České politické sekty

Stan
19.4.2016 Outsidermedia

Tímhle textem inspirovaným bohatou diskusí pod tímto článkem o škodlivosti náboženství hodlám naštvat úplně všechny. Berte ho, prosím, s nadhledem, jako součást mé terapie. A vězte, že pod ním nehodlám diskutovat, ale pouze se bavit reakcemi potrefených hus. 

Liberální levice

Neschopná naslouchat jiným argumentům a vnímat realitu. Každý, kdo nesdílí jejich „multikulti“ přesvědčení, je autoritář a zrádce levicových myšlenek. Tímhle sektářským myšlením se nejvíce podobají náckům, se kterými strkají své levicové oponenty do stejného pytle. Přitom jim samotným se levicové smýšlení smrsklo na gender a internacionalismus zbavený slova proletářský. Přitom lidé, kteří sem přicházejí z rozvojových zemí a které oni tak vítají, jsou všechno jiné, jen ne liberálové. Potomci dnešních imigrantů budou jednou ti, kteří je přes všechny papírové integrační programy budou společně s nácky nejprve politicky a poté fyzicky likvidovat.

Liberální pravice

Ti, co spolu mluví. Mají peníze, vliv a konexe. Ovládají veřejnoprávní média. Všichni ostatní jsou lůza vedená opilcem Zemanem, placená Putinem a zaprodávající tuto zemi čínským komunistům. Proameričtí, pronatovští, probruselští. Jejich liberalismus je úzce ohraničen, jsou totiž tolerantní jen ke svým vlastním názorům. Svlékněte jim modrý oblek a najdete pod ním hnědé podvlíkačky. Kdyby však šílená Merkelová navrhla, že mají do Erdoganova harému poslat své partnerky či partnery, pošlou tam nádavkem i své dcery.

Konzervativní levice

To, že obdivují Stalina a snaží se ho rehabilitovat, by nemuselo nikoho překvapovat. To, že adorují neoliberála Putina, jehož nejbojovnější opozicí jsou ruští komunisté, je na pováženou. Protiameričtí, protibruselští a verbálně protikapitalističtí, ale bruselské dotace jim zpravidla nevadí a občas píchnout kapitalistům v nouzi taky ne. Nácky sice příliš nemilují, ale společné hlídky při ochraně našich hranic proti „proletářům všech zemí“ tyhle hrany jistě otupí.
 
Konzervativní pravice

Bůh, vlast, národ, šibenice pro zrádce. Nemají problém obdivovat Putina jako ochránce křesťanů i McCaina jako bojovníka proti komunismu. Obdivují muslimy, protože neztratili víru, a současně bubnují do války proti nim. Volají do boje za evropské „židokřesťanské“ a euroatlantické hodnoty a současně označují centrum euroatlantismu a „evropských hodnot“ Brusel za sídlo sionistů a Evropskou unii za neomarxistický projekt, který hrozí zardousit jejich svobodu… neplatit daně.

Tak co, už jste si našli svoji sektu?