, což je určující komunita radikalizovaných islamistů v Evropě, jsou muslimové s přátelskými vazbami na západní kulturu de facto odpadlíci.
Pane Schapiro, jako velvyslanec raději navštivte svého kolegu ambasadora Saúdské Arábie v Praze a tam u něho řešte otázku, proč Rijád podporuje export militantního wahábismu do EU. Tam se ho zeptejte, proč Saúdská Arábie podporuje v Sýrii Islámský stát. Proč válčí v Jemenu za použití vašich amerických zbraní! Islám v ČR opravdu nechceme, takže nám ho do naší země laskavě nenasunujte a  nepodporujte!
-VK-

Šéfredaktor AE News