Šílenství Turecka nezná mezí

Gordon Duff
12.4. 2016   Zvědavec
Tento týden prezident Obama řekl: „Pokud teroristé dostanou atomovky, změní to svět.“ Jeho výrok je něčím víc, než jen pouhým „příliš málo, příliš pozdě“. Co tím pak ale opravdu myslí? Podívejme se na některé z mnoha konfliktů tlačících svět na pokraj propasti, způsobem, který pomíjí prostinké lži, jimiž nás krmí oficiální zprávy, aby zakryly korupci a nekompetentnost tolika vlád.

Turecko, Izrael a CIA používají námořní cvičení NATO v Černém moři k vyložení vyspělých zbraní v Konstanci a Oděse, majících být použity proti Sýrii, Iráku a Arménii. Konvoje náklaďáků z Ukrajiny se právě ve chvíli psaní tohoto textu valí do Turecka, jak uvádí zdroje VT, zatímco my čekáme na další vypuknutí nepřátelských akcí mezi Arménií a Ruskem podporovaným Náhorním Karabachem a Izraelem a Tureckem podporovaným Ázerbájdžánem.

Tato „severní fronta“ „války ISIS“ je často ignorována a skutečné vztahy mezi darebáckou diktaturou Kyjeva a kabalou řídící ISIS jsou ignorovány rovněž. Dokonce když byla izraelská letadla v letech 2009 a 2010 propašována přes Turecko do Ázerbájdžánu, za pomoci Gruzie, aby mohla zaútočit na Írán, nebo když byl Ázerbájdžán načapán, že povolil na svém území izraelská bezpilotní letadla, bylo to briskně ututláno.

A podobně, když se vojenské operace ISIS přesunuly do Gruzie a ISIS získal virus prasečí chřipky zbraňové kvality, a ISIS myslíme ukrajinské, saúdské a turecké skupiny tajných služeb, nebylo řečeno nic, navzdory tisícům mrtvých.

Stejně tak, když tatáž „koalice“ přivezla otravný plyn sarin do Sýrie, za použití tureckých nevládních organizací a charit, jejichž normální prací je dopravovat džihádisty a americké rakety TOW Al-Kajdě a ISIS, i toto bylo rychle zapomenuto.

Pak se objevily zprávy, že izraelská F-15 letící z Ázerbájdžánu koordinovala ukrajinské letectvo při sestřelení MH17, jehož raketa byla jedinou dokazatelnou příčinou této letecké katastrofy, a byly, opětovně, rovněž dány k ledu.

Jak Turecko dává do kupy vlastní „koalici ochotných“, „osu zla“ 21. století, včetně, avšak ne výlučně, Izraele, Saúdské Arábie a „Islámského státu“, je hrozba použití zbraní hromadného ničení, jaderných, biologických a chemických, velmi skutečná a takovéto zbraně nikdy nebyly v rukou tak nebezpečné osoby, jakou je Erdogan.

Tento týden byl turecký prezident Erdogan ve Washingtonu na 50. summitu o jaderné bezpečnosti. Setkání, na kterém prezident Obama prohodil s Erdoganem, kterému bylo odmítnuto přijetí v Bílém domě, pár strohých slov nebylo o teroristech a jaderných zbraních, navzdory zvěstem o incidentu v belgické jaderné elektrárně.

Celé to bylo o Turecku. Minulý týden USA stáhly své vojenské a diplomatické činitele z Turecka a varovaly před cestou do této země. Ani toto nebylo o terorismu, ale o Erdoganově nestabilitě a hrozbě, kterou představuje pro americké civilisty, kteří by byli, podle obav prezidenta Obamy, použiti v Turecku jako rukojmí.

Jako rukojmí však slouží jaderné zbraně uložené na letecké základně Incirlik, 84 bomb B-61, které se NATO rozhodlo uskladnit v Turecku ve víře, že turecká armáda bude schopna přestát jakoukoliv hrozbu ze strany islámského terorismu.

NATO se mýlilo, a to nejen ohledně turecké armády, ale i v tom, že bralo v úvahu pouze náboženský terorismus a nikoliv skutečnou hrozbu, světový organizovaný zločin, který je stále více vidět jako síla stojící za demolicemi 9/11, či předtím za svržením americké vlády a dosazením největší zločinecké rodiny Bushů, která tak získala kontrolu nad největší vojenskou silou v historii světa.

Historie má v této věci jasno, ačkoliv se tato historie nikdy nebude učit na školách. Šmírovací stát v Americe, likvidace politického procesu vedoucí k nepokojům, které dnes vidíme kolem fraškovitých voleb, mučení a únosy v globálním rozsahu a válka za válkou, to vše je zločinné v každém aspektu.

Dnes Rusko stojí prakticky samo proti globální zločinné organizaci, která se chvástá, že nejen že překreslí mapy Středního východu a Afriky, ale že také vykleštila Evropu a ponechala tomuto kontinentu jen pár krátkých let, či možná jen měsíců, než začne občanská válka mezi muslimskou většinou a opětovně se vynořivším fašismem.

Před pouhými pár týdny oficiální média omylem informovala o pokusech UAE koupit jaderné zbraně od Izraele. Unikly podobné zprávy o tureckém jaderném programu a o programu Saúdské Arábie, ale byly rychle zahlušeny. Popravdě Saudové mají jaderné zbraně od r. 1982, podle našich zdrojů v IAEA (Mezinárodní agentuře pro atomovou energii) a použili je v Jemenu.

A podobně existoval po jistou dobu, podle Der Spiegel, pokoutní obchod s technologií jaderných zbraní mezi Německem a Izraelem, kdy Německo dostávalo jaderné zbraně výměnou za schválení izraelských jaderných programů.

