Začíná summit – Import Erdoganova fašismu

Radim Valenčík
17. 3. 2016      RadimValenčíkPíše

Tak se mně zdá, že jednání s “Tureckem” (přesněji Erdoganem) neslouží k ničemu jinému než k legitimizaci Ergoganova fašistického režimu a jeho importování do EU. Tj. nejde o “vstup Turecka do EU”, ale o import Ergoganova fašizmu jako způsobu vládnutí v EU.
“Merkelová varovala před uzavíráním hranic, protože to podle ní není řešení a uprchlíci si najdou jinou cestu do evropských států… Podle kancléřky je třeba dosáhnout na summitu dohody s Ankarou, která umožní účinně chránit námořní hranice mezi Tureckem a Řeckem a vracet uprchlíky zpět do Turecka. “Na Evropské radě půjde o to, zda se nám podaří docílit takové dohody, která poprvé umožní existenci udržitelného celoevropského řešení uprchlické otázky,” řekla Merkelová.

Viz: http://www.instory.cz/2597-angela-merkelova-zase-perli-z-jejiho-posledniho-prohlaseni-jde-ale-poradna-hruza.html

Učebnicový případ paranoi:

“Nemůžu to nijak dokázat, ale můžeme si klást otázky, komu současná masivní kampaň vůči Evropské unii asi slouží. A můžu říct, že jednotná a pevná Unie rozhodně přáním Ruské federace není,” dodal český ministr (Stropnický).

Viz: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-ministrem-obrany-stropnickym-v-mf-dnes-fwr-/domaci.aspx?c=A151010_094343_domaci_bur

Zase ten Babiš!:

http://www.novinky.cz/domaci/397919-to-ma-byt-ve-vlade-bezdomovec-zlobi-se-na-cssd-babis.html

http://www.novinky.cz/domaci/397920-babise-vytaceji-lidovci-chteji-podporit-jeho-grilovani-ve-snemovne-kvuli-capimu-hnizdu.html

http://www.novinky.cz/domaci/397869-cssd-natahuje-babise-na-skripec.html

Atd. Atd….

Atd. Štvanice jak na Zemana. Nevím, co si o Babišovi myslet, ale nějak se to přehání.

Prý stát nelze řídit jako firmu:

“Stát není firma. Je to společenství lidí”. Tímto heslem, kterým se přímo vymezuje proti Andreji Babišovi, šéfovi hnutí ANO, ministrovi financí a svému koaličnímu partnerovi, odstartovala ČSSD kampaň před podzimními krajskými a senátními volbami. To, že chce spolu s lidovci a opozicí prosadit zákony omezující Babiše, už přitom rozkývalo vládou.”

Viz: http://zpravy.idnes.cz/cssd-spustila-kampan-stat-neni-firma-utoci-v-ni-na-sefa-ano-babise-px7-/domaci.aspx?c=A160301_121649_domaci_kop

Nejsem si jist, zda tento “nápad” ČSSD není spíše šlápnutí do….. Preference Babiše rostou na rozdíl od ČSSD. A hlavně – co když Babiš vytáhne kartu BAŤA? “Stát pro 15 miliónů”. Opravdu si řízení státu nemůže vzít inspiraci z řízení dobré firmy?!

Vím, je tu kauza “Čapí hnizdo”. Realizovaná přes manipulace s tzv. anonymními akciemi. Ale kdo tyto akcie zuby nehty bránil a ubránil, když je ČSSD chtěla zrušit? No přece ODS – strana Otrlých Demagogických Sklerotiků a její komplici.


Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/3260-pred-24-zacina-summit-import-erdoganova-fasismu.html