EU je nová šílená utopie a monstrózní kreatura, která musí být zničena. EU se proměnila v hrobku národů a byl zaveden nový druh otroctví. Musíme si uvědomit své vlastenectví

14. 5. 2016   Rukojmí
Paní Marine Le Pen je francouzskou političkou, právničkou a předsedkyní Národní fronty. Kandiduje na prezidentku Francie ve volbách, které se uskuteční příští rok a její šance jsou reálné. Paní Le Pen chce vystoupit z eurozóny a zavést opět národní měnu frank. EU je dle paní Marine Le Pen svěrací kazajkou a vězením národů. “Musíme obnovit naše tradice a uvědomit si své vlastenectví”.

V roce 2010 Marine Le Pen přirovnala muslimské pouliční modlitby ve Francii k nacistické okupaci. Za tento výrok stanula v prosinci 2015 před soudem pro šíření nenávisti a rasismu. Soudem byla osvobozena.

Před nedávnem se vyjádřila pro televizi Al-Jazeera…

Hrozbou Francie je snaha některých náboženských skupin prosadit právo Šaría a postavit toto právo nad zákony Republiky. To jsou ti, kteří jsou ve všech pohledech proti naší kultuře, našemu způsobu života a naší morálce. A je potřeba říci, že často s velkou agresivitou. To je to, co je hrozba. Kritika fundamentalismu a radikalismu není kritikou Islámu, ale pro ty, kteří stojí v čele Francie, pro ty je každá kritika radikalismu, kritikou Islámu. Masová migrace v tomto měřítku je skutečný problém. Žádná země na světě by neakceptovala nevázanou a značnou migraci lidí, kteří, bezpochyby mají jiné náboženství, kulturu a kteří sekýrují Francouze.

Necítím nenávist vůči nikomu, ale nechci, aby moji lidé snášeli věci, které by nikdo jiný nechtěl. Říkám, že je zde obrovský problém masivní migrace do naší země, která vytváří podmínky pro konflikt, pro rozklad společnosti, který narušuje naši jednotu a naše zákony. Francie byla dříve jednou z nejbohatších zemí, ale ti co jsou u moci ji dostali do bankrotu. Každá země má svoji DNA, svoji historii, svoji identitu. Francie je země řecko-římské kultury a křesťanské civilizace. To určuje náš způsob života, náš kalendář. To určuje způsob jak se chováme k druhým. To určuje vztahy mezi muži a ženami.

Ve společnosti je neklid, protože některé generace migrantů se neasimilovali. Je jich mnoho. Dnes jsou požadavky muslimů kvůli vysokému a stále rostoucímu počtu silnější. Jsem proti pouličním modlitbám a je to legitimní požadavek. Věta, která přináší mír mezi lidi, včetně migrantů zní..”Když jsi v Římě, chovej se jako Říman”. Jsem absolutní zastánce naší svobody a naší nezávislosti. Všichni na světě, kteří si drží svoji identitu a svůj národ mi rozumí.

Nechci vidět ve Francii důsledky multikulturalismu jako v Británii. Británie není náš vzor. Chci, aby Francie zůstala Francií se svými zákony, řády, morálkou a ne se zákony, řády, morálkou a způsobem života jiných zemí. Hájím kulturu všech zemí. Hájím právo každé země bránit svoji kulturu a svoji identitu. Jsem přesvědčena, že všichni občané, kteří jsou oddaní své zemi, mi rozumí. EU je zodpovědná za kolaps našich zemí. Experiment EU selhal. Evropa se stává bankrotujícím kontinentem.

EU měla chránit naše hranice před migrací. Byla neschopná to udělat. Frontex je absolutní selhání. Schengen je absolutní selhání. EU odsuzuje země, které si hranice začali chránit sami. Jsem matkou, jsem francouzskou matkou, která miluje svoji zemi, která si myslí, že Francie musí žít a že pro svět je výhodné, aby Francie zůstala Francií.

Cítím obrovskou lásku ke svému lidu a pro svoji zemi, kterou budu bránit za všech okolností.

Paní Marine Le Pen zvítězila se svou Národní frontou v lońských regionálních volbách ve Francii se ziskem 30.6% a její popularita u Francouzů je vysoká a vůbec se tomu nedivím. Ona má ráda své Francouze a bojuje za ně. Nedávné drtivé volební vítězství Norberta Hofera v prvním kole rakouských prezidentských voleb je pro některé komentátory a odborníky varováním před posilováním radikalismu v Evropě.

Paní Marine Le Pen si to nemyslí a Hoferovo jednoznačné vítězství okomentovala slovy..”Bravo Rakušané”! Věřím, že pan Hofer zvítězí i v kole druhém a moc bych si přál, abych za rok po francouzských prezidentských volbách mohl napsat..Bravo Francouzi!

Bravo všichni evropští vlastenci, protože Evropa ještě není ztracena.