Generále Pavle, ministře Stropnický a Chovanče, jaké nebezpečí hrozí občanům České republiky od USA? Připravuje se válka s Ruskem a my máme být návnadou k masakru?

4.5. 2016   Pařát
Na Majdanu byli izraelští poradci a pak nastal masakr!
Nedlužíte národu odpověď na velmi závažné bezpečnostní obvinění, které spojuje izraelskou (proti)teroristickou lokalitu kolem Řitky u Prahy a americké provokativní cvičení SABER STRIKE? A jaká jsou následná bezpečnostní opatření?

Co je za dramatickým přesunem vojsk americké armády na celou linii od Černého moře až k pobaltským státům? Bez schvalování a kolaudací stavěná a prý dokonce bleskově provozovaná CyberGym Aréna v Řitce u Prahy Israel Electric Corporation a CyberControl, firma založená a vedená experty Národního bezpečnostního úřadu Izrael a veterány izraelských armádních složek?
Proč se přesouvají letadla F-22 Raptor, která mají dvojnásobnou rychlost než zvuk a patří mezi ty nejmodernější stroje, do Rumunska na pobřeží Černého moře? “Zvyšují aktivitu ve vzduchu, navyšují mise a trénink. To je to, co vidíme každý den,” cituje CNN vedoucího rumunského leteckého štábu Laurian Anastasof.

Proč se staví další raketové základny na území slovanských států a jsme z USA napadáni, že jsme nespolehlivá pakáž?

Proč navyšuje v pobaltí americká armáda svoje aktivity, když prokazatelně na to reagují ruská vojska a nikoliv naopak?

Proč má tentokrát česká armáda chránit americký konvoj, aby projel v bezpečí? Není to fantasmagorie, že by mohl být napaden? Je ohrožen americký konvoj amerických zabijáků nebo náš stát?

Pracují snad nejvyšší představitelé naší vlády víc pro USA, než pro Českou republiku? Kdo vlastně u nás velí? Schapiro s úzkou vazbou na Izrael nebo komunista, který v roce 1989 prozřel a hlídá nás z vedení NATO, neboli nějaký generál Petr Pavel?

Kdyby podezření manželů Březinových bylo bez všech souvislostí, dalo by se o inzerátu pochybovat. Jenomže je příliš indicií, že se máme stát arénou třetí světové války, kdy Lidice a Ležáky byly jenom dětská pomsta! Samozřejmě americké cvičení zde probíhá několik let, samozřejmě se dozvíme, že přesuny vojsk, Raptory, izraelská kybernetika na válku je zde náhodou a nemáme to zasazovat do souvislostí, ale skutečně Jugoslávie byla náhodou, masakry ve Vietnamu, Iráku, Libyi, Sýrii byly náhodou či dokonce omylem, jak dnes tvrdí šílená vláda USA?

A jeden z iDNES: a opět vznikají šibeniční vtipy, jak to bylo v zoufalství za SSSR, dnes USA.

Českem projede další armádní konvoj USA, bude větší než minule.
Koncem léta projede další armádní konvoj USA, bude ještě větší než minule.
Na přesrok už nebude projíždět další armádní konvoj USA, bo se v Česku zagarážuje, ať neustále neničí opravenou D1 kterou již nebude lemovat toliko plácajících, mávajících superloajálních rektálních alpinistů. (Bohužel to může být skutečnost)