Stížnost na ČT – veřejný archiv

napsal PP
15.4.2016  Kosa zostra čili vlkovobloguje.wordpress.com

V předchozích dnech na Kose (a pak i na Nové republice) vyšly články, které shrnovaly obsah stížnosti na ČT. Shrnutí spolu s doporučením ovšem činí jen 10% obsahu celé stížnosti a ze své podstaty navíc není příliš konkrétní či dostatečně průkazné.

Navíc vůbec neuškodí, aby každý mohl obsah stížnosti posoudit sám za sebe bez nutnosti spoléhat se na jakékoliv prostředníky. Proto jsem nyní zveřejnil celou stížnost na stránce stiznost.wordpress.com.
Podání mám naplánováno na příští týden a až do té doby je tedy možné posílat případné připomínky (stiznostct@post.cz)… A pak se uvidí.

vlkův doplněk:

v diskuzi pod jednotlivými částmi seriálu o stížnosti na zpravodajství ČT, kterou zpracoval PP jsme byl opakovaně vyzván, abych na Kose otevřel petici na podporu této stížnosti.

Přemýšlel jsem o tom a klidně bych i poptávce vyšel vstříc. Nicméně neumím to technicky zařídit. Podpisy bych mohl přidávat jen formou diskusních příspěvků, což mi nepřijde pro tento účel vhodné a případné. Bohužel neznám techniku, která by umožnila na WordPressu, aby čtenář fakticky mohl vstoupit interaktivně do článku. Jakkoli momentálně chodím na kurs WordPressu, abych s ním uměl trošku více, než to absolutní minimum, které používám. A zjistil jsem pozoruhodnou věc – že vlastně moje tzv. šablona, v které je redigována Kosa jaksi neumožňuje vůbec nic. Žádné rozšíření nad úroveň současného nastavení. protože neumí pracovat s tzv. pluginy, kterými se normálně do šablon WP dají přidávat další a další funkce… Zvláštní jev.