Již v r. 2003 jaderný tým Johana Meyera v Jižní Africe, spolupracující s Izraelem a Německem, vyrobil až tucet „zařízení“, navzdory tomu, že Jižní Afrika zrušila svůj oficiální program v r. 1990, a 9 z těchto atomovek hirošimského typu, s výkonem 13,2 kilotun, předal USA k demontáži.

Poznamenáváme, že 3 z těchto zbraní, podle zdrojů zapojených do přepravy těchto zbraní, „zmizely“. To mají být ty HZN, o kterých mluvil britský premiér Tony Blair, když tvrdil, že Saddamu Husseinu „chybí 45 minut k jaderné schopnosti“. Blair tvrdil, že postrádané jihoafrické atomovky jsou v Iráku a že byly přesunuty přes Sýrii do Libanonu po invazi v r. 2003. Historka o 3 syrských ambulancích přepravujících Saddamovy ukradené jihoafrické atomovky, jejich cestě od Libanonu, kde měly být uloženy v RTG laboratoři nemocnice, ukryté před americkými satelity VELLA, než budou poslány do Gazy nebo odpáleny ve vodách u Haify, je způsob, jakým dostal Blair Británii do Bushovy války.

Co se týká toho, kam 3 zmizelé bomby opravdu šly, tak jedna byla údajně odpálena v Severní Koreji, kam ji dovezla izraelská ponorka.

Takže skutečný důvod jaderné konference ve Washingtonu nemá nic společného s terorismem, ale spíše s darebáckými státy a možností poslat vzkaz ohledně zodpovědnosti, neboť „jaderný džin“, vypuštěný z láhve podle některých již při 9/11, nebo na bagdádském letišti v r. 2003, nebo v Tora Bora, v Damašku či Jemenu, či dokonce již na Bali a v Oklahoma City, již nebude tolerován, i když to byly Spojené státy, kdo láhev „odšpuntoval“.

Nezapomínejte, že je to jen týden, co ruský prezident Putin uvedl, že „pravděpodobně“ nebude nutné použít proti ISIS taktické jaderné zbraně.

Co se týká pozadí, tak již víme, že NATO skladuje jaderné zbraně v Turecku. Ale víme také, že Turecko nechalo Izrael upravit řadu svých letounů F-16 tak, aby byly schopny nést jaderné zbraně. Jak vidíte, USA stáhly svá letadla schopná nést jaderné zbraně z Turecka a nechaly tam jen bomby, a zatím lze takovéto věci považovat za „neohrožující“.

Tyto zbraně jsou vysoce zajištěny prostřednictvím ochran. Pak však poslala na leteckou základnu Incirlik letadla Saúdská Arábie, která nakoupila před pár týdny a která nikdy nebyla v letovém provozu, ačkoliv údajně jsou tam kvůli útokům na ISIS, organizaci, kterou Saúdská Arábie, jak všichni velmi dobře vědí, podporuje.

S těmito letadly tam přibyl tým vyškolený v Izraeli, kde, podle řady zdrojů, získal výcvik v překonávání bezpečnostních pojistek, pokud by se amerických jaderných zbraní zmocnilo Turecko a naložilo je do Izraelem upravených F-16. Požadovaná „jaderná tajemství“ byla ukradena, možná bývalým americkým senátorem, spoluzakladatelem temné Federalistické společnosti a Bushovým ministrem energetiky Spencerem Abrahamem, temnou postavou se silnými vazbami na rodiny organizovaného zločinu v oblasti prodejních automatů v Detroitu.

Je nám říkáno, že byly dány Bushovu „teroristickému carovi“ Richardu Clarkovi, který je předal izraelskému „kšeftaři“ při „slavnosti“ na izraelském velvyslanectví. Redaktor VT tam stál, když se to dělo.
Závěr

Obama má pravdu, když se bojí jaderných zbraní. Avšak neříká, že to nejsou zbraně samotné, protože atomovky jsou používány pořád, menší zbraně se sníženou radiací, nebo když jsou použity větší zbraně, jako v Jemenu, tak se to prostě nestalo, pokud o tom CNN nic neřekne. Věci zašly až tak daleko, že vlády mohou dělat a dělají vše ve svých silách, aby unikly opovržení.

Neexistuje naprosto žádná zodpovědnost, nikdo, s kým si promluvit, buď kvůli strachu, že bude zdiskreditován, nebo prostě proto, že chápe, že kdyby něco řekl, ať již o mučení, nebo o použití biologických zbraní, či dokonce o sem tam shozené atomovce, nikoho to ve skutečnosti nezajímá.

Být zabit sebevražedným atentátníkem v nákupním středisku je nyní v Evropě mnohem reálnější a stále více každodenním jevem, a jak mnozí předpovídají, bude brzy i v Americe. Samozřejmě, že tyto „problémy“ tu byly dlouhou dobu, v Libanonu, Sýrii, Iráku, Nigérii, Turecku, Keni, Afghánistánu, Pákistánu a na mnoha dalších místech, a nikdo se o to nezajímal.

Věříme, že právě to Erdogan vidí, tedy že neexistuje žádný šerif, žádný zákon, neexistuje žádná zodpovědnost, a že by prostě měl využít slabosti a korupce Evropské unie, nebo bude-li si přát, ukrást jaderný arzenál, nebo šířit pár nemocí stejným způsobem, jakým zabil tisíce lidí jedovatým plynem v Sýrii a Iráku.

Po Bushovi a Blairovi možná již možná nebude existovat žádná zodpovědnost pro nikoho, vyjma obětí.
zdroj: journal-neo.org.